892
-
ratgab #172 Én soha nem wowoztam, mégis leszarom a csillivilli grafikát.
Jó példa rá a Mount and Blade. Nem tojsz be a grafikájától, sőt még némelyik 4-5 évvel ezelőtti játékkal sem tudja felvenni a versenyt grafikai téren, talán még régebbivel sem. Tipikus csak még egy csata, csak még egy lovagi torna, csak még elviszek pár kiló vasat a kontinens másik végére jó pénzért és már hirtelen hajnali 2 van.
De annyi időre tudott a képernyő elé szegezni, mint nem sok hasonló játék, amivel valaha játszottam. Egyszerűen magával ragadó, szuper rendszere van (persze nem hibátlan), egyszerűen egy gyöngyszem és nem a grafikájával tarol.
Bocs a kis offért. -
Kindred Blades #171 Tesztpéldányt kaptunk, a PC-t még várom, ha lesz egyáltalán, de tömören összefoglalva:
A grafika, animációk (mint itt is többször említve lett) felett eljárt az idő, minden más téren egész ügyes. Ötletes megoldások, jópofa kivitelezés, James Bond-osan klisés karakterek, ami jelen esetben jó pont. Gondolok itt a henchman-ekre, minden boss-t kísérget egy, és bármelyiket el lehetne adni Sir Sean Connery Bond-jai mellé. 20-30 óra hossz, de nagyon magas újrajátszhatósági érték.
Bővebben az embargó lejárta után. -
#170 A nép nagy részének a csili-vili grafika az első, még ha nem is vallják be, a másik fele meg szarik bele mert a WoW-on kívül nem ismer más játékot :) -
#169 Engem sosem érdekelt a grafika. Remélem jó lesz a játékmenete.
Én arra számítok, hogy olyan lesz mint a ME2, csak kémesben. -
csgj #168 Ez mind a grafikára és az animációkra vonatkozik... Ezt az újságok tesztjei is megmondták. Emellett viszont azt is írták, hogy minden másban király a játék. És szerintem ez a lényeg... -
#167 LOL tipikus tévhit ez.Nem is értem mit bubogtok.
Huszárok huszárok.Mintha te nem lennél az.
Egy játék legyen az bármelyik 1 óra alatt bármit le lehet szűrni belőle.Nem kell védeni ami fos az fos.Nemhiába nem látni róla egy jó kommetet sem huszár ide huszár oda többszázan leszedték már és nincs jó komment ha ennyi embernek nem tetszik akkor lehet nem velük van a baj.
De te csak huszározzál meg vedd meg megérdemled.
"kb a játék grafikája és az animáciok is olyanok (ps2-es).ugy mozognak az emberek mint aki karót nyelt"
",fegyverek,arcok,célkereszt..elég gagyinak néz ki"
"most komolyan!! igy kell lopakodni??!!!nem lopakodik hanem pucsit. igen jo játék lenne pl sam fisher mozgásával nem de?nekem nagyon merevnek tűnik a mozgás:-/ "
-
#166 Egyébként az itteni huszárok alapból rosszul állnak minden játékhoz. Nekik ez csak egy fél órás elfoglaltság, hogy letöltik, aztán ha nem egy csúcs grafikás gamet kapnak, akkor már dobják is el, nekik tök mind1, mert nem vették meg. Fél óra alatt lejött és bele se néznek rendesen, fél órát játszanak vele. Sose érdekelt mások véleménye, vannak felkapott gamek amikért oda vannak a huszárok, van amit meg nem játszanak. Én nem hallgatnék rájuk, aki szereti az RPGket, meg a lövöldözést, annak szerintem be fog jönni. Aki street fighter 4 szintu G1-es bunyokat vár, annak szerintem nem. Bár protectort még nem láttam a G1-ben és G1-ben is sok a láma. -
#165 Rég rossz neked ha valaki benyögése alapján itélsz meg egy játékot... -
#164 Akkor vki írja meg h lehetnek-e ekkora elvárásaim vele szemben?
vagy egynek jó a dolog?
mert én atombombára várok és nem szeretnék erre számítva egy rózsapatront -
#163 Bunyó terén ne várj sokat :( -
#162 Figy.Nem lesz egy felkapott játék.Elve a game nagyon sok embernél kiesik a grafika miatt.Engem viszont egy ilyen szintű gamenl nem érdekel mert annyi lehetőséget ad a harcra és a feladatokra mint az atom.
Nálam ebben relylik a játék lényege.Mert hiába jó egy játék,jó a sztori,egyszer végigviszem a gamet és újrakezdem ugyan ott megyek végig,ugyan ott lesz a sztori.Semmi másság.
És itt meg ha remélem először egy lopakodós verekedős karaktert csinálok,ala sem fisher and tony jaa.Utána meg lehet egy kis lövölde.Nagyon nagyon kiváncsi vagyok h mit tud a játék.Ha minden okés akkor kötelező vétel lesz: -
#161 Hát igen, én olyannyira, hogy előrendeltem és péntek reggel megyek érte. Nagyon remélem, hogy megéri a ráköltött pénzt. -
#160 Ezt a játékot vártam a legjobban mostanában.NAgyon kiváncsi leszek rá!!!! -
#159 Azon csodálkozom, hogy kevesen vannak nagyon ezen a fórumon, oké, hogy lehet nem olyan jó a játék, de nekem úgy tűnik, hogy a többség nem is tudja, hogy létezik egyáltalán, ilyenkor már nagyon szokták várni az ennél rosszabb gameket is. Itt meg nem sokan fordulnak meg fura ez nekem. -
#158 Nekem a magyar fizetésemmel sincs bajom:D Megveszem belőle az alpha protocolt. Angollal sincs bajom, nyelvviszgám megvan. Ettől függetlenül nem szeretnék külföldön dolgozni, mert jó helyen dolgozom itthon is és meg van mindenem amit szeretnék. -
Supa #157 Steamen lehet pre-loadolni a jatekot.En is nagyon varom mar a megjelenest aztan majd EN eldontom hogy tetszik-e a jatek vagy sem.Warezhuszarok velemenyere amugy sem adok,helyukben en csendben lapulnek.Amugy en kicsit tanultam angolul,ki is huztam a belem Angliaba,beszelek is az angolokkal,fel is veszem az angol fizetesem es barmikor veszek is belole eredeti jatekot ha ugy tartja kedvem.Ettol fuggetlenul nem erzem magam kevesbe magyarnak -
#156 Lehet hogy sokak szerint rossz a game és nem érdemes várni, de én akkor is már tűkön ülök, legyen már péntek! -
Was #155 Akkor játszd magyarul, szólj, ha sikerült! Biztos észre vetted, hogy a fejlesztőknek nem ez az anyanyelvük, de azért -ha gondolod- szólj nekik is, hogy mit képzelnek.
Egyébként "magyar ember" csak magyar játékkal játszik magyarul, nem igaz? Nem is értem mit keresel itt?
Egyébként ez már párszor volt téma grebbernél, aki mindig meg is mondta, hogy ezért nem akar nyelvet tanulni. Eddig szerintem sose volt ebből sértődés, ő is tudja, hogy néhány játékból -amit nem fordítanak le- így kimarad... -
ratgab #154 Ámen testvér! -
#153 Nahh látom elszabadultak az indulatok. Maradjunk annyiban hogy egy nyelvet mindenkinek érdemes beszélnie a magyaron kívül(nem muszáj angolt). Nem azért mert akkor nem tudsz játszani, hanem hogy ne legyél ilyen rém egyszerű (a hozzászólásod primitív és trágár), hanem legyen igényed a tanulásra és művelődésre és normálisan tudjál beszélgetni a honfitársaiddal:D. -
#152 A többi nyelv is biztos mind van a játékban (francia, olasz, spanyol óhéber, szuahéli) -
#151 Kijött vmi CloneDVD verzió. Ehhez ugye nincs crack? -
TDantes #150 Te meg inkább gondolkodj, hülyeségek ugatása helyett! És aki nem angolul, hanem más nyelven tanult?
De rühellem az ilyen hülye barmokat! Magyar ember vagy te? Én az vagyok, és én az anyanyelvemen szeretnék játszani, egy szaros játékkal! Ha neked meg az angol nyelv a fontosabb, akkor húzz innen ! Tűnj a francba ebből az országból! Húzd ki a beled az angolokhoz, és ugass ott angolul! -
#149 Meg leírtam párszor és csak ismételni tudom önmagam.
Szaros játékok miatt nem fogok nyelvet tanulni.
Munkámhoz nem kell.Életbe én nem használnám amugyse szóval felesleges.
Örülök hogy megszabadultam a tanulástól.
Vannak derék magyarítók bennük van minden reményem! -
#148 tanuljál már nyelvet warezolás helyett
csak ebből a 2000 játékből amit letöltikéztél középfokú nyelvvizsgád lenne ha nem szarakodnál bohócnyelvű feliratokkal -
#147 El bizony.Egy "kalandjátéknál" bőven elég az az 1óra vélemény nyilvánításra.
Akik leszedték torrenten nem igen írtak bármi pozitívumot is.
Bár nekem tökmindegy ha nem lesz hozzá magyarítás akkor ki se próbálom! -
#146 Annak a mondatnak az első fele is eljutott az tudatodig ? -
#145 Én úgy tudom, hogy kevés feltört gép van. Így aki feltört boxal császkál xlive-on az magár vessen:D -
wednes #144 Mivel túlnyomó többségben itt PC-n játszanak, persze, hogy jobban "fogy" a virágpiacról is a termék.
A warez kérdése nem csak platform kérdés, hanem mentalitás és egyéb kérdés is. Ha elkezdesz használt, eladó, hazai Xbox hirdetéseket böngészni, úgy kell vadászni az olyan gépre, ami nincs feltörve. -
#143 "gagyi animációk,ps2 grafika,néhány helyzetben eszméletlen buta és vak AI, túl erős láthatatlanság skill. Szóval szerintem mindenki adjon neki egy kis esélyt és lépjen túl az említett hibákon. Idővel sokkal jobb lesz"
Te tudsz valamit?Esetleg kiadják újból javítva?Mert amiket írtál nem lesz jobb ha 4000000 órát játszol sem! -
ratgab #142 Biztos úgy van. De valahogy Box-ra mindig hamarabb van tört verzió, azért ez érdekes adat szerintem. Valószínűnek tartom, hogy van rá igény (mielőtt belekötnél biztos nem akkora mint pc-re).
De ebbe a témába most ne is kezdjünk bele ez nem az a topik.
Lényeg a lényeg 1 pont oda és várjuk szeretettel a megjelenést. :-D -
#141 PC-re sokkal többen töltenek le. csak néz meg egy torrent statot. hát erről ennyit :D -
ratgab #140 És még mondják, hogy milyen súlyos pc-n a warez, meg hogy milyen ártalmas.... Hát erről ennyit -
#139 jól tudod, de xbox360-ra már tegnap este "kijött"... -
#138 Nem értem egyesek hogy játszanak, tudtommal még crack sincs. -
#137 Na, aki csak 1 órácskát ad a programnak az véleményem szerint sokmindenről lemarad. Hangulatos,sokszor beszólások, sok lehetőség,rengeteg cucc, tényleg van jelentősége a tetteinknek kontra gagyi animációk,ps2 grafika,néhány helyzetben eszméletlen buta és vak AI, túl erős láthatatlanság skill. Szóval szerintem mindenki adjon neki egy kis esélyt és lépjen túl az említett hibákon. Idővel sokkal jobb lesz -
#136 "Ez tényleg elég ratyi, pedig az Obsidianos srácoktól sokkal többet vártam a Kotor 2 meg a Neverwinter 2 után (igaz azok nem teljesen az ő érdemük).Az irányítás gagyi, az animációk röhejesek, a harc inkább frusztráló mint szórakoztató."
-
#135 Sly Old Dog Trailer.
-
#134 Jó de hogy lehet egy 36 óra játékidővel rendelkező játékot kb 1 óra játék után lehúzni? 1 óra alatt szerintem még szinte semmi nem történik a játékban. -
#133 Ez az összes értékelö hsz finoman szólva is érdekes mivel eddig minden oldalon csak tulnyomo részt dicsérték a hibáival együtt.
Ha valaki egy rpg-töl wolverine meg diabló stilust vár ott nála van a baj.