597
Battlefield: Bad Company
-
#277 Olvasd el ezt a hsz-t: #176 -
#276 Látogasd meg ezt a weboldalt. Ha tudsz egy picit angolul, akkor mindent részletesen megtalálsz. -
#275 Multiban hogy lehet unlockolni azokat a fegyvereket amik mellé egy link van írva és nem unlock pontal lehet??? -
#274 Na sikerült be állítanom a LIve-ot ismét.
gamertag: Rambuu1990 -
#273 Szia! Olvasd el a 212-es hozzászólást, abban leírtam mit kell tenni -
#272 Ne felj nekik nemsokara meg a demokert meg a videokert is fiyetniuk kell xDDD -
Pityesz #271 Sziasztok!
Segítsetek egy kicsit!
Elakadtam a Reach Sadiz pályán, ahol kettő hidat kell elpusztítani.
Sajnos a küldetés mindig félbeszakad, mission failed.
Nem tudok rájönni mi lehet a hiba!
Előre is köszi!
-
#270 -
#269 Szerintem teljesen jó lesz, én is pont ilyenre gondoltam. Max annyit lehetne változtatni, hogy a 360 és a PS logókat a bal illetve a jobb felső sarkokba kéne rakni mert ott több fehér terület van. De így is nagyon jó. -
#268 merr ps3-ra nem kell gold hehe:D:D:D: -
#267 Mert lejárt a Goldom.... -
#266 Eléggé egyszerű de szerintem elég ez ide
-
#265 Na nemsokára kész lesz a banner. Akiket felvettem barátnak az miért nincs bejelentkezve több napja pedig olyan jókat multiznánk :) -
#264 Ja, így már érthető... -
#263 Bocs, de ne értem a kérdést. Minden Achievement-et úgy lehet megnyitni, ha teljesíted a hozzá tartozó követelményt, ha ezt megteszed, rögtön meg is kapod. -
#262 Kösz! -
#261 Amelyiknél azt írja, hogy IAR (In A Round) annál kell egy forduló alatt teljesíteni. -
#260 Hello!
A troghykat csak akkor lehet unlockolni ha egy meccs alatt teljesítem a feladatokat vagy összesen számit? -
#259 hyy all :) hát cool jóó volt a game csak 1 kicsit rövid a gameplay de megbocsáthato .Remélem lesz folytatása . -
#258 hali Marcogi!! majd hamarosan megveszem én is a gamet sajna a demoval se tudtam sokat játszani.... én úgy hallottam h fejreállítják a kocsikat és elkezdik szerelni ezerrel és kapják a pontokat mint állat..... lehet akkor van ebbe valami igazság :) én még tolom a BF 2-öt :) de igyekszem beszerválni jöv hónapban... jó nyarat mindenkinek sziasztok! -
#257 Hello!
Tudna valaki abban segíteni, hogy a Crash And Grab pályán ezt az aranyat hol találom?
[IMG][/IMG] -
#256 Itt nézted ? -
McKalton #255 azért köszi a helpet, hátha betéved még a fórumra valaki aki tud valami helyet ahol lehet venni. -
McKalton #254 azt mondták nem tudják mikorra -
#253 Máshol én sem látok sajnos. Felhívtad a boltot megkérdezni, hogy be tudják-e szerezni? Az a biztos :) -
McKalton #252 onnan rendeltem tegnap de nincs nekik, aproneten sincs senkinek pedig hirdetik. szóval hiánycikk! de ha van tipp még jöhet :D -
#251 Na mégegyszer... szóval nézd meg ezt az oldalt: http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=719 -
#250 Probáld meg itt -
McKalton #249 srácok nem tudjátok honnan tudnék venni vagy rendelni XCM XFPS V3.0 Sniper Plus-t? Szeretnék billentyűzettel és egérrel játszani Bad companyt.
Ha esetleg valakinek van eladó az is szóljon. Előre is kösz a segítséget. -
#248 Nem vagyok a kérdés témájában járatos, de mi köze van a live-hoz a PC-nek? -
Rapperman #247 Bocs egy kicsit offolok, de valaki mondja meg h ez PC-n is így van ha én pl. megveszem a Gears of War-t PC-re akkor ha hamis adatokkal regelek LIVE-on akkor tudok játszani? -
#246 Maga a LIVE elérhető itt is, de hivatalosan nem vagyunk benne a támogatott országok listájában (Regisztrációkor nem tudod kiválasztani Mo.-ot). Magyarul tudsz itthon is LIVE-ozni ha "hamis" adatokat adsz meg, mint pl. angliai vagy amerikai lakóhely. (De vigyázz, mert a LIVE felület nyelve a megadott ország nyelve szerint változik, szal ha pl. németet adtál meg német lesz, tehát érdemes UK vagy USA acc-ot regelni ha angolt szeretnél). -
McKalton #245 több helyen olvastam hogy itt magyarországon a Live szolgáltatás nem érhető el. Ez igaz? illetve ha igen akkor mitől esünk el pontosan? -
#244 Nincs az aranynak jelölése a térképen, de ha arra hajtasz, hogy mindent összegyüjts single playerban, akkor keress neten valami segítséget, biztos van pár oldal, ami ezzel foglalkozik :) Snipernél a kis gömb mozgásérzékelő. Arra jó, hogyha elfoglalsz egy lövőhely pozíciót, akkor ne tudjon meglepni az ellenség. Körbedobálod magad vele és tudni fogod, ha jön valaki. -
fapipa #243 Milyen kis gömbölyű a snipernél? Egy kicsit közelebbit.
-Az aranynak van v.mi jelölése a térképen?(a tábla ok.)
Mindig kihagyok 1 ládát.Pedig az összes házat meg környékét bejárom.
-Mi az a gömb(kis labda) a mellék fegyvernél?
Fölveszem,eldobom bekapcsol,leesik,nem csinál semmit,eltünik. -
#242 Nem -
gery36 #241 A történetet 2-en is végig lehet játszani? -
#240 Akit érdekelt: Végre meg lehet nézni a multiban készített képeket, ugyanott, ahol a statisztikákat is :) -
Rapperman #239 Nem tudja valaki, hogy mikor készül el a Conquest mód a BF Bad Company-hez?
Amúgy nagyon jó a játék aki PS3-on játszik Bad Company-vel vegyen fel friendsbe PSN ID:Gangsterking -
#238 Hopsz... mégsem 3 hete volt, túloztam.