597
Battlefield: Bad Company
  • PoisonChihuahua
    Olvasd el ezt a hsz-t: #176
  • predator0
    Látogasd meg ezt a weboldalt. Ha tudsz egy picit angolul, akkor mindent részletesen megtalálsz.
  • Evogordon
    Multiban hogy lehet unlockolni azokat a fegyvereket amik mellé egy link van írva és nem unlock pontal lehet???
  • rambuu
    Na sikerült be állítanom a LIve-ot ismét.
    gamertag: Rambuu1990
  • predator0
    Szia! Olvasd el a 212-es hozzászólást, abban leírtam mit kell tenni
  • Evogordon
    Ne felj nekik nemsokara meg a demokert meg a videokert is fiyetniuk kell xDDD
  • Pityesz
    Sziasztok!
    Segítsetek egy kicsit!
    Elakadtam a Reach Sadiz pályán, ahol kettő hidat kell elpusztítani.
    Sajnos a küldetés mindig félbeszakad, mission failed.
    Nem tudok rájönni mi lehet a hiba!
    Előre is köszi!
  • PoisonChihuahua
  • PoisonChihuahua
    Szerintem teljesen jó lesz, én is pont ilyenre gondoltam. Max annyit lehetne változtatni, hogy a 360 és a PS logókat a bal illetve a jobb felső sarkokba kéne rakni mert ott több fehér terület van. De így is nagyon jó.
  • tarti19
    merr ps3-ra nem kell gold hehe:D:D:D:
  • PoisonChihuahua
    Mert lejárt a Goldom....
  • Evogordon
    Eléggé egyszerű de szerintem elég ez ide

• Evogordon
    Na nemsokára kész lesz a banner. Akiket felvettem barátnak az miért nincs bejelentkezve több napja pedig olyan jókat multiznánk :)
  • PoisonChihuahua
    Ja, így már érthető...
  • PoisonChihuahua
    Bocs, de ne értem a kérdést. Minden Achievement-et úgy lehet megnyitni, ha teljesíted a hozzá tartozó követelményt, ha ezt megteszed, rögtön meg is kapod.
  • Örm
    Kösz!
  • predator0
    Amelyiknél azt írja, hogy IAR (In A Round) annál kell egy forduló alatt teljesíteni.
  • Örm
    Hello!
    A troghykat csak akkor lehet unlockolni ha egy meccs alatt teljesítem a feladatokat vagy összesen számit?
  • trick daddy
    hyy all :) hát cool jóó volt a game csak 1 kicsit rövid a gameplay de megbocsáthato .Remélem lesz folytatása .
  • Kreeder44
    hali Marcogi!! majd hamarosan megveszem én is a gamet sajna a demoval se tudtam sokat játszani.... én úgy hallottam h fejreállítják a kocsikat és elkezdik szerelni ezerrel és kapják a pontokat mint állat..... lehet akkor van ebbe valami igazság :) én még tolom a BF 2-öt :) de igyekszem beszerválni jöv hónapban... jó nyarat mindenkinek sziasztok!
  • Örm
    Hello!
    Tudna valaki abban segíteni, hogy a Crash And Grab pályán ezt az aranyat hol találom?
    [IMG][/IMG]
  • Bogdogege
    Itt nézted ?
  • McKalton
    azért köszi a helpet, hátha betéved még a fórumra valaki aki tud valami helyet ahol lehet venni.
  • McKalton
    azt mondták nem tudják mikorra
  • predator0
    Máshol én sem látok sajnos. Felhívtad a boltot megkérdezni, hogy be tudják-e szerezni? Az a biztos :)
  • McKalton
    onnan rendeltem tegnap de nincs nekik, aproneten sincs senkinek pedig hirdetik. szóval hiánycikk! de ha van tipp még jöhet :D
  • predator0
    Na mégegyszer... szóval nézd meg ezt az oldalt: http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=719
  • predator0
    Probáld meg itt
  • McKalton
    srácok nem tudjátok honnan tudnék venni vagy rendelni XCM XFPS V3.0 Sniper Plus-t? Szeretnék billentyűzettel és egérrel játszani Bad companyt.
    Ha esetleg valakinek van eladó az is szóljon. Előre is kösz a segítséget.
  • predator0
    Nem vagyok a kérdés témájában járatos, de mi köze van a live-hoz a PC-nek?
  • Rapperman
    Bocs egy kicsit offolok, de valaki mondja meg h ez PC-n is így van ha én pl. megveszem a Gears of War-t PC-re akkor ha hamis adatokkal regelek LIVE-on akkor tudok játszani?
  • PoisonChihuahua
    Maga a LIVE elérhető itt is, de hivatalosan nem vagyunk benne a támogatott országok listájában (Regisztrációkor nem tudod kiválasztani Mo.-ot). Magyarul tudsz itthon is LIVE-ozni ha "hamis" adatokat adsz meg, mint pl. angliai vagy amerikai lakóhely. (De vigyázz, mert a LIVE felület nyelve a megadott ország nyelve szerint változik, szal ha pl. németet adtál meg német lesz, tehát érdemes UK vagy USA acc-ot regelni ha angolt szeretnél).
  • McKalton
    több helyen olvastam hogy itt magyarországon a Live szolgáltatás nem érhető el. Ez igaz? illetve ha igen akkor mitől esünk el pontosan?
  • predator0
    Nincs az aranynak jelölése a térképen, de ha arra hajtasz, hogy mindent összegyüjts single playerban, akkor keress neten valami segítséget, biztos van pár oldal, ami ezzel foglalkozik :) Snipernél a kis gömb mozgásérzékelő. Arra jó, hogyha elfoglalsz egy lövőhely pozíciót, akkor ne tudjon meglepni az ellenség. Körbedobálod magad vele és tudni fogod, ha jön valaki.
  • fapipa
    Milyen kis gömbölyű a snipernél? Egy kicsit közelebbit.
    -Az aranynak van v.mi jelölése a térképen?(a tábla ok.)
    Mindig kihagyok 1 ládát.Pedig az összes házat meg környékét bejárom.
    -Mi az a gömb(kis labda) a mellék fegyvernél?
    Fölveszem,eldobom bekapcsol,leesik,nem csinál semmit,eltünik.
  • predator0
    Nem
  • gery36
    A történetet 2-en is végig lehet játszani?
  • predator0
    Akit érdekelt: Végre meg lehet nézni a multiban készített képeket, ugyanott, ahol a statisztikákat is :)
  • Rapperman
    Nem tudja valaki, hogy mikor készül el a Conquest mód a BF Bad Company-hez?
    Amúgy nagyon jó a játék aki PS3-on játszik Bad Company-vel vegyen fel friendsbe PSN ID:Gangsterking
  • predator0
    Hopsz... mégsem 3 hete volt, túloztam.