411
A játék magyarítása folyamatban! (állapot: 80%) Fordító csapat: | Adventure Games | |
-
Szeszmester #291 Haladunk a fordítással, mutatnék egy újabb jól sikerült képet. -
#290 Az Adventure Games sajnos már lassan 3 hete nem elérhető :/ -
Tomcom #289 A fordítók nem kiadók, hogy akkor nyomják ki a játékot, amikor a legtöbben veszik majd... -
#288 Én is várom, de úgy látom még mindig csak 15% van kész, pedig jó lett volna legalább karácsonyra. -
#287 Részemről alig várom, hogy kész legyen. :) -
Szeszmester #286 A fordítás halad, az állapot 15% felett van.
Vannak profi textúráink és videóink, nekem nagyon tetszenek :) -
#285 én szívesen elkezdtem volna fordítani, de láttam az itteni "fordítás folyamatban" feliratot és letettem róla.
ettől függetlenül felkérésre pozitívan reagálnék, feltéve hogy valami logikus rendszer alapján intézik a dolgot akik intézik és nem "hasamra ütök és ezt fordítom, ti meg csináltok amit akartok" módon -
#284 azért az elég dühítő, hogy bejött a GTA a láz, mindenki azt fordítja kapásból,..pedig ahogy lehet olvasni elég hulladék lett a port...és még játéknak is nagyon unalmas, csak még azzal vannak eltelve, hogy mennyire nem fut :/ -
#283 egy darabig nemkészül el ez sem úgynézki -
#282 Fordítás állapot 5% :( -
Tomcom #281 Már megy az AG! :) -
#280 Nem tudjátok véletlenül, miért van az, hogy az átvezető animáció után, megy tovább a hang meg minden, de a képernyő tiszta fekete lesz, és csak a restart segít. Sztem a frissítéssel lehet gond, de azt nem láttam, hogy lehetne állítani a játékban. -
#279 ne tegyél tönkre lelkileg :( -
#278 A patchet feltelepítve a korábbi mentések nem működnek. -
Kurfürst #277 Kiábrándító viszont ez a Chapterekre bontás... épp kezdtem nagyon megszeretni ezt a kalandot amikor HOPP! vége lett.. -
Kurfürst #276 A hanggal meg a videókkal nekem is volt gondom, akadozás stb. a game/assets könyvtárban ott vannak sorba videók, ha kívűlről játszod le őket akkor semmi gond nincs. -
#275 kijött egy patch
http://www.avampyrestory-game.com/downloads/a_vampyre_story_patch_1_intl.zip
a ridmiből:
Fixes:
- Less "stuck" animations. If problem still occurs, restart game.
- removed two bugs (perfume and stadium) that could prevent further playing
- Support for graphics cards without AA: if the game did not start on your system, select "Safe AA" during patch installation to set AA to 0.
- small bug fixes and tweaks
-
#274 aham, thx -
Tomcom #273 Új tárhelyre koltozunk. Pár nap, és helyre áll a rend. :) -
#272 hm, mi történt az adventuregames oldalával? Jó pár napja nem elérhető... -
mikusmate #271 Nekem semmi gond nem volt vele. Minden résznél tökéletes volt a hang. -
Dili #270 Hali!
Amikor a partraszállás után beszéltek az öregasszonnyal, majd visszamentek, elintézitek a felügyelőt, és megint visszamentek az öregasszonyhoz, ott nektek a videóban van hang? Mert nekem nincs és elég idegesítő. Erre van valami megoldás, vagy van valami külső file amit meg lehet nézni? -
mikusmate #269 Iron Maidennel beszélgess el mindenről, és utána tudsz a patkányokkal is. -
PUMA jamaica #268 a patkányokkal nem tudok dumálni mivel ncisn uj téma csak régiek, vagy akkor a könyvekkel kellene vmit kezdenem?:)
bocsi h ilyen láma vagyok de totál elakadtam -
Fasiszta #267 És jó játék -
Fasiszta #266 Szóval kaland játék -
#265 Point&Click kalandjáték -
Fasiszta #264 Ez milyen játék -
#263 Úgy gondolkodj ahogy a főhősnő. Mivel még nem hallott róla, hogy neki az a nyakörv kellene(nem beszélt a patkányokkal,akik ezt kérik cserébe vmiért), ezért nem is fogja érdekelni, hogy az rajta van a macskán. Ezt a későbbiekben is vedd figyelembe,ezért kell elbeszélgetni mindenről mindenkivel. -
Tomcom #262 Beszélj a patkányokkal! -
PUMA jamaica #261 Én olvastam már mindent , de nem találtam megoldást léygszi segitsen valaki!Szóvala a drága macskárol ne tudom levágni a nyakkörvet mert a csaj félti v nem tom miröl dumál a másik meg h könyvtárban mit kell kezdeni könyvekkel mert nagyon jo h mindegyike meglehet vizgyálni meg ellehet olvastatni cimét csak semmit nem csinál. -
#260 Igen. Egyéb részeket is igyekszünk minél jobban megcsinálni, bár a szójátékok egy része azt hiszem meg fog izzasztani minket (legalábbis ha úgy akarjuk lefordítani, hogy magyarul is érthető és vicces legyen). -
#259 Ez a játékból van? :) -
Szeszmester #258 Annyira jól sikerült ez a kép, hogy gondoltam, megosztom veletek :)
Rowland keze munkáját dicséri.
-
Lesusius #257 Jaj, örök hálám! -
Tomcom #256 Végigkenés:
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcVv/avampyrestory.htm -
Lesusius #255 Császtok!
Tudna nekem vki adni 1 végigjátszást vagy valami hasonlót? Mert igazából nem vagyok a müfaj hive, de teccik a játék feelingje és már a legelején elakadtam és szeretném végigtolni. -
kalandjatek #254 én is végigjátszottam... nekem a legnagyobb bajom az volt, hogy nagyon sok helyen tapasztaltam olyan bugokat, amiket szerintem figyelmetlenségből hagytak benn... vagy gondatlanságból... :S sajnálom, mert amúgy nagyon jó ez a játék!
a másik dolog, nem tudom, h valaki tapasztalt-e még ilyet, hogy a videós részeknél egyszer csak elmegy a hang és néha akadozva jön vissza, vagy pedig ugyan azt ismételgeti a szereplő, esetleg, h a videó végeztével előlről megismétlődik az egész, de ugyan ilyen érthetetlenül...
meg pl ami iszonyúan zavaró volt, h mona, mikor kicsónakázott a kastélyból, akkor a víz fölött egy helyen állt, a csónak meg mozgott, nélküle...
nektek is voltak ilyenek?
remélem kijavítják ezeket, s a második részben már nem lesznek ilyenek!
:) köszi a segítséget amúgy mikor nem jutottam tovább. utána már ment, csak bele kellett rázódnom a játék logikájába! :) -
#253 Hopp, most nálam is, délelőtt még nem volt írva, akkor néztem, azért köszi -
#252 Most nézem AG oldalán 5% van kiírva.