411

A játék magyarítása folyamatban! (állapot: 80%)
Fordító csapat: | Adventure Games |
  • Kandurex
    hát finoman szólva se :) én csak a demót próbáltam, de már ott hullott a hajam,...az egyértelmű volt, hogy a kályhán keresztül kell lelépni, arra tök egyedül rájöttem, sőt már az elv is megvolt egy fél perc alatt, de ahogy a játékban kellett megoldani,...kissé nyögvenyelőske :/
  • Seth
    Egyik fő bajom ezekkel a "nem logikus" kalandokkal, hogy az embert frusztrálja,hogy mindent ki kell próbálni mindenen,mindent összekombinálni mindennel, és csak reménykedni, hogy működik a dolog.Bevallom nekem a demó is szimpla trial&error volt végig, csak a végén volt egyértelmű a dolog
  • Sephi
    Igy eleg nehez lesz elvezni... mivel ez egy "mese" ezert a feladatok nem tul... hogy is mondjam... logikusak :D
  • mariann84
    a reloaded változat jelentem tökéletesen működik, nekem a felbontás is jó, csak rögtön elakadtam mert iszonyú nehéz és rengeteg mindent meg lehet/kell nézni, vizsgálni.
    végigjátszást tud vki?
    igazából ehhez a játékhoz meg kellene várni a magyarítást, mert annyi a szöveg és jó a dumája a kis denevérnek (már amennyit értek belőle). játszok vele, de nem is igazán értem mi a sztori meg mik a feladatok...
  • Toyo
    Felbontást lehet valahol állítani?
  • Zóanagyvarázsló
    A hazai megjelenésről még semmit nem tudni, szerintem legjobb esetben is hónapok múlva jelenne csak meg itthon.

A GAME-en és a Gamplayen pedig csak előrendelhető, talán előbb-utóbb leesik nekik, hogy más - felénk nem postázó - brit üzletekben már kapható...
  • saxicola
    Hi!

Király a demó. Sztem nagyon szépen meg van rajzolva, hangulatos a játék. A demó végén láttam, hogy CE változat is lesz belőle. Kapható már itthon a játék? A CDGalaxisban nem láttam még.
  • Sephi
    Bugos, nem működik rendesen, nem teljes.

• romeozor
    és ez azt jelenti, hogy ?
  • blackgamer
  • Kandurex
    Húúh, jelentem, nem magyar! :( szerintem sokan örülnénk a fordításnak!
  • Kandurex
    Megnéztem a demót én is,...ennek a vámpír csajnak a hangja....úristen,...bár megszokható, de....juj! A teljesben milyen a feliratozás? A demóban a párbeszédek nem voltak és ez elég zavaró :(
  • klart
    erre énis kíváncsi lennék.mert már reloaded és Vitality is van belőle.
  • ricsa008
    ezt hol írják?
  • Sephi
    FIGYELEM!

Azoknak írom akik nagyon ráizgultak a Warez-ra!

EZ NEM VÉGLEGES VERZIÓ!

Ez press copy! Teljes játék de nem a final!
  • klart
    meghívót plz:)
  • Shep
    Hol, hol hát nagyobb torrent oldalakon :)
  • klart
    most tették NFOHump-ra ki.ááá,dejóóó

2008-11-19 PC Game ISOs A Vampyre Story (c) Focus Home Interactive RELOADED 67x50 MB 0 CD CoversClean NFO
  • klart
    na,valakimár.ne idegelj shep:o
  • Seth
    Ihaj-csuhaj
  • klart
    hol?pm-ben infót:o
  • Shep
    Na itt is van a teljes.
  • Szeszmester
    Nekem nagyon bejött a cucc, minden téren! A csaj hangjával semmi baj, szerintem tök jó, a kiejtése vicces.

Fordítható a cucc, ha nem magyarul jelenik meg, elkészítem a hobbifordítását.
  • Shep
    Most, hogy így mondjátok már nekem is rémlik valami.
  • Sir Quno Jedi
    Demóból is kiderülget, mikor a térképen keresgélik a sírját, csak figyelni kell a párbeszédet. :D
  • Seth
    Énekelni lehet hogy szépen tud,de beszélni már nem
  • klart
    opera énekes vagymi:o
  • Shep
    Miért ki volt életében én az utolsó hírt a játékról akkor olvastam mikor úgy volt, hogy rajzolt grafika lesz meg volt belőle 1db kép :)
  • Sir Quno Jedi
    Pedig a hangja a legszörnyűbb. Főleg annak tudatában, hogy ki volt életében.
  • Shep
    A hangok nekem bejöttek, különösen a csaj hangja, pedig utálom a nyivákolós hangúakat.
  • Sir Quno Jedi
    Nagyon rövid demó, nagyon borzalmas hangokkal és ultralowpoly karakterekkel. De ettől függetlenül jó lesz ez!
  • Shep
    Na vége is, kár, hogy az átvezetők nincsenek feliratozva, mert néhány helyen azért elkelt volna. Egyébként a demo alapján jó kis játék lesz, mondjuk kár, hogy áttértek erre a 3D-s vacakra az eredeti rajzolt grafika helyett.
  • Shep
    Tudtam, hogy megint ilyen apróságon bukom el, ezért nem szerettem igazán sosem a kaland játékokat, kivéve persze a Monkey sorozatot meg a DotT-ot, meg a Syberia se volt rossz, de a Paradise-t már kihagytam. Mondjuk a Still Life 2-t meg várom, mert az 1 nagyon jó volt.
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A lapátot forrósítsd fel a tűzben,majd dugd ki az ajtón,innen már egyértelmű lesz szerintem ^^
  • Shep
    Felrobbantottam a parfümöt, leborítottam a dézsát a jéggel, kifeszítettem az ajtót, de hogy a frászban szerezzem meg a jeget, mert nyilván azzal kell eloltani a tüzet aztán tovaszállni.
  • Vass Gábor
    Már éppen időszerű volt már hogy kiadjanak belőle valamit is, már azt hittem hogy sose jön meg, de végre már idén jön meg és nem jövőre.
  • Sephi
    Igen ezt említettem nekik, de hat sajnos nincs idejük újra felvenni más hanggal. Nagyon sok a szoveg.
  • TechnoPrisoner
    nos,végeztem a demo-val énis,jólesz ez,teccik nagyon,várom már:)
  • Seth
    Végigvittem a demót, aranyos,csak Mona hangja idegesítő pöttyet.AMúgy nem lesz ez rossz
  • TechnoPrisoner
    mindjárt lenntvan,és megnézem,írok majd vélemény:o