2495
style=\"height:178px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
#654 Játékkal 20K
13K / X360nak írja, de sztem Windows Felismeri!
Játékkal 20K! // ÚJ! -
#653 És a vége alapban USB csak leszedhető ... gondolom ha megtörik cserélhető vagy egyéb plattform miatt.Szóval nem kell hozzá az a kis darab külön.
-
#652 Ami végre le van írva ,hogy az a gitár Xbox360 és Pc-hez egyaránt jó !
De akkor vajon a vezetéknélküli is ennyire szabványosan felismerődne PC-n ?
Nekünk is ilyen gitárunk van csak sokkal többe került :(
-
#651 afenébe nemakarom teleírni már az egész fórumot, de: azt a linket az elejére akartam beszúrni. -
10dollárért PC-vel működő gitárkontroller? És már csak egy 6dolláros USB átalakító kell hozzá?
OMG, de megvenném. de ezek csak kanadába meg usa-ba szállítanak. ÁÁÁÁ
Nem tudtok ebayen kívül valami európai helyet, esetleg boltot, ahol kedvező áron lehet kapni CSAK gitárt... ez a 10dolláros gitár ez nagyon odavág. de kéne egy ilyen... :Fjóllátom??? -
#649 helló fiúk-lányok :D
Aztatat szeretném megkérdezni, hogy mitől függ az, hogy hány gombot tudsz egyszerre lenyomni a billentyűzeten?
nem titkolt bajom az, hogy a mostani PS2-es rádiós Trust keyboardomon(ami amúgy ciccajó kis cucc) csak 3-at tudok lenyomni. Természetesen ez mindaddig nem volt zavaró, amíg nem kezdtem el FoF-ozni, illetve GH-zni.
Namármost, mind2 játékban nagyon sok zenében kéne 3 hangot lepengetni, de ezt nem engedi... egyébként minden billentyűkombinációban próbáltam, úgyhogy teljesen biztos, hogy ezzel a billentyűzettel nem fogom tudni azt megcsinálni.
Van egy másik, 10 éves noname vezetékes PS2-es billem is, no azzal se lehet megcsinálni.
Viszont nagyon szeretném...
Én nem tudom, hogy típustól, gyártótól, rádiós/vezetékestől, vagy PS2/USB-től függ az, hogy hány gombot érzékel egyszerre a gép.
Ezt szeretném megtudni, ha valaki tudja, ha meg nem, akkor légyszi mutassatok olyan keyboardokat, amiken biztosan lelehet pengetni 3 vagy több hangot.
Mert szeretnék egy olyat venni.
A segítséget előre is köszönöm -
Balázs 17 #648 hello azt nemlehet vhogy megoldani, hogy gamepad-al vagy usb-s billel multiplayer-t v co-op career játszhassunk? -
tyrant71 #647 fogalmam sincs
a pc-s verziót nem ismerem -
tormaimi #646 Prince of máté ha valahonnan megtudnád hogyan lehet lanban játszani hamachin akkor nekem is szólj :) -
#645 Azt nem tudod, hogy co-opot is csak eredetivel lehet-e?
Lanba nyomnánk... -
tyrant71 #644 szólóban a Wolrd Tour karrier módjában lehet
GHIII-ban csak coop módban
-
tyrant71 #643 mindet játékkal együtt vettem -
#642 Hogy lehet basszerolni?
nem találom sehol :S
-
#641 Haller, látom van egy két gitarod ;)
Mindet game-mel együtt vetted vagy külön is vettél? Szükségem lenne egy helyre ahol XBOX360-hoz lehet gitárt venni game nélkül (World tour fullra dobtunk össze, de kéne még egy a basszerhoz :) -
tormaimi #640 hy amigoss! lehet 2 géppel játszani billentyűkön lanon? (vagyis hamachin)
üdv -
tormaimi #639 üdv mindenki!
gondolm van 2 ember köztetek legalább aki megvette a játékot. Én viszont nem birok rá költeni mostanság, így hát nem eredetivel játszok. De haverommal játszanánk 2-en, de mivel licence-ünk nincs, így nem tudunk sehoyg se. Ha valaki leírna pár licence kay-t azt megköszönnénk remélem valaki megért :P Üdv mindenkinek és jó gitározást! :D -
#638 Az Xbox360-as gitárt vettem hozzá a vezetékest az külön kapható ,és jó hozzá. -
Balázs 17 #637 hi
pc-re lehet venni hozzá külön gitárt vagy csak játékkal együtt? -
#636 átlehet -
tyrant71 #635 a world tour-ban 100% hogy át lehet állitani balkezesre a gitárt
a többiben nem emlékszem, de holnap megnézem -
Bucsek #634 nemkéne felvágni :D:D:D:D
egyébként az sázmit ha az ember bal v jobb kezes? mert ugyebár máshogy fogja a gitárt és a tv-n azért valamit csak számit egy kezdőnek hogy mejik irányban van a zöld vagy nem is tudom mit akarok irni :D
boldog kareszt :) -
tyrant71 #633 gitárra már nekem sincs szükségem :-)
-
Bucsek #632 na ezt láttam énis, de nekem gitár nemkell. és az kb minusz 10ezer della. vagyis szerintem. -
#631 Hali!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet basszusgitárral játszani a játékban?
Mert én csak practice módban találtam!
A boltban mi a különbség a Guitars és Finishes között? -
tyrant71 #630 itt 23k -
Bucsek #629 GH3-at lehet venni Wiire, de ugy hogy csak a játékot veszem meg? mert lehet hogy olcsobban tudok gitárt szerezni, szóval értitek. mert mindenhol csak ijen 60ezres pakkokat látok meg 30ért. na az nekem sok. -
#628 picit olvass visszább ezen az oldalon megtalálhatod mind2 választ -
pertika #627 hy
valaki meg tudja mondani hogyan lehet multizni a gh3-ban?
És zenét letölteni
??? -
#626 Alapkérdés: konfiguráció? -
logicIZM #625 Hello srácok. Megvan eredetiben a gh, feltettem,és amikor inditom, kivág egy windows hibaüzenetet:
A(z) GH3 hibát észlelt, ezért leállt. A kellemetlenségekért elnézését kérjük...
Hibajelentés technikai információi:
Exception Information
Code: 0xc000001d
Eza a kinja, ha tudtok plz segitsetek. Előre is köszi :) -
#624 Valószínűleg nem szedted le a játékot peccs előtt! Vagy nem használtál Registry Cleanert!
GH le!
Használj valami Reg pucolót [CCleaner pl]
GH fel
Patchek fel
[ha kell most krekkeld]
ENJOY -
Balynto #623 sikerült feldobni az 1.1-es peccset de ilyet dob hogy Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc000001d) -
Balynto #622 ja és hogyha patchet telepítenk vagy repairolnám a gamet nem találja a gépem szal elméletileg nincs feltéve.... -
Balynto #621 sziasztok!megvettem eredetibe a game-t pc-re de nem müxik,még csak el se kezdi betölteni,miért lehet ez? configom:
2800 + barton magos Amd athlon
ati radeon x1650 pro (agp)
1,5 giga ram 200 mhz
-
#620 Meg az 5 7 6 -ban volt de nem tudják mikor lesz...
Ezért nem vártam tovább és megvettem külön egy gitárt mint lentebb írtam. -
#619 Ismerek vkit , Pécsi és kb 22-ért árulja bontatlan komplett. -
#618 Cső all!
Valaki nem tudja hogy hol van olyan bolt ahol pc re meglehet venni gitárral együtt? , én nem találtam , előre is kösz! -
#617 Hamachi - mondják sokan! Én még nem próbáltam! Nemtudom müködik-e!
További infók a #584 környékén! -
Bucsek #616 és 2 gép között?ugy értettem hogy ezt az egészet h ithon van 2 gép. és mintha lanon lenne, a netet félreértettem kicsit :D -
#615 Net+CooP PC-n! Tökéletesen megy! De kell hozzá 2db eredeti GH! 2Acc.! és asszem peccs! ;)