411
A játék magyarítása folyamatban! (állapot: 80%) Fordító csapat: | Adventure Games | |
-
#87 hát finoman szólva se :) én csak a demót próbáltam, de már ott hullott a hajam,...az egyértelmű volt, hogy a kályhán keresztül kell lelépni, arra tök egyedül rájöttem, sőt már az elv is megvolt egy fél perc alatt, de ahogy a játékban kellett megoldani,...kissé nyögvenyelőske :/ -
#86 Egyik fő bajom ezekkel a "nem logikus" kalandokkal, hogy az embert frusztrálja,hogy mindent ki kell próbálni mindenen,mindent összekombinálni mindennel, és csak reménykedni, hogy működik a dolog.Bevallom nekem a demó is szimpla trial&error volt végig, csak a végén volt egyértelmű a dolog -
#85 Igy eleg nehez lesz elvezni... mivel ez egy "mese" ezert a feladatok nem tul... hogy is mondjam... logikusak :D -
mariann84 #84 a reloaded változat jelentem tökéletesen működik, nekem a felbontás is jó, csak rögtön elakadtam mert iszonyú nehéz és rengeteg mindent meg lehet/kell nézni, vizsgálni.
végigjátszást tud vki?
igazából ehhez a játékhoz meg kellene várni a magyarítást, mert annyi a szöveg és jó a dumája a kis denevérnek (már amennyit értek belőle). játszok vele, de nem is igazán értem mi a sztori meg mik a feladatok... -
#83 Felbontást lehet valahol állítani? -
Zóanagyvarázsló #82 A hazai megjelenésről még semmit nem tudni, szerintem legjobb esetben is hónapok múlva jelenne csak meg itthon.
A GAME-en és a Gamplayen pedig csak előrendelhető, talán előbb-utóbb leesik nekik, hogy más - felénk nem postázó - brit üzletekben már kapható... -
#81 Hi!
Király a demó. Sztem nagyon szépen meg van rajzolva, hangulatos a játék. A demó végén láttam, hogy CE változat is lesz belőle. Kapható már itthon a játék? A CDGalaxisban nem láttam még. -
#80 Bugos, nem működik rendesen, nem teljes.
-
#79 és ez azt jelenti, hogy ? -
blackgamer #78 -
#77 Húúh, jelentem, nem magyar! :( szerintem sokan örülnénk a fordításnak! -
#76 Megnéztem a demót én is,...ennek a vámpír csajnak a hangja....úristen,...bár megszokható, de....juj! A teljesben milyen a feliratozás? A demóban a párbeszédek nem voltak és ez elég zavaró :( -
#75 erre énis kíváncsi lennék.mert már reloaded és Vitality is van belőle. -
ricsa008 #74 ezt hol írják? -
#73 FIGYELEM!
Azoknak írom akik nagyon ráizgultak a Warez-ra!
EZ NEM VÉGLEGES VERZIÓ!
Ez press copy! Teljes játék de nem a final!
-
#72 meghívót plz:) -
#71 Hol, hol hát nagyobb torrent oldalakon :) -
#70 most tették NFOHump-ra ki.ááá,dejóóó
2008-11-19 PC Game ISOs A Vampyre Story (c) Focus Home Interactive RELOADED 67x50 MB 0 CD CoversClean NFO -
#69 na,valakimár.ne idegelj shep:o -
#68 Ihaj-csuhaj -
#67 hol?pm-ben infót:o -
#66 Na itt is van a teljes. -
Szeszmester #65 Nekem nagyon bejött a cucc, minden téren! A csaj hangjával semmi baj, szerintem tök jó, a kiejtése vicces.
Fordítható a cucc, ha nem magyarul jelenik meg, elkészítem a hobbifordítását. -
#64 Most, hogy így mondjátok már nekem is rémlik valami. -
#63 Demóból is kiderülget, mikor a térképen keresgélik a sírját, csak figyelni kell a párbeszédet. :D -
#62 Énekelni lehet hogy szépen tud,de beszélni már nem -
#61 opera énekes vagymi:o -
#60 Miért ki volt életében én az utolsó hírt a játékról akkor olvastam mikor úgy volt, hogy rajzolt grafika lesz meg volt belőle 1db kép :) -
#59 Pedig a hangja a legszörnyűbb. Főleg annak tudatában, hogy ki volt életében. -
#58 A hangok nekem bejöttek, különösen a csaj hangja, pedig utálom a nyivákolós hangúakat. -
#57 Nagyon rövid demó, nagyon borzalmas hangokkal és ultralowpoly karakterekkel. De ettől függetlenül jó lesz ez! -
#56 Na vége is, kár, hogy az átvezetők nincsenek feliratozva, mert néhány helyen azért elkelt volna. Egyébként a demo alapján jó kis játék lesz, mondjuk kár, hogy áttértek erre a 3D-s vacakra az eredeti rajzolt grafika helyett. -
#55 Tudtam, hogy megint ilyen apróságon bukom el, ezért nem szerettem igazán sosem a kaland játékokat, kivéve persze a Monkey sorozatot meg a DotT-ot, meg a Syberia se volt rossz, de a Paradise-t már kihagytam. Mondjuk a Still Life 2-t meg várom, mert az 1 nagyon jó volt. -
#54 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lapátot forrósítsd fel a tűzben,majd dugd ki az ajtón,innen már egyértelmű lesz szerintem ^^ -
#53 Felrobbantottam a parfümöt, leborítottam a dézsát a jéggel, kifeszítettem az ajtót, de hogy a frászban szerezzem meg a jeget, mert nyilván azzal kell eloltani a tüzet aztán tovaszállni. -
#52 Már éppen időszerű volt már hogy kiadjanak belőle valamit is, már azt hittem hogy sose jön meg, de végre már idén jön meg és nem jövőre. -
#51 Igen ezt említettem nekik, de hat sajnos nincs idejük újra felvenni más hanggal. Nagyon sok a szoveg. -
#50 nos,végeztem a demo-val énis,jólesz ez,teccik nagyon,várom már:) -
#49 Végigvittem a demót, aranyos,csak Mona hangja idegesítő pöttyet.AMúgy nem lesz ez rossz -
#48 mindjárt lenntvan,és megnézem,írok majd vélemény:o