Vampyre Story
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rowland keze munkáját dicséri.
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcVv/avampyrestory.htm
https://www.adventuregames.hu
Tudna nekem vki adni 1 végigjátszást vagy valami hasonlót? Mert igazából nem vagyok a müfaj hive, de teccik a játék feelingje és már a legelején elakadtam és szeretném végigtolni.
a másik dolog, nem tudom, h valaki tapasztalt-e még ilyet, hogy a videós részeknél egyszer csak elmegy a hang és néha akadozva jön vissza, vagy pedig ugyan azt ismételgeti a szereplõ, esetleg, h a videó végeztével elõlrõl megismétlõdik az egész, de ugyan ilyen érthetetlenül...
meg pl ami iszonyúan zavaró volt, h mona, mikor kicsónakázott a kastélyból, akkor a víz fölött egy helyen állt, a csónak meg mozgott, nélküle...
nektek is voltak ilyenek?
remélem kijavítják ezeket, s a második részben már nem lesznek ilyenek!
😊 köszi a segítséget amúgy mikor nem jutottam tovább. utána már ment, csak bele kellett rázódnom a játék logikájába! 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem tudom, hogy az AG csapata hogy halad, de én még épp csak nekikezdtem a részemnek, mivel van egy munkahelyem, meg elég sok egyéb elfoglaltság (hivatalos fordítást hétfõn fejeztem be, az határidõs volt, tehát elsõbbséget élvezett). A hétvégén nekiugrok a részemnek. AG oldaláról nem tudom, hogy haladnak, majd megkérdezem, de nyugalom, foglalkozunk vele. 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én az Intel-t szeretem Abit AW8-MAX, Intel Pentium D 940 (2x3,2GHz), Inno3d GeForce 7600GT, 2GB DDR2 (667MHz)
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A másik pántot nem tudtam ezért beolajozni.😊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
kalitkából szerzett magvak+kínzószék és meg is van az olaj.
Hogy lehet kinyitni, valami hiányzik még?
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
kirakod a napfelkelte díszletet a karokkal
levágod a késsel a díszletet
a denevérrel felakasztatod a dungeon rácsaira kívülrõl
az állathang utánzót kakasra állítod
a denevérnek adod az állathang utánzót
a denevért átküldöd a dungeon rácsai mögé
Voilá...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Beszélj a patkányokkal.
Egyébként Tiller azt nyilatkozta (valamivel több, mint egy éve), hogy három játékra való ötlete is van Mona története kapcsán, tehát már csak ebbõl is borítékolható volt, hogy nem három 100 órás kalandban gondolkozik, ha egyszer "éhbérbõl tengõdve" kínlódnak ezzel is.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
MerlinW:
A Full Throttle az egyik legrövidebb komoly játék, amivel valaha is játszottam. Illúziórombolóan rövid, 4-5 óra is csak akkor kell rá, ha az ember mindne feladványnál 20 percet rágódik.
Egy kalandjátéknál a mûfaj jellegzetességébõl adódóan amúgy is meghatározó lehet a hosszra, így nnyilván speedrunokat nincs értelme nézni. De állandó és hosszas megakadások nélkül a felsorolt játékok 10 óra alatt kényelmesen végigjátszhatók elsõre. És a Monkey Island kivételével mindegyik említettet végig is játszottam.
[merlinw.org]
2004 júniusában már javában folyt a fejlesztés, mert már akkor elnyert egy "Legjobban vár kalandjáték" címet valami oldalon. Oké, volt másfél év, amikor kiadó hiányában redukált stábbal dolgoztak, de még így is elég hosszú idõ jön ki. Összehasonlításképpen pl. a Syberia mindkét része egyenként kb. ugyanilyen hosszú volt (ha nem hosszabb), és 2-2 év alatt készültek el.
Seth neked is 😄
Nálam a karakterek teljesen áttetszõek mintha szellemek lennének :S ez mitõl lehet?
Elõre is köszi!
Ill. hogyan lehet a szökõkutat kikapcsolni? 😊
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A GameHunterén még nem, mert csak tegnap este csatlakoztam az AG csapatához.