Vampyre Story

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Igazából csak azt akartam érzékeltetni, hogy a gépigénye elhanyagolható, mert egy kézzel rajzolt/festett hátteres és lowpoly karaktereket mozgató point&click kalandjátéknak nem is kell sokminden :D

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Majd kiírják. Csak most lett eldöntve a dolog. Hétvége van...

[merlinw.org]

offkorzv2
örülök hogy a magyarítás folyamatban.:)
viszont nemértem mikor felmegyek a fordító csapatok oldalára,0 infó,mégcsak nem is szerepel a fordítások közt,biztos énvagyok a hülye.:C

MerlinW
Azért mert neked ugyanannyi energia megkeresni azon a nyomorult google-n mint nekünk.

Pentium 4 2 GHz, 1 GB RAM, graphic card 512 MB (GeForce 6800 or better), 5 GB HDD, Windows XP/Vista.

[merlinw.org]

Most ez miért kellett? -.-
Seth
egy 486-os

Sziasztok! Valaki tudna nekem írni egy gépigényt a játékhoz?
Elõrre is köszönöm!
Seth
én is így jártam, tölts vissza egy mentést,a párnát el lehetne húzni és alatta van egy újságpapír

Kinyitottam a koporsót, de fullra üres, vagyis egy párna jellegû cucc van benne, de nem tudok rákattintani, csak kinyitni meg becsukni tudom a koporsót... :S
totyak
Olyan problémám van, hogy telepítés után eljut a játék a fõmenüig, de ha rákattintok, hogy new game, akkor elfeketedik a képernyõ és nem indul a játék. Na mondom akkor mégiscsak feldobom a lemezen levõ DirectX-et. Ezután meg már a menüig sem lép be, csak villanik néhányat, aztán megint az asztalon vagyok. Van valami ötlet vagy tapasztalt már valaki hasonlót? Egyébként Reloaded.

Sir Quno Jedi
Gyárekök, én magam pl. segítség nélkül önerõbõl pár óra alatt kijutottam a kastélyból. Nem lehet ez olyan nehéz akkor?! Kicsit szedjétek össze magatokat! Nézelõdjetek, dumcsizzatok, próbálkozzatok, összejön az! Fel a fejjel!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Shrowdy koporsójában van az újság, ahhoz a kódokat a vasszûztõl, meg a szökõkúttól lehet megtudni, beszélni meg kell ,hogy tudjál vele

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kandurex
Királyosság!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

újrakezdtem és így megvolt a buzogány is. sikerült a vízköpõket eltávolítani,d e az utsóval még mindig nem tudok beszélni :S
milyen buzogányra gondolsz? a kardra? mert azt fent beraktam az angyalszobor alá, de nem enged vele semmit csinálni, ledobni sme engedni... :(
újságot honnan?
csipeszt honnan?
vagy nagyon nem találok valamit, vagy kijöttem a gyakorlatból!
köszi a válaszokat!
Shep
Hát pedig le van írva a topicban már minden kérdésedre a válasz. De röviden
-a macsak meg a konyha még odébb van
-a buzogánnyal üsd szét a víköpõket, a megmaradttal beszélj
-adj újságot a hollónak, csipesz+Frod+ bûzös lyuk, csont a hollónak, szobor ledob

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rotator
Wow! <#eljen>

Halihó!
Végigolvastam már tövirõl-hegyire a fórumot, de egyszerûen nem sikerült ráakadnom arra, hogy mit is kéne csinálnom, hogy valami elmozdulás történjen a vízköpõkkel vagy gargoyleokkal... fent behelyzetm a kardot, de froderick mindig azt mondja, hogy ne, mert elõbb ki kell derítenem melyikben van a kulcs... de hogy derítem ki? a patkányokkal már bezséltem, de a macska még nem jön elõ, a bûzös lukat kinyitottam a kínzókamrában, a hamut ráöntöttem a növénykékre, a viziszörnye rálocsoltam a parfûmöt és újra is töltöttem, -amint látom ez elhibázott cselekedet volt...-jah és merre van a konyha? azt hiszem ennyi... kérlek segítsetek!
gandrus
Tudom, mert megkerestek ma délután, és én is csatlakoztam.

A játékot már fordítja Szeszmester és az AdventureGames csapata...

https://www.adventuregames.hu

Shep
game\assets\script és a .bin fileok azok

Btw, hol található a mentésmappa? :P
gandrus
Jó hír! Sikerült megoldani az ékezetes karaktereket:
Menü
Játék

Á, kösz õket! Teszek egy-két próbát :P
Shep
Aha szóval a démoni lötty maradt ki, megint elsiklottam valami felett :) THX.

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Hát nem értem, most belepakoltam a kígyószemet, meg a virágot a parfümös izébe, de nem tudok eljutni a csontvázhoz, mivel elégetni nem lehet palló tartóoszlopait ezért nyilván savat kellene csinálni, na de azt hogyan? Gondolom a löttyökbõl kellene, valahogy, de nem enged semmit semmivel kombinálni.

Shep
És nekem nem is mûködött :)

Van egy gondom, felszedtem ugye Ruf leheletét a pumpás üvegbe, ezt bele akarom tölteni abba köcsögbe, hogy aztán adjak hozzá cukros löttyöket, igen ám, de nem akarja egyikbe se beleönteni, azt mondja, hogy nem lehet kombinálni. Mi lehet a gond?

Sephi
Uristen!!! Ha mar scriptet kell atirni... ott mar nagy baj van!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Shep
Küldjek egy mentést?

Shep
Szerencsére volt egy nem sokkal korábbi mentésem ahol üres volt az üveg, így fel tudtam szedni vele Rufus leheletét, de, hogy mit össze szenvedtem vele :)

Hát ez gáz, ahogy az én bugom is... nagyon úgy tûnik, hogy ami nálam van, az is bug. Itt vmi nagy gond van a játékkal :S Pedig amúgy nagyon frankó game.
Shep
Hát ez a parfüm bug javítás nálam nem mûködik, szóval megszívtam, kezdhetem elõrõl, a francba.

Csak nekem rémlik az egyik tréler végérõl a normál kiadás és a CE dobozképe? Melyik lehetett az? (Hátha angol felirat van a dobozon, hátha...)

Egyelõre nagyon úgy néz ki, hogy csak németeknél lesz CE, és bár maga a játék kétnyelvû lesz, az erõs euró miatt nem sok értelme van germánokkal kezdeni.
Mind2-vel megbeszéltem mindent -.-
Shep
De ezt már megbeszélted vele? elõtte azért nem árt ha beszélsz a gólemmel is, hogy adja már oda a kulcsot, erre õ azt mondja hogy ha elintézed a hollót akkor talán átgondolja a dolgot.

Hát éppen ez a poén... Már beszéltem vele, és nincs új téma "-.-
Shep
Elõtte nem ártana vele beszélni, mert akkor elmondja, hogy farnkó neki itt, lóg a haverokkal senki nem bántja, de kicsit el van zárva a hely a külvilágtól, ekkor Mona megjegyzi mondja, hogy õ is mikor visszajött Párizsból ... ezután már oda lehet neki adni.

Hm... Oda akarom adni az újságot a hollónak, de a denevér állandóan azt pofázza, hogy ne adjak cuccokat ingyen senkinek... Kérném is érte a csipeszt, ha tudnám -.- Ez is vmi bug?
rotator
Nagyon jó lett ez a játék.

Shep
Szökõkúttal beszélj, de ha még folyik a szájábó la víz, akkor elõbb beszélj a patkányokkal, hogy intézzék el a dolgot.

Köszönöm, értem.Egy valami hibádzik még nekem, hogy ezt megvalósítsam.Nem tudom a pontos kombináciot Shrowdy koporsójához.
Beszéltem azzal az Iron maidennel a kinzókamrában adótt is egy számot.A többit honnan tudom megszerezni?
Shep
beszélni kell vele, megemlíti a hollót a tetõn, na repülj fel a hollóhoz, beszélj vele is, Shrowdy koporsójából vedd fel az újságot azt add oda a hollónak, õ ad érte egy csipeszt, a csipesszel ha befogod Frod orrát akkor le fog repülni a bûzölgõ katlanba a pincében, õ hoz egy csontot, ezt add oda a hollónak õ elvégzi dolgát a gólem egyel odébb száll, ekkor a rozsdás karddal rá tudod dobni fentrõl a szobrot és meg is van a kulcs

Sziasztok!
Egy kis segítség kellene nekem a játékban való elõre jutáshoz.
Visszanézegettem a hsz-eket de erre nem találtam megoldást.Ott tartok, hogy:
levertem a mace-el a 2 gargoyle-t.A harmadikkal beszéltem, de a kulcsot a másik szárnyhoz már nem tudom megszerezni...
Ebben kérném valaki segítségét.
Nem vagyok nagy gyakorlott kalandjátékos, valószinüleg ezért is akadtam már az elején el.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Shep
Á hihetetlen mekkora poén ez játék, látszik, hogy volt Lucasosok csinálták. A DotT-os poént a konyhában vettétek?

Ma olvastam egy megoldást a parfümös üveg bugra, ami valóban mûködik. Idézek:
"1. Go to game\assets\scripts folder in your game installation.
2. Find .bin file corresponding to your latest save (it has biggest number) and open it in notepad.
3. Find following line:
<scriptvar name="perfume_dumped_inky" value="True"/>
and change it to:
<scriptvar name="perfume_dumped_inky" value="False"/>
4. Save file and load the game. You should be to empty your perfume again."
Ha valakinek nem világos, késõbb lefordítom, csak most tanítanom kell :P

Az eredeti ilyen bugos mindenkinél? Akad itt valaki, aki azzal játszik, és abban tapasztalja ezeket a hibákat?
Seth
Ok, egy korábbi mentés segített. Micsoda amatõr bugok

Seth
AZ is egy bug lehet hogy Shrowdy koporsójából nem tudok kivenni semmit? AZt látom hogy van benne egy párna,de nem lehet kijelölni, csak a koporsót :( Már körbepixelvadásztam

Seth
Hát tab nélkül soha meg nem láttam volna a parfume refill bottle-t az ágy mellett , nem is látszott. Menjenek a sunyiba :)