597
Battlefield: Bad Company
-
#357 Én most nyomtam haverral vagy 6-7 órát egy huzamba mondom jolvan mondom most már elég :DD Best Multyplayer Game -
#356 nemtom én folyamatosan tesztelgetem a demot, de őszintén meg mondom nekem ez a sebzés rednszer valami rettentően nem fexik. valami itt nagyon el van cseszve, cod4et mai napig nemtudja megverni nálam ez a játék, pedig sztenm már van 24óra játékidőm a demóval és úgy döntöttem nem veszem meg..:-( -
marcinger #355 30-40e között. -
#354 Egyébként ki hol áll az 50e-res ranglistán? Én 26e kb -
#353 Régen nem játszottam vele, kicsit meguntam :) De attól még felvehetsz. -
marcinger #352 Szoktad tolni multiba a gamet? Felvennélek friend listre. -
#351 Én meg egyszer egy buzgó csapattársammal egyszerre akartam "kinyitni" késsel egy ajtót... ő volt hátrébb :D:D -
marcinger #350 Mellesleg megjegyzem utálom az egész Call of Duty sorozatot. -
marcinger #349 Nekem a nevekkel vannak gondok, nem egyszer elödordult már, hogy beszaladtam egy házba és pont velemszembe volt a csapatársam de nem láttam a pontot fölötte és lekéseltem. -
#348 azért ne forduljunk már át "ilyen a háború" sztoriba,mert akkor a respawnolás egy mozgó helibe égbekiáltó baromsággá válik...
a semmiből a tank sztori,meg arra vonatkozik,hogy a gép ad vmelyik csapatnak egy tankot,és azt attől függetlenül,hogy mi történik épp a területen,egyszer csak "bedobja".
de egyébként az irányitás késése a legzavaróbb...soxor van az,hogy gránátvetőre váltásnál nem reagál,ha viszont megnyomom még1x, duplán cserél,vissza a fegyverre...
egyébként a játék nagyon jó(lenne),sokkal összetettebb mint a cod4,persze sokkal jobban lehet(ne) taktikázni,de ahhoz kéne a teljes csapatnak egy chat támogatás....viszont csak 4fős squad-ok vannak,és ráadásul nemis működik a chat...
és mindez igazából azért zavaró,mert 6 haverból 3 emiatt visszadobta,hogy inkább nemveszik meg.....szal az 1 javitásig ez a játék nálam haverokkal multiban kilőve.
-
#347 Teamkillrol meg annnyit, hogy elkerulhetetlen .. tankal elutni valakit, tuzerseggel szejjel loni, kesparbajban tarsadat nyiszalni le az ellen helyett.
Cod4 multijaval az a baj hogy eszeveszett meszarlas az eges egy tenyernyi kis palyan ahol nehez taktikazni, es a jarmuvek is bazira hianyoznak nekem. Itt van ter es ertelmet kap a sniper aki milimeterrol milimeterre araszol - a mezon - hogy jobb "spotting" pontot talaljon -
#346 persze...nem vitatom,hogy játékmenetben jóval összetettebb,reálisabb,csak technikailag szar...sokszor érzem úgy,hogy nem kifejezetten az ügyességen múlik,hanem a szerencsén...főleg a respawn résznél,amikor támadok egy ládát,lelövöm az utolsó védőt,majd a semmiből mögötte termő társa lelő(?!?!?)...aztán ha esetleg az egyik társam benn ül a bázison egy lövegben,akkor oda respawnolok vissza,és ha esetleg nincs ott jármű akkor futhatok x kilómétert,kiesve evvel a játékból jópár percre...vagy amikor vkit lövök,és hírtelen a semmiből elé esik(?!?!?) egy tank ami értelemszerűen fedezéket nyújt....vicc...
de eppenez a spawn rendszer teszi lehetove pl helikopterbe spawnolni tuzernek ... ezta veget nemertettem semmibol tank ??? mivaaan ?
Nem beszélve arról,hogy rohadt egyformák a katonák,és sokszor nem egyértelmű ki az ellenség mert nagyobb tömegharcnál nem lehet jól kivenni,melyik név kihez tartozik....és akkor a nem változtatható gombkiosztást már meg se említem...
Iyen a haboru nem szaladgalhat mindenki nagy zaszlovala hatan hogy tudd ki kicsoda en meg a kis pottyot is tulzasnak talalom amit a tarsaidra rak (es igy tudod ki a tarsad es ki nem ;)
-
#345 erről beszélek....:) -
marcinger #344 A respawnal tényleg van gond. Nekem idáig a legjobb az volt mikor lövök egy faszit és kifogy a töltényem. Ott vagyok tőle 1 méterre erre késel egyet, és a játék a társát pont 2-őnk közé spawnolta. Adott egy team killt majd ezekután nyugodtan lekéseltem. -
#343 persze...nem vitatom,hogy játékmenetben jóval összetettebb,reálisabb,csak technikailag szar...sokszor érzem úgy,hogy nem kifejezetten az ügyességen múlik,hanem a szerencsén...főleg a respawn résznél,amikor támadok egy ládát,lelövöm az utolsó védőt,majd a semmiből mögötte termő társa lelő(?!?!?)...aztán ha esetleg az egyik társam benn ül a bázison egy lövegben,akkor oda respawnolok vissza,és ha esetleg nincs ott jármű akkor futhatok x kilómétert,kiesve evvel a játékból jópár percre...vagy amikor vkit lövök,és hírtelen a semmiből elé esik(?!?!?) egy tank ami értelemszerűen fedezéket nyújt....vicc...
Nem beszélve arról,hogy rohadt egyformák a katonák,és sokszor nem egyértelmű ki az ellenség mert nagyobb tömegharcnál nem lehet jól kivenni,melyik név kihez tartozik....és akkor a nem változtatható gombkiosztást már meg se említem...
szal ezekre mindíg akkor jövök rá,amikor a haverokkal leülök cod4-ezni,működik a chat,az irányítás baszottul jó és kézenfekvő,és max akkor idegeskedek ha szar a pingem...
-
#342 Jah így már más, de pedig azért javítottak pár dolgot pl a térképet meg kitudja még mi mindent ami szemmel nem látható állítólag a squad rendszerben is javítottak valamit ha jól tudom -
#341 Kicsit félreérthető, de azt jelenti, hogy csak a conquest mód jött meg, a többi javítás, amit beígértek, nem. -
marcinger #340 Gondolom úgy értette, hogy javítást nem tartalmazott. -
#339 "az ígért javítás a conquest móddal sem érkezett"
Kicsit lejjebb ezt írták -
marcinger #338 De van. -
#337 Aztaaa nincs még PS3-ra zászló foglaló mód? XDDDDDDD
Nem tudom de te amiket leírtál nekem ikszbokszon minden remekel semmi féle nagyobb hibával nem találkoztam még nem laggol a késelés minden fasza legjobb multi game (y) -
#336 nalam cod4 porosodik amiota van BC cod4 (multi) egy buta hentgame ehez kepest (gold crate) -
marcinger #335 Vannak gondok az biztos. Én legjobban azt utálom mikor C4-ről magától detonátorra vált és a ledobott C4-esekkel felrobbantom magam. -
#334 nemtom ti hogy vagytok vele,de engem idegesít a multi...a megjelenés napján megvettem,hogy majd ez esetleg leváltja a lassan 8 hónapja nyúzott cod4-et,de annyi idegesítő/javítandó hibája van,hogy néha úgyérzem ennek a játéknak kellett volna még 1 év fejlesztési idő....borzasztó a respawn rendszere(sokkal többször hátrány mint előny),sokszor lassan(vagy nem is) reagálnak a gombok,a késelés az hol sikerül hol nem,és főként nem működik a voice chat,pontosabban működik, az első lobbyba kerüléskor nagyon jókat lehet beszélgetni,aztán pá...az ígért javítás a conquest móddal sem érkezett,gondolom majd január környékén a KZ2 megjelenésénél....Pedig rohadt jó játék lenne,de ehhez képest a Cod4 egy ultrajátszható szarrá polírozott csoda. -
#333 Nem nem kezd el számolni ha eléri a 0-át akkor tartsd meg és ne enged hogy elkezdjen nőni a szám. -
Kecso76 #332 Jah, értem, tehárcsökkennie kell a számnak, és ha eléri a nullát, akkor újra el kezd számolni! Köszönöm a választ!
Kecskés Tamás -
marcinger #331 Nekem is az jön be. A zászlósat csak egyszer próbáltam. -
#330 nekem marad az aranyladas mod , csak az tetszik.... -
marcinger #329 Nekem a find all five-asok kénének mert gold. e-m van. De például feliratkoztam a hírlevélre de nem kaptam kódot. -
#328 Remélem, hogy ezeket majd idővel odaadják "ingyen" is. Mert van pár feltétel, ami nem mindenkinek teljesülhet. Rendeld elő, játssz a demoval, regisztrálj egy másik játékot. A gold edition fegyvereit miért ne kapnád meg? Azokat a simában is lehet unlockolni. -
#327 amik a goldban vannak aszsem és a többi ötöt pedig úgy kell megszerezni érd a demóban a 4-es rangot, iratkozz fel a hirlevélre.. rendeld elő a játékot. -
marcinger #326 Ha elérem a a 25-ik szintet megkapom a Find all fives-os fegyvereket vagy azokat amik a gold e.-ben vannak? -
#325 Annál jobb minél kisebb az a szám ha eléred az 50-et aszem akkor kezdheted újból az utolsó rang megszerzését. -
#324 Ja :DD az se rossz mondjuk -
Kecso76 #323 Sziasztok Srácok!
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy ha elértem a 25. rangot, és számolja a nevem mellett a pontokat a táblán, ha jól emlékszem 1től 50ig, az mi alapján változik! Mert tegnap is tök jól ment a játék, többször voltam első az IAR táblán, stb. de mára kevesebb pontom lett, mnt tegnap! Ha tudnátok mondani valamit, azt megköszönném!
Kecskés Tamás -
#322 Azt akkor kapod, ha 100 headshotot összegyűjtesz bármelyik mesterlövész fegyverrel -
#321 Multiba kapott már valaki olyan patch-et hogy dead eye? Mert én már igen :D vagy 1 kilométerről futás közbe lőttem fejbe valakit :D -
#320 ÁÁ fasza a gémmm:D -
marcinger #319 Nálatok megy/ment a délután folyamán a lagg nélkül a multi? Mert nállam 1 órája olyan lagg van, hogy nem birok bemenni a házakba, átrepülök a falakon stb de ez olyan mértékben, hogy nem lehet normálisan játszani. -
marcinger #318 Aki szokott multizni vegyen már fel friendsbe. Ps 3 IDm: marcinger