Vampyre Story

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én olvastam már mindent , de nem találtam megoldást léygszi segitsen valaki!Szóvala a drága macskárol ne tudom levágni a nyakkörvet mert a csaj félti v nem tom miröl dumál a másik meg h könyvtárban mit kell kezdeni könyvekkel mert nagyon jo h mindegyike meglehet vizgyálni meg ellehet olvastatni cimét csak semmit nem csinál.
gandrus
Igen. Egyéb részeket is igyekszünk minél jobban megcsinálni, bár a szójátékok egy része azt hiszem meg fog izzasztani minket (legalábbis ha úgy akarjuk lefordítani, hogy magyarul is érthetõ és vicces legyen).

Kandurex
Ez a játékból van? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Annyira jól sikerült ez a kép, hogy gondoltam, megosztom veletek 😊
Rowland keze munkáját dicséri.

Jaj, örök hálám!
Végigkenés:
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcVv/avampyrestory.htm

https://www.adventuregames.hu

Császtok!
Tudna nekem vki adni 1 végigjátszást vagy valami hasonlót? Mert igazából nem vagyok a müfaj hive, de teccik a játék feelingje és már a legelején elakadtam és szeretném végigtolni.
én is végigjátszottam... nekem a legnagyobb bajom az volt, hogy nagyon sok helyen tapasztaltam olyan bugokat, amiket szerintem figyelmetlenségbõl hagytak benn... vagy gondatlanságból... :S sajnálom, mert amúgy nagyon jó ez a játék!
a másik dolog, nem tudom, h valaki tapasztalt-e még ilyet, hogy a videós részeknél egyszer csak elmegy a hang és néha akadozva jön vissza, vagy pedig ugyan azt ismételgeti a szereplõ, esetleg, h a videó végeztével elõlrõl megismétlõdik az egész, de ugyan ilyen érthetetlenül...
meg pl ami iszonyúan zavaró volt, h mona, mikor kicsónakázott a kastélyból, akkor a víz fölött egy helyen állt, a csónak meg mozgott, nélküle...
nektek is voltak ilyenek?
remélem kijavítják ezeket, s a második részben már nem lesznek ilyenek!
😊 köszi a segítséget amúgy mikor nem jutottam tovább. utána már ment, csak bele kellett rázódnom a játék logikájába! 😊
Kandurex
Hopp, most nálam is, délelõtt még nem volt írva, akkor néztem, azért köszi

gandrus
Most nézem AG oldalán 5% van kiírva.

gandrus
Igen, bármi. 😊

Nem tudom, hogy az AG csapata hogy halad, de én még épp csak nekikezdtem a részemnek, mivel van egy munkahelyem, meg elég sok egyéb elfoglaltság (hivatalos fordítást hétfõn fejeztem be, az határidõs volt, tehát elsõbbséget élvezett). A hétvégén nekiugrok a részemnek. AG oldaláról nem tudom, hogy haladnak, majd megkérdezem, de nyugalom, foglalkozunk vele. 😄

Kandurex
Fordítás állapotról lehet valamit tudni? 1%? 2%? Vagy bármi? 😞

Shep
Ez egy bug, lentebb le van írva ,hogy át kell írni az egyik fileban a scriptet és elvileg jó, vagy visszatöltesz egy korábbi állást ahol üres az üvegcse.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hali. Azt szeretném kérdezni, hogy amikor a kígyószemet, meg ezeket kell összekeverni, azt gondolom a parfümös üvegben kell (úgy a rövid visszaolvasás alapján is ilyesmit vettem ki). Ha nekem tele van a parfümös üvegem (mert feltöltöttem az utántöltõbõl), akkor azt ki tudom valahova fújni, vagy ez bug, és menjek vissza a játék elejére? Az is elég ha egy igent, vagy egy nemet írtok, mert szeretek magam eljutni a megoldásig, csak ez elég bug-gyanús nekem. Elõre is kösz!

Én az Intel-t szeretem Abit AW8-MAX, Intel Pentium D 940 (2x3,2GHz), Inno3d GeForce 7600GT, 2GB DDR2 (667MHz)

MerlinW
Hát jah..😊 A kalandjátékok lényege mindig is a történetmesélés volt. Amolyan interaktív könyv😊 Szöveg értése nélkül csak sötétben való logikai tapogatózás, kattintgatás😊

[merlinw.org]

Shep
Na jó de ennek a játéknak pont a szöveg a lényege anélkül semmit nem ér. Olyan mint egy FPS ellenség nélkül.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bogyoka
Értem, de nagyon sok játékot lejátszottam angol tudás nélkül. De köszi a segítséget.😊)
A másik pántot nem tudtam ezért beolajozni.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Shep
Mondom én, hogy angoltudás nélkül játszák sokan, vagy ha meg tudás van akkor meg odafigyelés nincs. Ugyanis mikor elõször beolajozod a pipere olajjal akkor mondja, hogy jaj jaj ez nem elég szerezni kell még valahonnan.

kalitkából szerzett magvak+kínzószék és meg is van az olaj.

Mind a kettõ felét beolajoztad?

bogyoka
Én még az elején vagyok, megszereztem tárgyakat, de lent a földi csapóajtót nem tudom még kinyitni, pedig be is olajoztam már, mindenkivel beszéltem.

Hogy lehet kinyitni, valami hiányzik még?

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Gubberx
Arra senki nem tudja a megoldást hogy nekem miért áttetszõ minden karakter, az irányított karaktert is beleértve hogy át lehet rajtuk látni? elég idegesítõ és a menüben hiába állítok bármit(nem mintha sok mindent lehetne xD )

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Split
valamit qrvára félreérthettem akkor azokkal a powerekkel! 😊
köszönöm a segítséget! 😄

Sir Quno Jedi
szívószál+denevér -> kiszívod a díszletmozgató karos okosságból a genyát
kirakod a napfelkelte díszletet a karokkal
levágod a késsel a díszletet
a denevérrel felakasztatod a dungeon rácsaira kívülrõl
az állathang utánzót kakasra állítod
a denevérnek adod az állathang utánzót
a denevért átküldöd a dungeon rácsai mögé
Voilá...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Split
Megint elakadtam... ott tartok, hogy a szûz-csontváz-szellemet kellene átvernem, de nem mozognak a díszletek. Mondj amit akarsz Shep, ezt most tényleg nem értem 😊 Valamilyen power hiányzik neki, de honnan szerezhetek azt? A laborban lévõ gömböcöket próbáltam zaklatni de semmi... teljes csõd! 😛

Shep
Hát ha már a könyvespolcnál tartasz az már nem az eleje 😊
Beszélj a patkányokkal.

A laborr hol van
Az elején a könyvespolcnál mit kell csinálni
Shep
Hát mivel a történet úgy ér véget ahogy és a stáblista végén írják ,hogy Mona és Frodrich visszatérnek az AVS 2. részében ezért várható a második rész.

Persze a DNF órossz példa, viszont már láttam pár fórumon emlegetve, hogy legalább biztos hosszú lesz, ezért beugrott az is, mint hasonló kontextusban emlegetett játék. Bár azért nyilván kukáztak itt is sok részt, ahogy minden játéknál szokás.

Egyébként Tiller azt nyilatkozta (valamivel több, mint egy éve), hogy három játékra való ötlete is van Mona története kapcsán, tehát már csak ebbõl is borítékolható volt, hogy nem három 100 órás kalandban gondolkozik, ha egyszer "éhbérbõl tengõdve" kínlódnak ezzel is.
Shep
Azt a kalandot a mai napig nem überelte semmi, legalábbis nálam.

Sephi
A script atirasos dolog segitett.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MerlinW
Azonnal tölts le egy ScummVM-et és ess neki a Day of the Tentacle-nek!😊

[merlinw.org]

Shep
Úgy játszotok a játékkal ,hogy nem értitek amit beszélnek? Mert pl. a patkányok nem kerülgetik a forró kását egyértelmûen elmondják mikor mit akarnak a szívességük viszonzásáért cserébe.

Split
ááá nem... kösz a tippet 😄 (nem is néztem, hogy facsarás után megmarad 😊 )

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
patkányoknak adtál a mogyoró-olajos magvak-ból ?

PSN ID.: Beegabor

Split
Hát ez nem igaz... kinyitottam a "pit"-et, beszéltem Rufussal, meg Edgarral, de az a rohadt szökõkút nem akar elállni, hiába beszéltem a patkányokkal... mit kell csinálni hogy elálljon?

rotator
Pálcát én sem törnék felettük, csak érdekességképpen jegyeztem meg a dolgot. (Ami a DNF-t illeti, nem a legjobb példa, mert ott legalább háromszor kezdték el a fejlesztést teljesen nulláról, szerintem itt ilyenrõl szó sincs.)

Olvastam, de a Duke Nukem Forever sem lesz 200 órás. Ez pedig egy kvázi garázsprojekt, és Bill Tillernek saját bevallása szerint néha már szinte (?) a közüzemi számlára kellett "kölcsönadnia" a fejlesztõknek. Ha meglenne a 15 óra, én semmiképpen nem törnék pélcát felettük a hossz miatt, nem úgy mûködik a játékfejelsztés, hogy minden körülménytõl függetlenül a fejelsztési idõ jóformán szorzóként szerepeltethetõ egy egyszerû szorzásban, melynek végén megkapjuk a játékidõt.

MerlinW:

A Full Throttle az egyik legrövidebb komoly játék, amivel valaha is játszottam. Illúziórombolóan rövid, 4-5 óra is csak akkor kell rá, ha az ember mindne feladványnál 20 percet rágódik.

Egy kalandjátéknál a mûfaj jellegzetességébõl adódóan amúgy is meghatározó lehet a hosszra, így nnyilván speedrunokat nincs értelme nézni. De állandó és hosszas megakadások nélkül a felsorolt játékok 10 óra alatt kényelmesen végigjátszhatók elsõre. És a Monkey Island kivételével mindegyik említettet végig is játszottam.
Kandurex
Full Throttle semmilyen leírással annyi volt, a többivel viszont sajnos nem játszottam 😞

MerlinW
Leírással annyi, de ne mondd, hogy anélkül 4-5 óra alatt végeztél a DOTT, Monkey, S&M vagy akár a Full Throttle-vel😊

[merlinw.org]

Shep
Na végére értem, jó volt, bár leginkább a poénok ütöttek. Viszont szerintem kevés helyszín volt, és viszonylag rövid is, na de majd a 2.

rotator
"ahhoz képest, mennyi ideig készítették" 😉

2004 júniusában már javában folyt a fejlesztés, mert már akkor elnyert egy "Legjobban vár kalandjáték" címet valami oldalon. Oké, volt másfél év, amikor kiadó hiányában redukált stábbal dolgoztak, de még így is elég hosszú idõ jön ki. Összehasonlításképpen pl. a Syberia mindkét része egyenként kb. ugyanilyen hosszú volt (ha nem hosszabb), és 2-2 év alatt készültek el.

Kandurex
Ja, ja úgy látszik ezt is tovább vitték a Lucas -os fiúk, emlékszem a Full Throttle ilyen 4-5 óra volt 😞 ...bár mondjuk innen nézve meg fejlõdés.

Sorolj fel 10 klasszikus kalandjátékot, majd válogasd ki közülük a 15 óránál hosszabbakat! Kíváncsi vagyok, akad-e egyáltalán egy vagy kettõ 😉
rotator
Kijutottam a kastélyból, és utánanéztem, most tartok a játék felénél. :/ Ami stimmel is, mert olyan 7 óra körüli idõt öltem bele, és 15-nek írják a hivatalos oldalon. Szóval pöttyet mintha rövidnek tûnne ahhoz képest, mennyi ideig készítették.

na ez igaz <#eljen> sry 😄 de azért köszi

Seth neked is 😄
Gubberx
Üdv!

Nálam a karakterek teljesen áttetszõek mintha szellemek lennének :S ez mitõl lehet?

Elõre is köszi!
Ill. hogyan lehet a szökõkutat kikapcsolni? 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Heh, mégsem bug volt 😛 Csak én nem nyitottam fel a "hullaverem" csapóajtaját... És így máris több értelme volt elkérni a csipeszt az újságért 😄 Btw, most a csónaknál vagyok.
gandrus
Az AdventureGames oldalán szerepel: itt
A GameHunterén még nem, mert csak tegnap este csatlakoztam az AG csapatához.

offkorzv2
ok