Battlefield: Bad Company

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gascoigne
Egyre jobban tetszik, már a demo is meggyõzött, hogy ez a játék kell nekem, csak ne HUNMarcus (alias SiLv1o) lenne aki állandóan lelõ. 😊

Ps3 ID: Gascoigne74

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
konkrétan akkor a jó kis conquestbõl csináltak egy lebutított, fél-CTF szerûséget 😊

ennek elõnye, hogy a játékosok jobban koncentrálódnak 1 helyen, viszont nincs meg az a taktikai szabadság, hogy mondjuk egy gyors kitámadással behúzunk egy távoli, gyengén védett pontot

tény, hogy utóbbihoz azért több ész kell 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

jha és x360ra szedtem le!!de nem tom kiirni!!

hali leszedtem a demót 1 torrent oldalról!De nem tudom hogy kell kiirni valaki segíthetne!kiirtam de media disc ként ismerte fel!!valaki please!!!

Evogordon
Mondom a COD4-NÉL!! szebb 2x 😄D

Azt azert nem mondanam, hogy a cod4 szebb lenne.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

HUNMarcus
az UVA-t én is hiányolom meg a kérhetõ cuccokat, de különben a support tud javítani és életet adni egyben, vagy vannak a pályán elszórva fegyveresládák ha mellé állsz feltölti a készletet

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Evogordon
Egyébként nincs a játékban segélykérés meg parancsok? Pl a multyba néha jól jönne a need ammo meg healt..

Az lehet,de kicsit sokkal komolyabb és reálisabb csatákat lehet tolni amikor 2 ellenfél van az egyik véd a másik támad és azt kell kisakkozni hogyan vegyen be egy csapat egy erõdítményt és hogyan semmisítse meg az aranykészletüket..😊
Lebutított játékmenet? Ezt nemtudom hogy ki honnan vette,írta,de baromság,a sérülésmodellezés baromijó,a csaták iszonyatoskomolyak és egy tank elõl bizony erõsen nem elég pl bemenekülni egy házba....😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

HUNMarcus
nah végre összeállt egy jo támadó csapat, alig 20 perc alatt befoglaltunk mindent

Kovács legény
Hát a bf pont a zázszlófoglalásól, taktikáról szól, az ilyen észnélküli rohangálás meg max publicra jellemzõ ahol a társaság fele egyetlen jármûre vár a több meg vagy kempel valahol vagy rohangál mint egy idióta😊

www.czekoart.hu

Evogordon
Hát szerintem nagyon oda ver ez a játék a többi multi fpsnek..
A multija hihetetlenül fasza lett, mindjárt linkelek egy magam csinált videót.
A grafika nem tudom miért nem tetszik pár embernek az is nagyon fasza lett pl COD4nél 2x szebb, sokkal részletesebb, a textúrák is sokkal élesebbek.
A hangok olyan faszák hogy nincs is mihez hasonlítani ahogy vízhangzanak a lövések, ahogy ropognak a fegyverek meg az ágyúk.. áhh nagyon fasza játék lett simán megveszem 😊

joebacsi
és ennek fényében bejön?
mert nekem úgy tûnik az eddigi leírások alapján, hogy erõsen lebutították a játékmenetet az eddigi részekhez képest...mind1, úgy néz ki nem emiatt a játék miatt fogok venni konzolt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pc-n az összessel kivétel vietnam,akkoriban kevés volt hozzá a gépem,így az csak megnézéses volt..😊

joebacsi
hány bf résszel játszottál eddig?

joebacsi
😞
no mind1, akkor majd a bf3, meg a híróz 😊

Végigtoltam a demo-t,a single rész fasza,hangulatos,tényleg kicsit "idióták" a társak (nem rosszértelemben,poén pl amikor nagyba magyaráz a parancsnok két hülye meg a háttérben kõpapírollózik😊 ),hangulatos a csata,a hangok,meg úgy általában minden,viszont nagy grafikai remekelést ne várjon senki és vannak bugok is sajnos néhanéha a graffal...
Hogy ez nem battlefield ez egy fos? Ez hülye ez...😄
Kicsikét értelmesebb bevédeni valamit amit az ellenfél jön hogy megsemmisítsen,mintsem ideoda rohangálni azért mert : A csapat elfoglalta a 4. pontot,piros zászlólett,odacsõdül mindenki elfoglalódik a 4-es pont felvonják a kékzászlót,közben 3-as pont piros zászló odamegy mindenki,elfoglalódik kékzászló,de közben a 4. pont megint piros...blabla...Ha ilyen lenne élõben egy háború rendesen mennék kamerával röhögni...õrültekháza...
Csak fáj a pc-seknek hogy kimaradnak..😊

Azért ez így ebben a formában nem igaz, még szedett-vedett csapattal is nemegyszer nyertek a védõk.

A védõknek valóban kempelni kell, de mivel a támadók az egész bázist lebonthatják tankokkal meg a helivel, ezért sokkal változatosabb. A több bázisos módszer miatt egy fokozatos visszavonulásról szól az egész, ahol minden állomásnál a lehetõ legtöbb veszteséget kell okozni a támadóknak.

3 sniper, 3 support, a többi assault az ágyukhoz/tankhoz/repülõhöz rendesen megfogja a támadókat ha azok nincsenek összefogva. Támadóként a halálom volt, hogy a 3 tank háromfelé indult el állandóan, ráadásul senki nem volt hajlandó beülni géppuskázni.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Bogdogege
Tiszta kempelés az egész .Vannak a támadók meg a védõk, a támadóknak 3 tank 1 heli 1 arti 2 kiskocsi, a védõk 1 tank 1 bmp3 1 légvédelmi ágyú meg egy két géppuskaállás.

A játékmenet a QUAKEWARS-ra tökre megegyezõ marhaság ,szétlõvítek a aranyládákat és mehettek a következö területen lévõ ládákhóz .

A védõknek nem sok esélyük van mivel szarrá lõvik õket.
Szóval semmi köze a BATTLEFILD-hez ez egy trágya szar fos.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Hajnalig játszottam, tényleg nagyon jó lett. Kár hogy egy akkora csürhét fogtam ki, hogy na, semmi együttdolgozás.

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Evogordon
Single király lesz úgy néz ki, a multy annál is jobb áhh de ezt látnia kell az embernek, nagyon fasza lett 😊

joebacsi
és milyen?

Evogordon
EZAZZZ (Y)

Bogdogege
Lehet tölteni a demót LIVE-ról<#eljen>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Kreeder44
vagy ha nem a goldot veszem meg akkor meg kell szerezni a különbözõ setteket? 😄

Kreeder44
hmmm :S ha én most rendelném akkor már fújhatom vagy megkapom én is a goldot... ? és mit takar a ogold miket adnak hozzá?

Evogordon
Überkonzol-nál!

BF: BAD COMPANY ELÕRENDELÉSI AKCIÓ !!!

TISZTELT ELÕRENDELÕINKNEK, A BF: BAD COMPANY GOLD EDITION-T ADJUK 14900 FT-ÉRT A NORMÁL VERZIÓ HELYETT, MEGJELENÉSKOR !!!

AKI MÁR MEGRENDELTE A SIMA VERZIÓT , GOLD EDITION KAP !!!

Én már elõ is rendeltem 😄

Kreeder44
hol van BETA???? miröl beszélsz?? 😄

TVelvet
nem
LeWyTy
PC-re nemis lesz?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

HUNMarcus
most töltöttem le store-ról az új trailer-t, wááá az a bevezetõ zene még jobb mint a BF2-nél, teljesen bezsongtam tõle, játék már is elõrendelve!!

Evogordon
Mindjárt itt ez a remek játék és még csak 14 üzenet?

havercsotány
ezt a hszt bebuktad<#integet2><#mf1>

havercsotány
kint van a beta és senki nem ír ide semmit hogy milyen ?

nem volt ennek topicja ? csak mert régóta be van jelentve 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

havercsotány
sztem akkor is az<#beka3>

schrank
azé ez a kecseg ea 3 év alatt pc-re is butíthatott volna már valamit a 2142 címû "mod" helyett <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

VRSDM
bf3 az multiplayer :]

míg a Bad company SINGLE PLAYER. méghozzá a rossz oldalon kell most álnunk.

ne szólalj meg ha nem vagy elég tájékozott.

u dont have to listen anybody else but me

TVelvet
havercsotány
konzolra butított bf3 sztem

Brolly28
hurrá még 1 BF

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

TVelvet
insp
Végül is bombával rombolni = bombolni <#nevetes1>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

TVelvet
Sikeresen elkurtam az elsõ hozzászolásom, zsír. 😊
Bomolható = rombolható*
TVelvet
Battlefield: Bad Company

A közeljövõben játszódó Battlefield: Bad Company egyjátékos kampánya egy drámai európai konfliktusba viszi el a játékost.

Stílus: Akció
Fejlesztõ: EA™
Platform/Megjelenik:
PlayStation®3 - 2008. 03. 28.
Xbox 360™ - 2008. 03. 28.

Forrás EA

Csak konzolra jön ki, bomolható épületek, stb.
Képek:
ForrásGamekapocs.
← ElőzőOldal 12 / 12