Battlefield: Bad Company
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Because fuck you. That\'s why.
Sergeant Major (törzsõrmester) utánáni rang a Brigadier General (dandártábornok, 1 csillag), már pedig a Sergeant Major után 2nd Lieutenant (hadnagy)i szint jön....
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Nagyon hiányolom belõle a HOST-olási lehetõséget, hogy én tudjak game-et csinálni.
Reggel volt kb. 15 percem, hogy kipróbáljam. Tényleg bazi nagyok a mapok. Sajna, mikor másodszor szerettem volna kapcsolódni multira, kiírta, hogy negszakadt a kapcsolat az EA szervereivel, és utána már egyre sem engedett fel. Remélem, csak a net hibája, ne ma játéké, mint a BF2-ben az elsõ idõszakban volt...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
igaz konnyu volt a helyzetunk mert tesovel egy szobaban volt a gepunk.. en vezettem o lott.. mondtam merre nezzen.. merre tuzeljen szal nagyon durva volt amit muveltunk...
legviccesebb jelenet az volt mikor a kis hazak koze leszalltam de ugy hogy pont a boltivel aluljaroba szalltam valahogy le:D az ellenfeltol meg ott kampeltek 3 an.. meglattak.. es nem tortent semmi.. mi szakadtunk a rohogestol hogy hova szalltam le ok meg a meglepetestol nem tuzeltek meg nem is futottak el.. csak odaforultak es neztek 1-2 mp ig hogy akkor most WTF?:D.. sztan BAMBAMBAM:D
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
xbox live: mathexx A versenyt néha milliméterek döntik el. Néha betûk:///AMG
Ez az egy hibája van a játéknak, amúgy nagyon bejön.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
multiban jeleskedik még mindig
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
legalábbis abban a formában amit említteni sem szabad

Ps3 ID: Gascoigne74
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amúgy olyan lámák vannak a neten hogy az már nemigaz