26731
Battlefield Heroes
-
#2658 nah itt az én hííróm
-
Cat 02 #2657 Vki keressen egy olyan masza visszafejtő cuccot xP -
#2656 Mit engedjek el?:S -
#2655 engedd el...! -
#2654 Hát mostmár felkészittettél a játékra csak megkell dobnotok egy.. -
#2653 Néhány tipp az újaknak
Gunner:
Legfontosabb skillje a shield az elnyomás után 15sec ig tart érdemes nagyobb tüzpárbajba már úgy beugrani ,hogy be van kapcsolva.
Leg it nevü skill (sprintel pár másodpercig) életet ment ha Commando meg akar késelni elkezdesz tolatni és benyomod nem tud utolérni te meg szétlövöd. Tüzpárbaj közben ha elnyomod könnyen az ellen oldalába kerülhetsz.
Soldier: a gyógyító skill annál többet gyógyít minél többen vannak a közeledbe ill. öket is gyógyítod vele próbálj gunnerrel vagy más soldierrel egy csoportban "mozogni".
Commando:
-Elixir: mindíg legyen rajta pont mert életet ment.
Kispisztolyok közül a gyorstüzelö a leghatékonyabb érdemes kés helyett berakni mert hatékonyabb.
Általánosságok: mindíg legyen nálad sebtapasz , fegyvereknek két tipusa van az első olcsóbb de csak pár napra "béreled" a másikat 1x megveszed és végleg a tiéd de sokkal (kb.10x) drágább. Mission-böl jön a pont érdemes mindíg teljesíteni őket ,hogy legyen pont sebtapaszra meg csavarkulcsra.
-
#2652 Üres email fiók és jött egy email ami!!!!
YouTube servise update szerepelt:D -
Bala10 #2651 én már kivettem kedvencekből, sokkal nyugodtabb lettem:D -
#2650 Snexi köszi hogy növeled az esélyeim:D -
#2649 nem írtam tárgyot,küldjem el újra a pm-et? :D -
planktone #2648 Már több hete nézem az 1 sö oldaltol a topicot csak még lusta voltam regizni az sg forumra -
#2647 na jó, off-ot vagy mit tényleg hanyagoljuk, szal írok majd egy szép kis php scriptet ami majd sorsol (előtte mysql-be beviszem a jelentkezők nevét), és este screenshottal, forráskóddal betolom ide az eredményt, csak hogy ne legyen balhé, közben pedig a KÉT szerencsésnek pm-ben küldöm a kulcsot
ja és aki jelentkezik: az üzenet tárgya bf vagy valami könnyen felismerhető legyen, nehogymár összekeveredjen más témájú beszélgetéseimmel és ne legyen benne a kalapban -
#2642 lol te nemis irtál eddig egy mukkot sem:D
De miért ilyen belépővel jöttél ide? -
#2641 Na megnéztem a horoszkópom és aztírja hogy bfh kulcsot fogok kapni :D -
#2639 Ment pm -
#2638 ment a pm :) -
#2637 hát, 10-kor már szundítok -
szszteee #2636 :) esti órákba azt mit jelent hányóra felé?:) -
#2635 Sorsolás lesz, eldöntöttem, aki pedig bele akar kerülni a kalapba az küldjön PM-et (avagy pü-t a.k.a. private message XD), az esti órákban meg sorsolok
Okke? -
#2634 szerintem add nekem,odaadnám egy haveromnak,jobb helyen lenne... :) -
szszteee #2633 szerintem mind2nek megérdemeljük na pssz-t :) -
#2632 hát azt a...fölös micsodát
-
szszteee #2631 mit rokakoma?:D -
#2630 15vp ha jól emlékszem -
#2629 Szerintem adjuk foxnak szerintetek? -
#2628 megfelelő skillel és fegyverrel talán -
#2627 még ha fejbe lősz akkor sem. -
szszteee #2626 folyamatosan ingame videket nézek :) wááá ja srácok a sniper az 1 lövés 1 halál ? -
#2625 már privát üzenet szinten is kezd, eddig a 'seggem fényesre nyalása' ajánlat viszi a citrom díjat
a végén szerintem sorsolni fogok, vagy valami, de hogy mikor.... (persze hogy ma, nyugi) -
szszteee #2624 :D -
#2623 nah most fog a pokol elszabadulni :D -
#2622 nos emberek, birtokomban van 1 (mondjuk 2, de a másikon még gondolkodok mi legyen vele) fölös beta kulcs
proof
lehet licitálni -
#2621 fogalmam sincs nem költöttem még semmire sem, csak a kapott 4k pontból vettem 1,5k ért ruhát :D majd ha hazaérek nyok képet a nagyszerű karimról -
szszteee #2620 na megint egy szánalom ember... -
#2619 És mennyibe kerül a ragtapasz és a kulcs? -
n003 #2618 fejezzétek már be b34 kia f...t érdekel hogy ma sem kaptatok kulcsot :| -
#2617 Minden kezdődik elölről..Csak várni..várni..és várni... -
#2616 hát azért hogy a prok 1 tankal végigcsinálnak kulcsal 1 mapot.. -
szszteee #2615 nem h email nincs semmi friss info bfg.com on vicces már ... .:S -
#2614 Hmm.. Ez a nap is csúny amint mindig..
Amúgy minek csavarkulcs ha újra terem a jármű...
Nincs email...:D