36204
-
deino #441 Androidos RSS readerekkel kinek mi a tapasztalata? Én két jót találtam, és végül is a zseniális NewsRoom nyert ( írtam is a tapasztalatokról ), de a FeedSquares se rossz annyira, csak sokkal rondább az UI.
Most wifi-n történő szinkrozásra keresek épp _legális_ appot, eddig az OnAir a legközelebbi jó megoldás, az wifin keresztül FTP-s csatlakozást hoz létre a telóval. -
Samsung: iPhone 4's retina display is nice, but it's no AMOLED
Vagyis az IPS többet zabál... :) -
Még több európai országban használható a Google navigációs szolgáltatása
Hogy ez mennyire allat...
Es termeszetesen igyenes...
-
csaby14 #438 valaki nem tudja? -
Skacok,ha minden igaz holnap megyek megvenni a Desire-t. Majd beszámolok hogy milyenek a tapasztalataim.
Más: Ez a galaxy S elég korrekt kis telefon. Samsunk kijelzők favoritok! -
Megfogtam a lényeget nem igaz?
Amúgy a telefon szuper nagyon tetszik. -
Most hogy mondod, alaposan megneztem az egyeb reszleteket is (minden ami nem a keszulek), a kormei hagyjan, de az amorf cocakez is hatborzongato.
-
csajomnak nincs ekkora körme basz -
csaby14 #433 Hello, most vettem egy spicát és most ezt azzal írom, de nem ez a lényeg hanem hogy rá tetettem 2.1-et és érdekelne hogy kell rátenni live walappert már leszedtem meg telepítettem párat de nem indul ha a home képernyőn az opciókba megyk akkor nincs ott hogy élő háttér csak hogy háttér de abba sincs az élő csak a sima nem tudjátok hogy mit tegyek hogy menjen? -
Hú de geil ez a aranyhalas-vízben tapicskolós interaktív háttér. -
-
csaby14 #430 egy gyors kérdés:
a spica 2.1-el is magyar? -
Ennyiért legalább ronda...
-
nekem csak a doboz kellene :D -
The $50,000 Android Phone
-
Na én azt hiszem egy ilyenbe beruházok majd... -
Uhhh..nekem tetszik. És van benne FM rádió ;)
Most kezd eljönni a bőség zavara. Minél többet hezitálok, annál több jó androidos telefon lesz a piacon :o
-
Ez tobbmindentol fugg. Pl egy "okos" politikus megint elkottyintja magat (vagy felreertelmezik mikor azt mondja hogy "allamcsod"), a piac besz@rik, a Ft meg zuhanni fog... 
Amugy legalabb olvasd vegig a cikket amit linkeltem, megsporolsz magadnak meg 3 kilo kerdest...
"Független árát nagyban befolyásolja az aktuális forint-euró árfolyam, így csak becsülni lehet, hogy valahol bruttó 130-150 ezer forint között nyithat." -
200 körül saccolom a bevezetőárát! -
csaby14 #422 ára kb. ? -
Eléggé... -
csaby14 #420 és megérné megvárni egy se x10 helyett? -
Nm. A honap vegen. -
csaby14 #418 thx
nem tudja valaki mikor jelenik meg magyarországon a galaxy s -
2.1 Android TouchWiz felulettel: link. -
2.1 multitouch= hype!
második kérdésedre nem tudom a választ! -
csaby14 #415 a samsung galaxy spica 2.1-el tud multitoucholni?
jah és a galaxy s az android touchwiz felülettel vagy teljesen touch wiz? -
Az iTunes-el valo szerencsetlenkedest meghagyom az almafanoknak...
-
Vagy talán azoknak az embereknek, akiknek minden zenéjüknek rendesen ki van töltve az ID3 tagjuk, és könyvtárba rendezgetés helyett csak egy "add folder" gombbal akarják megoldni, hogy rendszerezve legyen nekik minden a gépükön ;) -
+1 :)
Pont az iTunes-kényszer az egyik érv a sok közül, amiért iPhone helyett Desirét vettem. Android alatt az iTunes-nak annyi értelmét látom, mint BMW-be Zsiguli ülést szerelni :) -
PlayStation emulator coming to Android
-
EVO 4G; viszik mint a cukrot: link :) -
Ha igy van, akkor mar ketten vagyunk...
Ennek az appnak szamomra semmi ertelme, igazabol talan az iphonosok marketingelkapraztatasara talaltak ki...
-
Csak én vagyok ilyen visszamaradott, hogy mappák szerint szeretem rendezni és hallgatni a zenéimet? -
az :D -
Vastag, de irigylésre mélótan egyedi. Mellesleg a hardver sem gyenge! -
doubleTwist Player: iTunes szinkronizálás Androidra
"Akár iTunes lejátszási listák, videók és zeneszámok szinkronizálására is képes az ingyenes doubleTwist Player." -
10 Things Android Does Better Than iPhone OS -
Sony Ericsson Xperia X10 mini - kategóriát teremtett
-
Cuki :)