36194
-
-
csaby14 #430 egy gyors kérdés:
a spica 2.1-el is magyar? -
#429 Ennyiért legalább ronda... -
#428 nekem csak a doboz kellene :D -
#427 The $50,000 Android Phone
-
#426 Na én azt hiszem egy ilyenbe beruházok majd... -
#425 Uhhh..nekem tetszik. És van benne FM rádió ;)
Most kezd eljönni a bőség zavara. Minél többet hezitálok, annál több jó androidos telefon lesz a piacon :o
-
#424 Ez tobbmindentol fugg. Pl egy "okos" politikus megint elkottyintja magat (vagy felreertelmezik mikor azt mondja hogy "allamcsod"), a piac besz@rik, a Ft meg zuhanni fog...
Amugy legalabb olvasd vegig a cikket amit linkeltem, megsporolsz magadnak meg 3 kilo kerdest...
"Független árát nagyban befolyásolja az aktuális forint-euró árfolyam, így csak becsülni lehet, hogy valahol bruttó 130-150 ezer forint között nyithat." -
#423 200 körül saccolom a bevezetőárát! -
csaby14 #422 ára kb. ? -
#421 Eléggé... -
csaby14 #420 és megérné megvárni egy se x10 helyett? -
#419 Nm. A honap vegen. -
csaby14 #418 thx
nem tudja valaki mikor jelenik meg magyarországon a galaxy s -
#417 2.1 Android TouchWiz felulettel: link. -
#416 2.1 multitouch= hype!
második kérdésedre nem tudom a választ! -
csaby14 #415 a samsung galaxy spica 2.1-el tud multitoucholni?
jah és a galaxy s az android touchwiz felülettel vagy teljesen touch wiz? -
#414 Az iTunes-el valo szerencsetlenkedest meghagyom az almafanoknak... -
#413 Vagy talán azoknak az embereknek, akiknek minden zenéjüknek rendesen ki van töltve az ID3 tagjuk, és könyvtárba rendezgetés helyett csak egy "add folder" gombbal akarják megoldni, hogy rendszerezve legyen nekik minden a gépükön ;) -
#412 +1 :)
Pont az iTunes-kényszer az egyik érv a sok közül, amiért iPhone helyett Desirét vettem. Android alatt az iTunes-nak annyi értelmét látom, mint BMW-be Zsiguli ülést szerelni :) -
#411 PlayStation emulator coming to Android
-
#410 EVO 4G; viszik mint a cukrot: link :) -
#409 Ha igy van, akkor mar ketten vagyunk... Ennek az appnak szamomra semmi ertelme, igazabol talan az iphonosok marketingelkapraztatasara talaltak ki... -
#408 Csak én vagyok ilyen visszamaradott, hogy mappák szerint szeretem rendezni és hallgatni a zenéimet? -
#407 az :D -
#406 Vastag, de irigylésre mélótan egyedi. Mellesleg a hardver sem gyenge! -
#405 doubleTwist Player: iTunes szinkronizálás Androidra
"Akár iTunes lejátszási listák, videók és zeneszámok szinkronizálására is képes az ingyenes doubleTwist Player." -
#404 10 Things Android Does Better Than iPhone OS -
#403 Sony Ericsson Xperia X10 mini - kategóriát teremtett
-
#402 Cuki :)
-
#401 67.00 x 67.00 x 17.00 mm
abból a fele aksi (1170 mAh) -
#400 Asszem megvan az eddigi legkissebb Androidos teló :D
-
#399 Latest Android stats show pre-2.1 versions still reign supreme
-
#398 Ahham, csak neten szemléltetve nehéz megállapítani. -
#397 Meret alapjan (115 x 62,5 x 12,5 mm) nem igazan batar. Esetleg lehetne vekonyabb... :) -
#396 Videókon tűnik csupán nagynak a telefon, vagy valóban kényelmetlenül batár? -
#395 Acer Liquid E Ferrari Special Edition:
-
#394 Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. hogyan lehet live wallpapert használni 2.1-es spica-n?
2. Mikor jön ki a 2.2 spicara, ha egyáltalán kijön?
Előre is kössz. -
#393 Jo kerdes, az Acer belepakolta a rendelkezesre allo legerosebb hardvert, sok memoriat, meg szepen teleaggatta mindenfele extraval a kicsiket (A-GPS, RDS FM, gyorsulas es tavolsagerzekelo, HDMI, stb). -
#392 Ez mivel brutálisabb, mint a többi snapdragon procis Androidos készülék? Lassan 12 egy tucat ezekből (ami mondjuk nem baj, hadd' terjedjen a platform)