1591
10990605341231393056.jpg
  • passatgt
    O_O

keresem az állam
  • Alexease
  • Smicy2
    Na akkor... :)

ÚJ KÉPEK!

"Ha minden jól megy, a nyár folyamán lesz videó és demó is!"
  • Solt
  • Gibor
    én kapcsolatban vagyok a fejlesztőkkel... majd kérek valami információkat nektek... meg esetleg képet videót... demó azt nem tudom mikorra várható.
  • Solt
    Kérhetünk egy kis nyúlfaroknyi demot? :) Vagy legalább pár új képet, vagy infót... vagy csak annyit, hogy folyamatban van a fejlesztés! :))
  • ChuckyHUN
    Trabi, lada ezeken már talán licensz sincs, ha meg van, akkor más név kell neki, vannak ilyen játékok: 2107 lada = sputnik xD
  • LasDen #64
    mondjuk nem csodálkozom rajta :D
  • milk41
    most olvastam a fórumban hogy anyagi okok miatt nem lesz valós kocsi a játékban:( kár...
  • Penge88
    csm és dav véleményét pártolom, egyrészt a screaer 4x4 gépigénye igenis korrekt volt (ha eltekintünk az eldőlő emberektől még szépnek is tekinthettünk...akkor). Illetve jó lenne valami kis béta verzió, 1 lada és egy pálya... :) Már én is nagyon várom, hogy milyen lesz! :)
  • csm
    de valami játszható verziót kidobhatnátok már,akárcsak 1 kocsi,1pálya,1percig,csakhogy mégis milyen,hogy áll most! :)
  • dav
    Off, de a Screamer4x4-nek kifejezetten szép grafikája volt a maga idején szerintem, és a gépigénye sem volt vészes.
  • Skyline
    Sajna soxor hallottam már ezt de kíváncsian várom:)
  • Smicy2
    Nyugi, ez nem ilyen lesz :)
  • Skynet
    Eddig amivel játszottam magyar game (Street legal,screamer4x4,és még sorolhatom) haggyánlenne hogy a látványvilág kakukk,mert a játékélmény jólenne,de kb olyan gépkövetelményük volt az adott megjelenéskor hogy vicc volt...Vagy inkáb nagyon szomorú....Optimalizáltalan szarok sajna:(
  • LasDen #56
    igazából magát a mondatot felfogni is nehéz volt..... :D
  • Skynet
    Nem érzed az iróniát..?:)
  • LasDen #54
    és az mé baj??? nincs mindenkinek böhöm gépe.....
  • Skynet
    Ez szépis meg jóis,csak a gondom az hogy a magyar játékokbanazt szeretem hogy az abszolút korrekt látványvilághoz maximálisan kis gépigény társul (álá invictus alkotásainak 95%-a)...
  • zoolee
    Naggyon várom már.
  • Smicy2
    alakul, alakul... :)
  • ChuckyHUN
    Faaaavooriiiit!!!
    Szimulátorbuzi lenni rallyt várni nagyon:D
  • LasDen #49
    amúgy úgy mennyire van kész a játék (pl. %-ban) ?? :D
  • atiwrc
    Mi csináltuk, de majd abba kellesz egy sokkal szebbet csinálni, normálisan a lelátót meg méretarányosan az egész pályát környezetet.
  • Penge88
    Nagyon jó képek. RBR-hez csináltak miskolci prológ pályát, lehet azt is fel lehetne használni a készítő beleegyezésével.
  • Gibor
    Ha minden igaz akkor én pályamodellező vagyok ebben a játékban xd... még nemtudom...
  • Attila889
    a pályákat nem lehet tudni?Benne lesz a Budapesti,Mátrai,Bükki,Mecseki,Zempléni,Veszprémi,Zalaegerszegi,Komáori vagy Esztergomi rally pálya? :D
  • Máté94
    Azt hittem már,hogy abba hagyták de a képek egész meggyőzőek!:D
  • uHs Gerzson
  • Smicy2
    Nos... pár új kép:

• Smicy2
    A játékban a pályákon ácsorgó nézőkhöz keresünk modelleket. Aki szeretne szerepelni a játékban, mint néző az út szélén, az küldjön magáról esetleg ismerőséről olyan képet, amin áll, nem takarja semmi egyéb, nappali fényben jól látszik a teljes alakja/ruhája, és a fényképező lencséje felé nézett. Nevetős és mosolygós képek nem jók, mert egy rallynéző nem röhög rá a versenyautóra (főleg nem kimerevített pofával... :)). Képek jöhetnek ilyen beállításban nőkről, idősebb emberekről, és gyerekekről is. A képeken közepes időjárású öltözet legyen, tehát ne fürdőgatyás, és ne télikabátos! A képekből elegendő az a rész amin a te alakod látható, kivághatod, ha más emberek képét nem szeretnéd megosztani, vagy szeretnéd könnyíteni a munkánkat.

A képeket felhasználhatóság szerint szortírozom, és persze lesz darabszám limit is, úgyhogy nem garantálom, hogy minden beküldött kép felhasználásra kerül!

Ha érdekel, és vannak (vagy lesznek) ilyen képeid, akkor a weboldalunkon feltöltheted a képeket! Ehhez regisztráció szükséges! A feltöltés menüpontban lehet a képeket feltölteni.
    Formátum lehet jpg, vagy bmp, esetleg tga, ha vagy olyan ügyes, hogy kimaszkolod photoshoppal a képből magadat!
    Szorgalmas feltöltögetést!

www.dimensiontech.extra.hu
  • Smicy2
    Egyelőre nincs, de dolgoznak ezerrel! :)
  • zoolee
    Semmi új hír?
  • zoolee

Lehet összedobok egy váltót + kuplungot a régi teszkós kormányból:D
  • Máté94
    " Készül a törésmodell, azaz készen van, csak még javítgatjuk, hogy minél tökéletesebb legyen!
    Bővebben annyit róla, hogy realtime törésről van szó, ami azt jelenti, hogy ott és annyira törik amennyire erőhatás érte. Természetesen a verda különbőző pontjai eltérő mértékben sérülékenyek. A sebessége 2 magos processzorok esetén megfelelő, azza nem okoz lassulást a játékban. Egy maggal nem volt tesztelve, de abban az esetben, ha ez a játék lassulását okozná egy gyengébb egy magos prosszorral, az eseben a törés kikapcsolható lesz a settingsben.

Jutott még a fa alá egy másik finomság is, mégpedig az, hogy a játék kapott egy settingset amivel összesen 8 irányítóeszköz kalibrálható össze, így bárkinek lehet egy plusz kuplung vagy valami házitákol kéziféke, mert minden összekalibrálható.
    Ennek fényében beszereztünk egy forcefeedbackes botkormányt, amely le van programozva mint sebességváltókar. Az FF bent tartja a sebességben a verdát, és nem engedi hibássan leváltani a sebességet. Természetesen az olcsóbb nem FF-es botkormányokkal is működik a dolog, csak ott nem lesz olyan jó... :)

Nálam a sima wingman formula-m (FF-es) mellé vettem alkatrésznek egy nem FFes változatot olcsón, mert néhány része széttört, mint pl a kormány is, és a kasztnia jó volt ehhez is. A maradék elektrónika és pedálból lett egy kuplung, illetve a másik tengelyből majd lesz egy kézifék is.
    Joystickportra tervezni kuplungot és kéziféket műszerészeti szempontból gyerekjáték, hiszen nem áll másból mint két 100KOhmos potméterből ami direktbe rá van forrasztva a joyport csatlakozójára.

Természetesen lehetőség van a G25-öst is megfelelően kalibrálni akár a botváltó tekintetében is."

Innen!:)
  • Smicy2
    :)

• Solt
    komolyan???? neeeeee... hogy kell???? mesélj!!! :)))
  • atiwrc
    RBR-ben kitudod élni ilyen irányú perverzióidat az rbr dll segítségével :D
  • Solt
    isteni lenne, ha a játékos dolga lenne az itiner írás... verseny előtt pályabejárás, és az előre megadott lehetőségek szerint nekünk kéne "megírni" az itinert! :))
  • ngcsnet
    way of crimeról renderek voltak csak, erről meg screenshotok vannak => ez a játék a jelenlegi állapotában is helyt tud állni, persze fizika kérdéses, de van bizalmam bennük.