2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
Bucsek #614 üdv. most nemtudom ez milyen forum xbox wii vagy ps3 vag ypc, de azért megkérdezem :)
PC-n ezt a gitár hirot lehet neten tolni de coop modban? mert csak ugy tudtuk eddig hogy 1 gépen multi, meg coop :( és haverral szeretnék játszani. -
#613 Köszi !
De hogy ennyi infót nem lehetett a neten megtudni azért hihetetlen.
Senki nem próbálta vagy mi?!
Az USB dugasz vége felöl a vezeték kb 5cm után egy dugasz/aljzat-ban folytatódik, gondolom amilyen plattformra adják olyan véget tesznek hozzá oszt jóvan. -
#612 Akkor meg van az öröm! Jó karácsonyi ökörködést kívánok! :) -
#611 Jah és ha nem postán jött volna 13990,- vadi új külön gitár. -
#610 Na szóval nekünk a közös karácsonyi"meglepi" egy gitár lesz.
Beigazolódott amit gondoltam ,az Xbox 360 vezetékes Explorer gitár
minden egyéb segédlet nélkül működik pc-n !
Vsz ugyanez lehet a pc-s játékhoz fizikálisan.
Most próbáltam - eszköz magától felismerte mint Ghero Xplorer gitár...
és megy a coop. -
#609 #602: Olvass vissza!
#603: Erre tessék!
#608: Hidd el! Van gépigénye! -
#608 most komolyan ennek a game-nek abszolut nincs gépigénye...egy 4-5éves gépen is futnia kell. nemis a látvány a lényeg szvsz.hanem a feeling.sajna én csak kézbenfogott bill.-el tudtam kipróbálni,igaz igyis nagyon élveztem, easy-n fullosan csinálom már, de sajna a medium nagyon nehéz a 4gomb miatt.ezért kéne gitár :( de itthon alig lehet kapni csak gitárt, szettben 20ezer fölött van, annyit meg nem ér nekem -
#607 nekem is ati 9600om van és ment... -
#606 ha a vga-val van gond, aztmondta pár srác itt fórumon hogy simán fut rajta, meg hogy a hivatalos gépigény durván hab :) 1próbát megér ahogy tototto :D -
szurop #605 Nem fog menni. :S -
#604 fene tudja egy próbát talán megér, de a 9600as radeon szerintem kevés lesz -
#603 Hali!
Nem találtam gépigényt, szerintetek iylen gépen elfutna?: Radeon 9600, 1gb ram 3GHz , tom elavult, de ez van :D előre is thx -
#602 zenéket hol tudok betenni és honnan tudom letölteni őket? -
#601 hát az nem egyszerű de asszem én másodikra megcsináltam, sajna a fülemre nem hagyatkozhattam mert hogyha párbaj van akkor valamiért elcsesződik a hang... és a legidegesítőbb az volt amikor lenyomtam időben a gombot erre misselt... de ennyi, faja játék volt :) -
Mocsy01 #600 Sziasztok,
Látom, hogy itt elég sok GH fan gyűlt össze, ezért úgy gondoltam, érdekes lehet számotokra egy Guitar Hero verseny, amit jövő pénteken szervezünk.
Pontos részleteket itt találtok www.bsc.hu/ghwt
-
mayhew #599 Én speciel a legutolsónál akadtam el. Piszok nehéz mikor átvált balkezesre, meg mikor kiírja hogy push akkor azt se tudom mit kell csinálni :) -
#598 Érdemes először "kitapasztalni a számot" [Mikor van szólója, nehéz része] és akkor ráküldeni az "áldást"
Sok sikert! =] -
#597 csak a saját oldaladdal foglalkozz azt csináld rendesen és ha kapsz cuccot azt akkor lődd el amikor játszik, ha szünet van neki akkor semmi értelme :D -
#596 Hát ügyesen! XD
Hogy és melyiknél akadtál el? -
thesnowy #595 tzotyu:
1.Igen lehet
2.Azok a gitárok színei -
csabika6630 #594 Hello, amikor ellengfél van azt hogy kell legyőzni? :S Mert nekem nem sikerül -
tzotyu #593 Sziasztok!
Metallica, vagy Guns N' Roses számokat be lehet tenni guitar hero III- ba? (PC)
Ja, a shopban a finishes mit takar, mert vettem ott egy gitárt, de nem tudom használni.
Köszi! -
#592 ennyiért kapsz rendes pcset is 576ban vagy csak a vezetéknélkülit szeretnél? -
#591 igen, 100%
Xbox-oshoz kell még átalakító/wireless vevő -
#590 én nem adnék érte 20ezret...elméletileg USB-csatis ez is. azt tudom h az xbox-os gitár az 100% hogy müxik PCvel is. -
React #589 Hello
Szeretnék venni egy ilyen gitárt: Gitár
Biztos, hogy a ps3 gitár megy pc-n? 100%? -
#588 szasztok!
multiba lehetne úgy nyomni hogy 2db billentyűzettel??? ha igen akkor hogyan? -
Cutee #587 Hamával probáltam. Nem jártam sikerrel :(
-
#586 2008. aug. 03. 11:53
Szerinted? Azóta? -
sanyi150 #585 Lásd: #483 -
#584 Elméletben lehet! Elméletben Hama a megoldás! Elméletben még nem próbáltam! -
Cutee #583 Vki prbáltam Hamachival összhangolni a gammát ?
Vagy tudtok rá megoldást, h lehet lanon tolni ? -
#582 Hinnye! Az a vicces, h. szerintem ugyanezt a pakkot használom és MEGY! :D Tehát! ... Most 5letem sincs! Sajnálom! -
#581 1. Simán megy, és mivel volt annyi eszem, az ori DATA mappából csináltam egy biztonságit, így visszamásolva újra megy a game.
2. Nem jelezett semmit.
3. 1.31 hatred -
#580 1. Maga a GH ment simán? Ugye?
2. A RaR jelzett valami hibát kicsomizásnál?
3. Hányas patch van a játékon?
Ha az 1.-re IGEN a 2.-ra NEM a válasz akkor az újabb patch kell neki! Ha az is a legfissebb, akkor sajnos ReInstall gyanús! -
#579 Elolvastam, csak ennyi áll benne:
Installations Instructions!
1. Extract the DATA.rar with WinRar and copy it and paste at C:\Program Files\Aspyr\Guitar Hero III
2. When it ask if you want to overwrite, press Yes.
3. Then start Guitar Hero 3 and Rock On!
Now you should have a brand new Custom Guitar Hero 3 PC.
Guitar Is Recommended ;)
Good Luck
-Snakkii
A játék ofkorz nem eredeti, de nem fogom megvenni azért, hogy heti 1 órát játsszak vele. -
#578 Az nekem tökéletesen müködik a GHmmal! Ami Patch-elt!
1. Lehet nem eredeti a gammád és az a baj! Bár anno nekem ment törteL!
2. Tehát gondolom másutt a hiba, olvasd el figyelmesen a REAMDE-t! Lehet vmi file-t ki kell törölnöd/módosítanod. -
#577 Guitar Hero 3 PC Custom Pack[Snakkii] -
#576 Nekem patch-el is ment! Nemtudom mi lehet a hiba! Kevés az info! Melyiket töltötted le? -
#575 Letöltöttem egy 3.84 gigás " Costum pack"-ot hozzá, bemásolom, rendesen kicseréli, és mikor tölt a játék, kilép!!
1.31 fennt van, az baj lehet?