Battlefield: Bad Company

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja, de közben jön még egy tank is ellenem, hurá :D

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

tank mögötti géppuskával, rájöttem.

Alaménium
hogy kell megvédeni a téren a tankot? nekem mindig szétlövik, pedig küldöm ezrével a mortar segítségét..

az a fém doboz valóban fém? nem csak egy mûanyag tokban egy másik mûanyag tok?

Because fuck you. That\'s why.

HUNMarcus
egy ordító hibára szeretném felhívni a figyelmetek a rangfokozatok terén:

Sergeant Major (törzsõrmester) utánáni rang a Brigadier General (dandártábornok, 1 csillag), már pedig a Sergeant Major után 2nd Lieutenant (hadnagy)i szint jön....

PS3 ID: marcogi zsírkutya

No, meghozta nekem is a GLS. Azért ennél a fém doboznál kicsit komolyabbat vártam... De legalább + 5 fegyvert ad, mivel a Gold Edition.
Nagyon hiányolom belõle a HOST-olási lehetõséget, hogy én tudjak game-et csinálni.
Reggel volt kb. 15 percem, hogy kipróbáljam. Tényleg bazi nagyok a mapok. Sajna, mikor másodszor szerettem volna kapcsolódni multira, kiírta, hogy negszakadt a kapcsolat az EA szervereivel, és utána már egyre sem engedett fel. Remélem, csak a net hibája, ne ma játéké, mint a BF2-ben az elsõ idõszakban volt...
uHs Gerzson
Szerencsére az Anti air itt már halálosabb <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

HUNMarcus
van heli

CSOCSO
van helikopter mint a bf2 ben???? nem akarom magam fenyezni de bf1 ben nem volt ellenfelunk a helivel!

igaz konnyu volt a helyzetunk mert tesovel egy szobaban volt a gepunk.. en vezettem o lott.. mondtam merre nezzen.. merre tuzeljen szal nagyon durva volt amit muveltunk...

legviccesebb jelenet az volt mikor a kis hazak koze leszalltam de ugy hogy pont a boltivel aluljaroba szalltam valahogy le:D az ellenfeltol meg ott kampeltek 3 an.. meglattak.. es nem tortent semmi.. mi szakadtunk a rohogestol hogy hova szalltam le ok meg a meglepetestol nem tuzeltek meg nem is futottak el.. csak odaforultak es neztek 1-2 mp ig hogy akkor most WTF?:D.. sztan BAMBAMBAM:D
predator0
Sziasztok! Tudja valaki hogyan lehet megnézni a játék multijában készített (felfelé nyíllal) screenshotokat? Elvileg feltölti õket valahova, viszont a játék honlapján sehol sem találom, csak az elért statisztikáimat látom.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Kreeder44
mármint a netes updatet kérded??? akkor azt a settingsben a networkupdatere kattintva felfrissíti ha mást akkor passz :)

TVelvet
tolom a singlét, és hát.. qruva hangulatos a game!:) ez a frostbite engine teszi a dolgát rendesen. de ezek a rombolható épületek.. ahh bestof, no more camping!: D
Hát ha nem oldják meg akkor bizony elég gáz...a battlefield egy összeszokott csapattal móka, nem egyedül

xbox live: mathexx A versenyt néha milliméterek döntik el. Néha betûk:///AMG

nálam update-t kér a játék, 2007 õszi van fent. honnan szedhetem le a júniusit?

Forrest Gump
Csak megoldják, hogy lehessen csapatot szervezni. Gamer365-n egy srác azt írta, hogy õ tudott friendlistrõl invelni
Ez az egy hibája van a játéknak, amúgy nagyon bejön.
uHs Gerzson
Asszem soha nem volt fekvés a konzolos BF-ben inkább csak a PC-n de ez már alap dolog :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

HUNMarcus
miért nem lehet lefeküdni? mondjuk néha irtó gyors a játékmenet... hatalmas pályák, szinte már mindegyiken voltam csak nem láttam egészben mert vagy jó a védekezõ csapat vagy bénák a támadók és nem megyünk tovább a mapban...rangok ugrása nagyon közel van egymáshoz, sõt ha megy a játék akkor egy kör alatt 5-6 kitüntetést simán bezsebelsz, igaz ezek egymásra épülnek és egybõl többet is kell szerezni...szervereken igen sok a láma, de ha együttmûködõ cimborákra találsz hihetetlen élvezetes a játék...kár, hogy nem lehet szabadon squadokba szervezõdni és privi mappot indítani...

uHs Gerzson
Nézd meg a #46 és #58 hozzászolásban ott van 2 videó.

trick daddy
áhh.. kösz , és ez a game tényleg naon joo ??? + a sztori módja is ?

Forrest Gump
+5 fegyver
trick daddy
hy all a gold verzio mivel külömb a simánál ??

gduck
Ráadásul fiú létére nõként beszél :) Napszurcsi :D

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Éreztem hogy meleg van...de ennyire? :):D

Skynet
Ennek mibajcsija van...Beütcsizett a napcsi meg a hõcsi? Napszurcsi?:)
Bogdogege
Köszcsi, hú, már kezdtem félcsizni a písz jelentése miatt! Azt mondod, peace? Az békét jelcsizik. És megint csak a vilcsibékénél tartunk! A barinõim is szercsizik a vilcsibékét, nem ércsizem, egyesek miért nem szercsizik... Az õ probcsiuk. Talán azért nem a vilcsibékénél áll a szavi, mert nem akar semmiféleképp vilcsibéke lenni a bolycsin, pedig az olyan csupcsi lenne, hogy az már hû... Vagy csak félrenyomcsiztátok, és ezért nem vilcsibéke áll jobban. Am köszcsi a cuki szövegecskéket, mert legalább olvcsizza valaki, és az olyan szupcsi, hogy valakinek jobb kedvije lett a blogcsimtól!!! Am írcsiztem, h lesz ma egy bulcsi, vagyis már csak volt, mert vége van a bulcsinak, de az olyan szupcsi volt! Egy csomó aree srác szemcsizett velem, és az olyan szupcsi, a barinõi, néha ircsik voltam rám, amiért szermsiznek velem, de nem ércsizett annyira... Legyenek :) Indulás elött talcsiztam egy cukker minit, de az nem volt cukiszínû, vagyis rózsaszín, hanem zöldike volt, de nem baj, ollyan de ollyan szexy voltam benne, hûû... És a varázscipcsi! Elneveztem varázscipcsinek, mert ollyan édii, mint egy varázscipcsi! Meg megkóscsiztatták vlem a sörcsit... Fuj! Undi! Nem értem, a paseeek miért vannak oda tõle.. Én egyáltalán nem szercsizem, attól nõ a sörpoci, és én nem szercsiznék sörpocit, mert az olyan undi, mint a sör... De am jó kis bucsi volt! Asszem mencsizek alcsizni, aztán holnap talán írcsizek pár sort... na puxcsi!!

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

A multi tényleg ott van...bár mint régi battlefieldes hiányzik a conquest, de ha azt is kihozzák DLC-be(ahogy hallottam) akkor bizony sokáig ezt nyúzom majd

erõs story vonal is van a játékban,de
multiban jeleskedik még mindig

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

CSOCSO
multi jatek???? nem ugy volt hogy ezzel a resszel visszaternek a sztori modhoz?
Sephi
En sajnos ismerek embert aki warez-rol multizik vele. Az mas kerdes, hogy meddig :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

te csak azt hiszed

Evogordon
Nagyon sokat érnek vele a warezosok egy multi játékkal.

kijött :D
legalábbis abban a formában amit említteni sem szabad

Evogordon
Még 3 nap :)

uHs Gerzson

uHs Gerzson
Én lekaptam DVDVideoSoftl ami alapból lekonvertálja mp3 formátumba a zenét youtube-ról <#eljen>

HUNMarcus
megvan leszedtem, átkonvertáltam mp3-ba, akinek kell küldjön privit<#vigyor4>

HUNMarcus
Bad Company OST

hogyan lehet letölteni? <#szomoru1>

Kreeder44
PS 3 on ha valaki demozik vegyen fel Utiels az ID-m thx

uHs Gerzson

Evogordon
Ha van itt box-os aki demózik az vegyen fel ott van az aláírásomba a gamertag-em aztán multizunk meg ha kijön a teljes akkor azzal is nyomathatjuk majd.

Gascoigne
Bocs, nem voltam itthon, valamikor este felé nyomhatnánk, bár úgy is látom, ha fent vagy.

Ps3 ID: Gascoigne74

Evogordon
Töltsd le LIVE-ról. Jaaa hogy nem mersz felmenni flash-elt géppel LIVE-ra <#levele>

HUNMarcus
akkor biztos csak demókat töltögetsz és azokat írod ki a full verzát meg megveszed...

joebacsi
akkor csak szimplán nem tudjuk a választ

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

te hülye vagy már bocs!!!a demó az ingyenes azért nem kell fizetni!!!szal no WAREZZZ!!!

HUNMarcus
warezzal nem foglalkozunk <#ejnye1>

ennyit errõl a fórumról !!szarnak itt az emberre!!kérdezek valamit és nem lehet válaszolni!!olyan nehéz válaszolni a kérdésemre!!

HUNMarcus
ja igen nem jössz most egyet lövöldözni?

HUNMarcus
nem tudom figyelted-e de mindig oda kapcsolódom be ahol te játszol, hogy figyeljem hogyan fejlódsz <#vigyor>

amúgy olyan lámák vannak a neten hogy az már nemigaz