411
A játék magyarítása folyamatban! (állapot: 80%) Fordító csapat: | Adventure Games | |
-
#171 Szökőkúttal beszélj, de ha még folyik a szájábó la víz, akkor előbb beszélj a patkányokkal, hogy intézzék el a dolgot. -
cartman22 #170 Köszönöm, értem.Egy valami hibádzik még nekem, hogy ezt megvalósítsam.Nem tudom a pontos kombináciot Shrowdy koporsójához.
Beszéltem azzal az Iron maidennel a kinzókamrában adótt is egy számot.A többit honnan tudom megszerezni?
-
#169 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!beszélni kell vele, megemlíti a hollót a tetőn, na repülj fel a hollóhoz, beszélj vele is, Shrowdy koporsójából vedd fel az újságot azt add oda a hollónak, ő ad érte egy csipeszt, a csipesszel ha befogod Frod orrát akkor le fog repülni a bűzölgő katlanba a pincében, ő hoz egy csontot, ezt add oda a hollónak ő elvégzi dolgát a gólem egyel odébb száll, ekkor a rozsdás karddal rá tudod dobni fentről a szobrot és meg is van a kulcs -
cartman22 #168 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene nekem a játékban való előre jutáshoz.
Visszanézegettem a hsz-eket de erre nem találtam megoldást.Ott tartok, hogy:
levertem a mace-el a 2 gargoyle-t.A harmadikkal beszéltem, de a kulcsot a másik szárnyhoz már nem tudom megszerezni...
Ebben kérném valaki segítségét.
Nem vagyok nagy gyakorlott kalandjátékos, valószinüleg ezért is akadtam már az elején el.
A válaszokat előre is köszönöm! -
#167 Á hihetetlen mekkora poén ez játék, látszik, hogy volt Lucasosok csinálták. A DotT-os poént a konyhában vettétek? -
mikusmate #166 Ma olvastam egy megoldást a parfümös üveg bugra, ami valóban működik. Idézek:
"1. Go to game\assets\scripts folder in your game installation.
2. Find .bin file corresponding to your latest save (it has biggest number) and open it in notepad.
3. Find following line:
<scriptvar name="perfume_dumped_inky" value="True"/>
and change it to:
<scriptvar name="perfume_dumped_inky" value="False"/>
4. Save file and load the game. You should be to empty your perfume again."
Ha valakinek nem világos, később lefordítom, csak most tanítanom kell :P -
Zóanagyvarázsló #165 Az eredeti ilyen bugos mindenkinél? Akad itt valaki, aki azzal játszik, és abban tapasztalja ezeket a hibákat? -
#164 Ok, egy korábbi mentés segített. Micsoda amatőr bugok -
#163 AZ is egy bug lehet hogy Shrowdy koporsójából nem tudok kivenni semmit? AZt látom hogy van benne egy párna,de nem lehet kijelölni, csak a koporsót :( Már körbepixelvadásztam -
#162 Hát tab nélkül soha meg nem láttam volna a parfume refill bottle-t az ágy mellett , nem is látszott. Menjenek a sunyiba :) -
mariann84 #161 gandrus: de írd meg ide minél hamarabb hogy ha nekiugrasz, mert akkor én például le is álltam a játékkal, elég rossz így játszani hogy nem értek belőle semmit. -
#160 örülnénk neki:) -
#159 Még nem tudom, de lehet, hogy nekiugrom. Egyelőre csak szerettem volna tudni, hogy lehetséges-e. Jelenleg egy hivatalos fordításon dolgozom, de utána lehet, hogy nekiugrom, és akkor megkérdem a többieket is. -
#158 Mondjuk jó lenne tudni mikorra várható egy teljes fordítás, mert ugyan nem túl bonyolult a nyelvezete és pár kifejezéstől eltekintve eddig értettem amit beszéltek, Frodrich dumáin mindig majd beszarok, de azért mégiscsak más lenne magyarul. Vagy nem? -
#157 ...hm, és mi az állásfoglalása az üggyel kapcsolatban a Gamer Hunter Team -nek? :) -
#156 Sehol, tölts vissza egy állást, ahol még nem ürítetted, vagy eleve üres. Én szóltam! Én is kénytelen voltam szinte újrakezdeni. -
#155 Az nem béka egyrészt, másrészt Rufus leheletét fel lehet fogni az üres parfümös dobozzal, ha az orrán van a csíptető (ruha csíptető). A szűz lány csontját úgy lehet megszerezni, hogy bemész balra a laborból (eddigre már sikerült szvsz. kinyitnod az ajtót) és ott lesz egy kibilincselt szűz lány (kissé holtan). Az organikus savat rá kell önteni a fapillérekre, akkor át is tudsz hozzá menni. A szűzzel dumcsizni kell és kiderül, hogy a hajnal hasadtát várja, mikoris a lovagja eljő hozzá. Ergó át kell vernünk, hogy hajnal van. A színházban vannak díszletek ugye (a karokkal lehet őket váltogatni, elég trükkösen), amin van napfelkelte, van késünk, van egy állathangokat utánzó cuccunk (amit lehet állítani pl. KAKASRA) és vannak a dungeon-nak ablakai és rácsai a hölgyike mögött. Ebből már ki lehet találni, hogyan tovább. -
#154 Elmondja hogy miért nem, pl. mikor a lake shore-hoz repülnél, de még több helyen is. -
#153 Úgy látszik fordítható is:
kép -
mikusmate #152 Nem tudom a macskáról levágni a nyakörvet... Mona egyszerűen nem hajlandó rá. Kell valamit előtte csinálni? (már odaadtam a macseknak a kaját.) -
#151 Ja akkor azért, azt hittem megint nem vettem észre valamit. Mint az elején a gyümölcsöket a kalitkában-. -
#150 Lehet állítani a felbontást a játék könyvtárán belüli game könyvtárban lévő main.exe-t átírva. Tartalmaz egy ilyen sort: "win-size 1024 768". Ezt átírtam 1280 1024 -re, akkor nem indult, de átírva 1280 960-ra indult, és átállította a felbontást 1280x960-ra. :)
Azt is be lehet állítani, hogy mutassa az fps értéket:
A game\etc könyvtárban a config.prc file végén a "show-frame-rate-meter #f" sorban át kell írni az f-et t-re. :) -
mariann84 #149 még valószínű nem jársz ott, előbb a hídon lévő ajtón kell bejutni, össze kell törni a vízköpőt, akkor majd odaadja a kulcsot, de ezeket már végigkérdeztem én is, tekerj vissza a fórumon. -
#148 Na előrébb haladtam kicsit, de azt nem értem ,hogy mindenki mondja itt a konyhát, könyvtárat a patkányok is említették, meg, hogy gyilkoljam le a macskát, de hol a konyha? Mit nem vettem már megint észre? -
mariann84 #147 megcsináltam a red potiont, de hogy élesztem fel a gólemet? nem engedi ráönteni , crystal vial sem müxik rajta, belladonna meg békaszem van benne, vmi szűz lányos izét írt még bele meg démoni leheletet, olyat hol találok? -
#146 Ja amúgy azt nem értem, hogy miért nem repül el csak úgy simán? :) -
#145 Na jó, de az úgy nem az igazi :) -
#144 Te. En kiuritettem a parfumot a szorny fejere... de aztan ujratoltottem. Most hol uritem ki ujra? -
mikusmate #143 Megoldottam időközben. Most Shrowdytól kell elszednem az evezőket. -
mikusmate #142 Na ezzel meg is lennék, köszi. Most ott tartok, hogy odaadtam Edgarnak az újságot, meg a kaját, elvégezte amit el kellett végeznie, és Rufus besértődött. Hogy lehet kiengesztelni? -
#141 Vissza kéne olvasni pár tucat hozzászólást, az gondolom még csak megy. :D -
#140 Edgarhoz úgy jutsz fel, hogy a kapu felett lévő toronyra küldöd Monát denevér alakban. Utána legközelebb már magától lehet le-föl mászkálni, mintha csak két sima helyszín között mennél. Később is lesz pl. nyílás a labor falán fent, ahova be lehet repülni. Sok hely és tárgy van, amit csak repülve lehet elérni/leszedni. -
#139 Azt hiszem nekem ez a játék sok lesz, ha 2-től több helyszín van én már meghaltam :) Már a legelején elakadtam, se olajam, mert elfogyott a fél zsanérra, na de a másik meg még mindig hót rozsda, a varjút sem tudom hol van, szóval tejes kudarc. -
mikusmate #138 A szobortól hogy lehet megszerezni a kulcsot? Azt mondja, hogy valami Edgart vagy kit kell 'eltakarítani' aki a toronyban van felette, de hogy lehet odamenni? -
#137 Lényegtelen, mert mindkettő működik jól. -
#136 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most a Reloaded, vagy a Vitality a NUKE? Mert NFOhump-on a Vitality, míg egyes oldalakon a Reloaded van NUKE-olva. -
#135 Pedig logikus, csak néha csak utólag. :D -
mariann84 #134 hú, lassan de halatgatok, nem szoktam pedig
ilyen béna lenni, ezer éve csak kalandjátékokkal
játszok , de ez megizzaszt. bonyolult és annyira
nem logikus hogy mit kell csinálni. -
#133 Kólák/italok ott vannak a frigóban ami balra/feljebb van a varázskönyvtől, a bunsen égő alatt. -
#132 Az inventorydban lévő tárgyakra ugyanúgy rá tudsz nézni, tudod őket használni, tudsz hozzájuk beszélni stb.-stb. Ugyanígy kell az állathang utánzó gépet állítgatni pl. vagy a varázskönyvet újra megnézni (ahányszor csak akarod). Ha nézed, meg lehet sasolni az írást rajta és akkor fel is olvassa Mona.