2495
  • Bucsek
    üdv. most nemtudom ez milyen forum xbox wii vagy ps3 vag ypc, de azért megkérdezem :)

PC-n ezt a gitár hirot lehet neten tolni de coop modban? mert csak ugy tudtuk eddig hogy 1 gépen multi, meg coop :( és haverral szeretnék játszani.
  • Lui76
    Köszi !
    De hogy ennyi infót nem lehetett a neten megtudni azért hihetetlen.
    Senki nem próbálta vagy mi?!
    Az USB dugasz vége felöl a vezeték kb 5cm után egy dugasz/aljzat-ban folytatódik, gondolom amilyen plattformra adják olyan véget tesznek hozzá oszt jóvan.
  • BB7
    Akkor meg van az öröm! Jó karácsonyi ökörködést kívánok! :)
  • Lui76
    Jah és ha nem postán jött volna 13990,- vadi új külön gitár.
  • Lui76
    Na szóval nekünk a közös karácsonyi"meglepi" egy gitár lesz.
    Beigazolódott amit gondoltam ,az Xbox 360 vezetékes Explorer gitár
    minden egyéb segédlet nélkül működik pc-n !
    Vsz ugyanez lehet a pc-s játékhoz fizikálisan.
    Most próbáltam - eszköz magától felismerte mint Ghero Xplorer gitár...
    és megy a coop.
  • BB7
    #602: Olvass vissza!
    #603: Erre tessék!
    #608: Hidd el! Van gépigénye!
  • Morphin
    most komolyan ennek a game-nek abszolut nincs gépigénye...egy 4-5éves gépen is futnia kell. nemis a látvány a lényeg szvsz.hanem a feeling.sajna én csak kézbenfogott bill.-el tudtam kipróbálni,igaz igyis nagyon élveztem, easy-n fullosan csinálom már, de sajna a medium nagyon nehéz a 4gomb miatt.ezért kéne gitár :( de itthon alig lehet kapni csak gitárt, szettben 20ezer fölött van, annyit meg nem ér nekem
  • Gando
    nekem is ati 9600om van és ment...
  • watto
    ha a vga-val van gond, aztmondta pár srác itt fórumon hogy simán fut rajta, meg hogy a hivatalos gépigény durván hab :) 1próbát megér ahogy tototto :D
  • szurop
    Nem fog menni. :S
  • tototto
    fene tudja egy próbát talán megér, de a 9600as radeon szerintem kevés lesz
  • watto
    Hali!
    Nem találtam gépigényt, szerintetek iylen gépen elfutna?: Radeon 9600, 1gb ram 3GHz , tom elavult, de ez van :D előre is thx
  • kissadamvikt
    zenéket hol tudok betenni és honnan tudom letölteni őket?
  • Gando
    hát az nem egyszerű de asszem én másodikra megcsináltam, sajna a fülemre nem hagyatkozhattam mert hogyha párbaj van akkor valamiért elcsesződik a hang... és a legidegesítőbb az volt amikor lenyomtam időben a gombot erre misselt... de ennyi, faja játék volt :)
  • Mocsy01
    Sziasztok,

Látom, hogy itt elég sok GH fan gyűlt össze, ezért úgy gondoltam, érdekes lehet számotokra egy Guitar Hero verseny, amit jövő pénteken szervezünk.
    Pontos részleteket itt találtok www.bsc.hu/ghwt
  • mayhew
    Én speciel a legutolsónál akadtam el. Piszok nehéz mikor átvált balkezesre, meg mikor kiírja hogy push akkor azt se tudom mit kell csinálni :)
  • BB7
    Érdemes először "kitapasztalni a számot" [Mikor van szólója, nehéz része] és akkor ráküldeni az "áldást"
    Sok sikert! =]
  • Gando
    csak a saját oldaladdal foglalkozz azt csináld rendesen és ha kapsz cuccot azt akkor lődd el amikor játszik, ha szünet van neki akkor semmi értelme :D
  • BB7
    Hát ügyesen! XD
    Hogy és melyiknél akadtál el?
  • thesnowy
    tzotyu:
    1.Igen lehet
    2.Azok a gitárok színei
  • csabika6630
    Hello, amikor ellengfél van azt hogy kell legyőzni? :S Mert nekem nem sikerül
  • tzotyu
    Sziasztok!
    Metallica, vagy Guns N' Roses számokat be lehet tenni guitar hero III- ba? (PC)

Ja, a shopban a finishes mit takar, mert vettem ott egy gitárt, de nem tudom használni.

Köszi!
  • tototto
    ennyiért kapsz rendes pcset is 576ban vagy csak a vezetéknélkülit szeretnél?
  • 0blueman
    igen, 100%
    Xbox-oshoz kell még átalakító/wireless vevő
  • Morphin
    én nem adnék érte 20ezret...elméletileg USB-csatis ez is. azt tudom h az xbox-os gitár az 100% hogy müxik PCvel is.
  • React
    Hello

Szeretnék venni egy ilyen gitárt: Gitár
    Biztos, hogy a ps3 gitár megy pc-n? 100%?
  • kissadamvikt
    szasztok!

multiba lehetne úgy nyomni hogy 2db billentyűzettel??? ha igen akkor hogyan?
  • Cutee
    Hamával probáltam. Nem jártam sikerrel :(
  • BB7
    2008. aug. 03. 11:53

Szerinted? Azóta?
  • sanyi150
    Lásd: #483
  • BB7
    Elméletben lehet! Elméletben Hama a megoldás! Elméletben még nem próbáltam!
  • Cutee
    Vki prbáltam Hamachival összhangolni a gammát ?
    Vagy tudtok rá megoldást, h lehet lanon tolni ?
  • BB7
    Hinnye! Az a vicces, h. szerintem ugyanezt a pakkot használom és MEGY! :D Tehát! ... Most 5letem sincs! Sajnálom!
  • Prince of Máté
    1. Simán megy, és mivel volt annyi eszem, az ori DATA mappából csináltam egy biztonságit, így visszamásolva újra megy a game.
    2. Nem jelezett semmit.
    3. 1.31 hatred
  • BB7
    1. Maga a GH ment simán? Ugye?
    2. A RaR jelzett valami hibát kicsomizásnál?
    3. Hányas patch van a játékon?
    Ha az 1.-re IGEN a 2.-ra NEM a válasz akkor az újabb patch kell neki! Ha az is a legfissebb, akkor sajnos ReInstall gyanús!
  • Prince of Máté
    Elolvastam, csak ennyi áll benne:

Installations Instructions!

1. Extract the DATA.rar with WinRar and copy it and paste at C:\Program Files\Aspyr\Guitar Hero III
    2. When it ask if you want to overwrite, press Yes.
    3. Then start Guitar Hero 3 and Rock On!

Now you should have a brand new Custom Guitar Hero 3 PC.

Guitar Is Recommended ;)

Good Luck

-Snakkii

A játék ofkorz nem eredeti, de nem fogom megvenni azért, hogy heti 1 órát játsszak vele.
  • BB7
    Az nekem tökéletesen müködik a GHmmal! Ami Patch-elt!
    1. Lehet nem eredeti a gammád és az a baj! Bár anno nekem ment törteL!
    2. Tehát gondolom másutt a hiba, olvasd el figyelmesen a REAMDE-t! Lehet vmi file-t ki kell törölnöd/módosítanod.
  • Prince of Máté
    Guitar Hero 3 PC Custom Pack[Snakkii]
  • BB7
    Nekem patch-el is ment! Nemtudom mi lehet a hiba! Kevés az info! Melyiket töltötted le?
  • Prince of Máté
    Letöltöttem egy 3.84 gigás " Costum pack"-ot hozzá, bemásolom, rendesen kicseréli, és mikor tölt a játék, kilép!!
    1.31 fennt van, az baj lehet?