26731
Battlefield Heroes
-
#3711 nem xD már nem, de am Ratyi volt a nevem benne xD
Hirako egy Waisard (majdnem wizard x) a Bleach-ből :) -
#3710 kár hogy törlik a 16-osom...na mind1,már megszoktam a kari törlést,elöző bétában is csomószor törölték -
#3709 nem silkroadozol véletlenül? ^^ (itt egy wizard mellettem,Hirako névvel) -
#3708 inkébb csinálnának normális szerverkeresőt... mindíg utáltam ezt a matchmaker-t... -
#3707 dettó Hirako névre :) -
Cat 02 #3706 Aki Meow/Miau bármelyik formájára lecsap, annak e-leverem a fejét... -
#3705 xD most nézem, informatika órám lesz pont, le is csapok majd a nevekre -
Cat 02 #3704 Semmivel, ki kell lépni.
Update meg vazzz :D Igazából jó, legalább lvl 20-as karimat törlik, nem 30asat :D -
#3703 na látod, akkor még azt se mondhatom, hogy azért nem kapott :P -
#3702 illetve TAB + ...? -
#3701 Játék közben mivel lehet küldetést váltani?
CTRL + ....? kitakarja az a szemét. :( -
#3700 Karitörlés? óó fákk... ennyit a lvl5 stealth-ről, majd nagyon kell figyelnem, hogy észre ne vegyenek. Na mind1, legalább lelehet csapni a jó nevekre :) :) -
#3699 én magyarként regeltem és kaptam :D sztem tök random módon osztják a kulcsokat... -
#3698 Ha jobban utána jártál volna, már bent lehetnél... nekem is volt rá 3 alkalmam, ha jól számolom. (1.Reps0l koma adománya 2.Saját kulcsom amit barátom vitt el 3.Amit itt a fórumon passzoltam el.)
Ráadásul csak 2kulcsot igényeltem nem egy valaggal. + Az egyik 30hetes reg volt, a másik mindössze 2 hetes, szóval azt se mondhatod, hogy azért, mert régi a regem
(tipp, sehol se látsszon, hogy magyar vagy)
-
#3697 [ha németes vagy(mint én) annál könnyebben megy az angol, szal hajrá:D] -
#3696 hehe lolfail :D most olvasom az első mondat végét ( igen németes vagyok)
törlik a karikat wáááááááá :D -
#3695 még jó hogy csak tegnap kezdtem és lvl7 a karim :D -
#3694 NAGYON AKAR BEJUTOTT? Én már 6-szor regiztem és semmit nem kaptam ugyogy ne mond itt azt nekem h "aki nagyon akart az bejutott", mert egy szart! -
#3693 jah igaz lesz update.
Hello Heroes!
We are planning to introduce a new Game Update this coming Wednesday. As part of the update all your old, test Heroes will be deleted.
However, don’t be sad! After the Update you will be able to create your first REAL Heroes. No more practicing. These are the Heroes you can take with you into the full launch of the game – to show off to your friends, the n00bs and the world at large!
To make sure that you can make these new Heroes the coolest possible we will also be opening the doors of the Battlefield Heroes Store with this Update.
Whether you want to look unique, want to make fun of your fallen enemies, want to level up faster or want to earn more Valor Points to get that special weapon faster, the Battlefield Heroes Store has the right item for you!
We’ve added lots of new items to the store and new features to the website. We’ve also squashed lots of the bugs you have been telling us about.
The Update is due to take place on March the 25th, at 09:30 (GMT+1). We will need around 3 or 4 hours to make all the updates. During that time you won’t be able to play Heroes. Sorry.
James
mai lol
-
#3692 ja meg halottam valami pletykát, hogy lesz karaktertörlési lehetőség meg néhány új cucc a holnapi update-ben. Igaz? -
#3691 A bétával szúrják ki a szemünk, mert (nagyjából!) szerintem aki nagyon akart bejutott... -
#3690 És amíg nem jön ki, ezzel képesek kiszúrni a szemünk? -.-
Tádámm! -
#3689 én nem látom :S -
#3688 xD hát most miért? ez csak 1 game és csak 1 játékbeli név xD
-
Cat 02 #3687 Azért lol h azt hiszi h a munkahelyéről vannak ilyen névvel, mi lehet ott bazz :D -
Cat 02 #3686 Lehet csak skilles ^^
+ enyém volt a last kill is :D -
#3685 az igen :D rakd be hivatalos furomba aztán banned neki :D -
Cat 02 #3684 Ott van az ^^ Ám kaphatnának egy kulcsot a nevük mellé akiknek van xD
-
#3683 nem küldenek mindenkinek
off:
eltünt a "kitüntetésem" a topicban -
#3682 áá nem csíter,á nem :D
kb 10 körön keresztül szidtuk és még ő lámázott minket és büszkén válallta hogy csal -
#3681 Sziasztok!
Már mindenkinek küldenek béta kulcsot? Csak mert itt elég sok embernek látom, hogy van, én meg kb fél éve jelentkeztem rá, és semmi.. :( -
#3680 Ja én erre azt hittem szerver :D -
#3679 hogy mik vannak :D
-
#3678 átálltam soldierra :) kurva jó kaszt jobb mint a sniper :D
már 7es, national oldalon :D kurvanayad néve xD -
#3677 ÉN! De mostmár elegem van! Amint hazaérek min 50 fake regit csinálok, és ha lesz fölös azt itt szétosztom, mert mostmá aztán!... -
#3676 utálom a csipákat:D te leszel az elsőszámú célpontom. -
#3675 nah végre visszabugzódott a karim :D meglett a sniper amit vettem meg az elvesztett pontok is visszataláltak :D
bárki bármit mond az alap sniper a legjobb :)
-
Cat 02 #3674 Nem árt ^^ -
#3673 kell hozzá xfire, hogy csatlakozni tudjak?:S -
#3672 Ideje lassan egy terhességi tesztnek :)