597
Battlefield: Bad Company
-
#77 +5 fegyver -
#76 hy all a gold verzio mivel külömb a simánál ?? -
#75 Ráadásul fiú létére nőként beszél :) Napszurcsi :D -
mathexx #74 Éreztem hogy meleg van...de ennyire? :):D -
#73 Ennek mibajcsija van...Beütcsizett a napcsi meg a hőcsi? Napszurcsi?:) -
#72 Köszcsi, hú, már kezdtem félcsizni a písz jelentése miatt! Azt mondod, peace? Az békét jelcsizik. És megint csak a vilcsibékénél tartunk! A barinőim is szercsizik a vilcsibékét, nem ércsizem, egyesek miért nem szercsizik... Az ő probcsiuk. Talán azért nem a vilcsibékénél áll a szavi, mert nem akar semmiféleképp vilcsibéke lenni a bolycsin, pedig az olyan csupcsi lenne, hogy az már hű... Vagy csak félrenyomcsiztátok, és ezért nem vilcsibéke áll jobban. Am köszcsi a cuki szövegecskéket, mert legalább olvcsizza valaki, és az olyan szupcsi, hogy valakinek jobb kedvije lett a blogcsimtól!!! Am írcsiztem, h lesz ma egy bulcsi, vagyis már csak volt, mert vége van a bulcsinak, de az olyan szupcsi volt! Egy csomó aree srác szemcsizett velem, és az olyan szupcsi, a barinői, néha ircsik voltam rám, amiért szermsiznek velem, de nem ércsizett annyira... Legyenek :) Indulás elött talcsiztam egy cukker minit, de az nem volt cukiszínű, vagyis rózsaszín, hanem zöldike volt, de nem baj, ollyan de ollyan szexy voltam benne, hűű... És a varázscipcsi! Elneveztem varázscipcsinek, mert ollyan édii, mint egy varázscipcsi! Meg megkóscsiztatták vlem a sörcsit... Fuj! Undi! Nem értem, a paseeek miért vannak oda tőle.. Én egyáltalán nem szercsizem, attól nő a sörpoci, és én nem szercsiznék sörpocit, mert az olyan undi, mint a sör... De am jó kis bucsi volt! Asszem mencsizek alcsizni, aztán holnap talán írcsizek pár sort... na puxcsi!! -
mathexx #71 A multi tényleg ott van...bár mint régi battlefieldes hiányzik a conquest, de ha azt is kihozzák DLC-be(ahogy hallottam) akkor bizony sokáig ezt nyúzom majd -
Rena11 #70 erős story vonal is van a játékban,de
multiban jeleskedik még mindig -
#69 multi jatek???? nem ugy volt hogy ezzel a resszel visszaternek a sztori modhoz? -
#68 En sajnos ismerek embert aki warez-rol multizik vele. Az mas kerdes, hogy meddig :D -
Rena11 #67 te csak azt hiszed -
#66 Nagyon sokat érnek vele a warezosok egy multi játékkal. -
Rena11 #65 kijött :D
legalábbis abban a formában amit említteni sem szabad
-
#64 Még 3 nap :) -
#63 [center] -
#62 Én lekaptam DVDVideoSoftl ami alapból lekonvertálja mp3 formátumba a zenét youtube-ról -
#61 megvan leszedtem, átkonvertáltam mp3-ba, akinek kell küldjön privit -
#60 Bad Company OST
hogyan lehet letölteni? -
#59 PS 3 on ha valaki demozik vegyen fel Utiels az ID-m thx -
#58 Nagyon jó TV reklám :D -
#57 Ha van itt box-os aki demózik az vegyen fel ott van az aláírásomba a gamertag-em aztán multizunk meg ha kijön a teljes akkor azzal is nyomathatjuk majd. -
#56 Bocs, nem voltam itthon, valamikor este felé nyomhatnánk, bár úgy is látom, ha fent vagy. -
#55 Töltsd le LIVE-ról. Jaaa hogy nem mersz felmenni flash-elt géppel LIVE-ra -
#54 akkor biztos csak demókat töltögetsz és azokat írod ki a full verzát meg megveszed... -
#53 akkor csak szimplán nem tudjuk a választ -
léri16 #52 te hülye vagy már bocs!!!a demó az ingyenes azért nem kell fizetni!!!szal no WAREZZZ!!! -
#51 warezzal nem foglalkozunk -
léri16 #50 ennyit erről a fórumról !!szarnak itt az emberre!!kérdezek valamit és nem lehet válaszolni!!olyan nehéz válaszolni a kérdésemre!! -
#49 ja igen nem jössz most egyet lövöldözni? -
#48 nem tudom figyelted-e de mindig oda kapcsolódom be ahol te játszol, hogy figyeljem hogyan fejlódsz
amúgy olyan lámák vannak a neten hogy az már nemigaz -
#47 Egyre jobban tetszik, már a demo is meggyőzött, hogy ez a játék kell nekem, csak ne HUNMarcus (alias SiLv1o) lenne aki állandóan lelő. :) -
#46 Egy kis lebutított fél-CTF bemutató :) -
#45 konkrétan akkor a jó kis conquestből csináltak egy lebutított, fél-CTF szerűséget :)
ennek előnye, hogy a játékosok jobban koncentrálódnak 1 helyen, viszont nincs meg az a taktikai szabadság, hogy mondjuk egy gyors kitámadással behúzunk egy távoli, gyengén védett pontot
tény, hogy utóbbihoz azért több ész kell :) -
léri16 #44 jha és x360ra szedtem le!!de nem tom kiirni!! -
léri16 #43 hali leszedtem a demót 1 torrent oldalról!De nem tudom hogy kell kiirni valaki segíthetne!kiirtam de media disc ként ismerte fel!!valaki please!!! -
#42 Mondom a COD4-NÉL!! szebb 2x :DD -
Arwenke #41 Azt azert nem mondanam, hogy a cod4 szebb lenne.:) -
#40 az UVA-t én is hiányolom meg a kérhető cuccokat, de különben a support tud javítani és életet adni egyben, vagy vannak a pályán elszórva fegyveresládák ha mellé állsz feltölti a készletet -
#39 Egyébként nincs a játékban segélykérés meg parancsok? Pl a multyba néha jól jönne a need ammo meg healt.. -
Skyline #38 Az lehet,de kicsit sokkal komolyabb és reálisabb csatákat lehet tolni amikor 2 ellenfél van az egyik véd a másik támad és azt kell kisakkozni hogyan vegyen be egy csapat egy erődítményt és hogyan semmisítse meg az aranykészletüket..:)
Lebutított játékmenet? Ezt nemtudom hogy ki honnan vette,írta,de baromság,a sérülésmodellezés baromijó,a csaták iszonyatoskomolyak és egy tank elől bizony erősen nem elég pl bemenekülni egy házba....:D