Vampyre Story

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Még egy ilyen bug van, ahogy elnézem a fórumokat (tegnap még üresek voltak, mikor én már elakadtam itt), de azon én átjutottam. Mikor a balkonon elõbb használjátok a belladonna növényeken a fertilizert, mint ahogy az ashes-t rászórtátok, akkor kinõnek, de mégsem lesznek ott, ergó bug és ott a vége.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ha már 1x ürítetted a lake monster-re a hídról a parfümöt és újratöltötted, akkor nem tudod megint üríteni. Viszont van egy rész ahol kéne, hogy a gargoyle leheletét kiszívjuk vele. Evvan.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sephi
Nema... mi történt. Nekem eddig nem fagyott ki.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

offkorzv2
mi ez a bug?:o

Sir Quno Jedi
Én meg belefutottam egy bugba, ami miatt szinte az elejérõl kéne kezdenem. Azért hülye nem vagyok. Ha ki tudok találni valami kerülõt marad, ha nem, egyelõre leállok vele.

Sir Quno Jedi
Ha az elsõt elhasználtad az egyik zsanérnál, utána a fruit+nuts-szal odamész a herezúzós székhez, odarakod a cuccost, megzúzod, csorog, utána a body lotion-os üvegcsével felfogod és mehetsz olajozni a következõ zsanért.

Sephi
:DD

Nem vagom az elejen, hogyan szerezzek meg egy adag olajat. Ott vannak a mogyorok, gondolom valahol preselni kellene de nem engedi se a grindignel se a szeknel.

Hogyan kell kipreselni?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sir Quno Jedi
Annyira azért nem nehéz. Szólj, hol akadtál el, segítek...

Encore
Akkor ez most csak egy bugos/félkész verzió?
Sephi
Na mivan? Senki sem akadt el az elején ?:D Külföldi fórumok tele vannak kérdésekkel :D

offkorzv2
egy kérdés,ha nemgáz,aki már megszerezte,honnét,pm-ben plz:|

Sir Quno Jedi
Hínnye, geci kemény kalandjáték. Meg van csinálva, kúva nehéz is. Lassan megvan minden a gólemhez, ójeee!

Digital download, 40 euróért

Mondjuk a retail ennél jóval olcsóbb (lesz).
Egyetértek, sõt valahol ezek a játékok (mármint DoTT, S&M vagy éppen Grim Fandango) a saját világukban logikusak is, csak rájuk kell érezni. Egy "realistább" kalandjátékban sokkal idegesítõbb lehet egy túlkombinált, oda nem illõ feladvány.
Sephi
Aha ok.

Sztem tök poén a game :P Nekem eddig nagyon tetszik. Az hogy nem logikus egyáltalán nem baj. Nem is kell, hogy az legyen... ez a baromságos fajta kalandjátékok közé tartozik :) Legalább kell hozzá egy kis fantáziát is használni.
sok játék bugos és mégis teljes itt van pl a NFSU
eddig is véletlen jutottam tovább, mindent kipróbálni mindennel, marha unalmas, pedig kb 25 féle kalandjáték az amit végigvittem. de ez a sokszöveges, logikátlan, vhogy nem megy.van egy kettõ ami pihen a gépen és várok hozzá magyarítást (perryrhodan, murder in the abbey, dracula 3 path of the dragon)

Itt meg véletlen öntöttem parfümöt a szörnyre, a vízköpõket véletlen vertem le vmi bunkóval és véletlen temettem el az erkély virágosládájának földjébe az urnából származó porokat.. hihetetlen, és semmit nem csináltam amivel elõre juthatnék. :)))
Sephi
Az a baj, hogy egy ilyen jateknal nem is tudtunk volna olyan dolgokat elkepzelni, amik logikusak lehettek volna a valo eletben. Valo igaz, amit a kollega is emlit, hogy a DOTT/S&M sem volt az a "logikus" jatek de megis :D

Azert ez nem lesz annyira durva, mint a Discworld... na az volt atom unlogikus.

Nem olyan nehez ez, de teny, hogy kell hozza angol nyelv ismeret!

MerlinW
Ha játszottál a DoTT-al, Monkey Island-el és a Sam&Max-el (régivel), akkor nagyjából tudni fogod mi a helyzet. Mármint a Lucasarts logikát ismerve nem olyan vészes a játék:)

[merlinw.org]

Kandurex
hát finoman szólva se :) én csak a demót próbáltam, de már ott hullott a hajam,...az egyértelmû volt, hogy a kályhán keresztül kell lelépni, arra tök egyedül rájöttem, sõt már az elv is megvolt egy fél perc alatt, de ahogy a játékban kellett megoldani,...kissé nyögvenyelõske :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seth
Egyik fõ bajom ezekkel a "nem logikus" kalandokkal, hogy az embert frusztrálja,hogy mindent ki kell próbálni mindenen,mindent összekombinálni mindennel, és csak reménykedni, hogy mûködik a dolog.Bevallom nekem a demó is szimpla trial&error volt végig, csak a végén volt egyértelmû a dolog

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Igy eleg nehez lesz elvezni... mivel ez egy "mese" ezert a feladatok nem tul... hogy is mondjam... logikusak :D

a reloaded változat jelentem tökéletesen mûködik, nekem a felbontás is jó, csak rögtön elakadtam mert iszonyú nehéz és rengeteg mindent meg lehet/kell nézni, vizsgálni.
végigjátszást tud vki?
igazából ehhez a játékhoz meg kellene várni a magyarítást, mert annyi a szöveg és jó a dumája a kis denevérnek (már amennyit értek belõle). játszok vele, de nem is igazán értem mi a sztori meg mik a feladatok...
Toyo
Felbontást lehet valahol állítani?

TDUnick: ArtMooney(HUN)

A hazai megjelenésrõl még semmit nem tudni, szerintem legjobb esetben is hónapok múlva jelenne csak meg itthon.

A GAME-en és a Gamplayen pedig csak elõrendelhetõ, talán elõbb-utóbb leesik nekik, hogy más - felénk nem postázó - brit üzletekben már kapható...
saxicola
Hi!

Király a demó. Sztem nagyon szépen meg van rajzolva, hangulatos a játék. A demó végén láttam, hogy CE változat is lesz belõle. Kapható már itthon a játék? A CDGalaxisban nem láttam még.

www.gportal.hu/bioshock

Sephi
Bugos, nem mûködik rendesen, nem teljes.

romeozor
és ez azt jelenti, hogy ?

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

<#worship>

Kandurex
Húúh, jelentem, nem magyar! :( szerintem sokan örülnénk a fordításnak!

Kandurex
Megnéztem a demót én is,...ennek a vámpír csajnak a hangja....úristen,...bár megszokható, de....juj! A teljesben milyen a feliratozás? A demóban a párbeszédek nem voltak és ez elég zavaró :(

klart
erre énis kíváncsi lennék.mert már reloaded és Vitality is van belõle.

ezt hol írják?
Sephi
FIGYELEM!

Azoknak írom akik nagyon ráizgultak a Warez-ra!

EZ NEM VÉGLEGES VERZIÓ!

Ez press copy! Teljes játék de nem a final!

klart
meghívót plz:)

Shep
Hol, hol hát nagyobb torrent oldalakon :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

klart
most tették NFOHump-ra ki.ááá,dejóóó<#smile>

2008-11-19 PC Game ISOs A Vampyre Story (c) Focus Home Interactive RELOADED 67x50 MB 0 CD CoversClean NFO

klart
na,valakimár.ne idegelj shep:o

Seth
Ihaj-csuhaj

klart
hol?pm-ben infót:o

Shep
Na itt is van a teljes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem nagyon bejött a cucc, minden téren! A csaj hangjával semmi baj, szerintem tök jó, a kiejtése vicces.

Fordítható a cucc, ha nem magyarul jelenik meg, elkészítem a hobbifordítását.

Shep
Most, hogy így mondjátok már nekem is rémlik valami.

Sir Quno Jedi
Demóból is kiderülget, mikor a térképen keresgélik a sírját, csak figyelni kell a párbeszédet. :D

Seth
Énekelni lehet hogy szépen tud,de beszélni már nem <#idiota>

klart
opera énekes vagymi:o

Shep
Miért ki volt életében én az utolsó hírt a játékról akkor olvastam mikor úgy volt, hogy rajzolt grafika lesz meg volt belõle 1db kép :)

Sir Quno Jedi
Pedig a hangja a legszörnyûbb. Fõleg annak tudatában, hogy ki volt életében.

Shep
A hangok nekem bejöttek, különösen a csaj hangja, pedig utálom a nyivákolós hangúakat.