36204
-
Nem azt mondtam, hogy felesleges, hanem hogy van kockázata.
#320 második mondatát nem értem :) -
Vagyhogy félúton rájönni, hogy rossz úton járnak?
Quickfix, mert wiltingelek, hogy miértfölösleges. :D -
Tényleg felesleges a k+f, minek is az. -.- -
Közben rájöttek, hogy rossz úton járnak?
Hiába ölnek valamibe sok pénzt, az lehet attól versenyképtelen, rossz, felesleges.
A k+f ilyen :) -
Ez jo kerdes. -
Ez érdekes, minek fektettek akkorennyi energiát és pénzt a saját Bada oprendszerükbe? -
Samsung: Az Android lesz a fő platform -
Kerki #314 Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz...már csak 16 nap van addig. Mondjuk előbb jöjjön ki a 2.1 Xperia-ra...!:) -
http://www.telefonguru.hu/hir/Keszul_az_Android_2.2_Froyo_2010-4-22
végülis igen, mág nincs, nincs közzé téve, de már étezik csak testfázisban van, 19én debütál :) -
f4ember #312 Május végén mutatja be a Google a 2.2-t. Remélem, szeptemberig már a 2.2-t fogják belepakolni az X10-be. Igaz nekem semmi bajom az 1.6ossal sem nagyon jól pörög X10 alatt. Rakjanak bele még ilyen jókis szolgáltatásokat, mint a Timescape és a Mediascape, akkor azt mondom, hogy frissíteni fogom a mobilomat. -
mamutvadasz #311 Tudtommal még nincs 2.2-es, csak 2.1-es nem ?
Az X10 2.1-éről pedig a legutolsó amit olvastam az szeptember ;) -
közbe meg már van 2.2-es is :) -
én úgy tudom, hogy valamikor nyáron érkezik
-
Kerki #308 Az android market nagyon jó lesz csak még meg kell szűrniük a nem minőségi játékokat/programokat. Ebből a szempontból a szifon-os még jobb. De nagyon jó hogy ennyire sokan fejlesztenek rá.
Más: Kiderült már hogy az X10-re mikor érkezik a 2.1-es android? -
f4ember #307 Most nézegettem ezt a Marketet. Nagyon nagy ütemben bővül. Múltkor is elvoltam pár órát a böngészgetéssel, le is szedtem kb 4 programot/játékot. De úgy vettem észre, hogy némely játéknál odaírhatnák, hogy a "minimum gépigényét" mert nem futnak a lassabb telókon tökéletesen. De lehet, hogy csak rosszul lett megírva a kód. -
Amiket Androidra fejlesztettek és amiket a Marketről le tudsz tölteni. -
Sziasztok!
Samsung Galaxy Spica készüléken név szerint milyen játékok futnak tökéletesen??Segítsetek légyszíves! -
Az igaz... :D -
Rém hülyén néz ki a hátoldala -
Droid Incredible review
-
-
HTC EVO 4G is Sprint's Android-powered knight in superphone armor, we go hands-on
-
-
trabiubi #298 Igazából annyira nem egyszerű egy android frissítés, hogy csak rádugod és kész, de nem egy nagy művelet. Vannak róla jó leírások a neten. -
Wattin #297 És milyen módon lehet majd frissíteni az androidot? Mennyire bonyolult művelet? Bele kell majd menni ilyenekbe? -
trabiubi #296 Igen, ez csak annyit jelent, hogy van root jogod. És igen, akkor tudsz flashelni, ha van rootjogod, de azért kicsit több minden is kell hozzá. -
Ertem, koszonom! -
Alapbol nem rendelkezel rendszergazdai jogosultsagokkal az androidos keszulekeden, azaz nem igazan nyulkalhatsz a rendszerfile-ok koze. Ezert kell rootolt telefon a fozott romokhoz :] Viszont nem hiszem, hogy kartyafuggetlenitene is. -
Hali!
Kis segitseget szeretnek kerni, hogy tiszazzam a fogalmakat.
- Mit jelent az, ha Rootolva van egy telefon? Kartyafuggetlent?
- Ha Root-olva van a telefon, akkor barmilyen ROM-ot ra tudok tenni?
Koszonom a segitseget elore is! -
trabiubi #292 Egyetértek. Minden megszokás krédése. Van élet multitouch nélkül is, ha nem akarod semmi speciális feladatra használni (most a játékokra gondolok
), akkor igen kényelmes az egész.
-
De elég sok dolog, mint pl a nagyítás simán megoldható egy ujjal is( pl spirál mozdulat). Persze hozzászokás kérdése, de a játékokon kívül nincs sok használati jelentősége,a többi dolgot egy ujjal is ugyanolyan egyszerűen elvégezhető. -
Ez olyan dolog mint a görgő az egereken. Scrollozni lehet az ablakok szélén lévp scrollbar rángatásával is, nem feltétlenül bonyolultabb mint görgetni.
Ha sok ideig használszegy multi-touchos telefont, és utánna eléd raknak egy olyat amiben nincs az kb olyan érzés, mint leülni egy olyan gép elé aminek az egerén nincs görgő... -
a multitouch technológia szerintem se annyira nagy durranás, simán meg lehet minden dolgot csinálni nélküle is, és nem feltétlenül bonyolultabb. -
Mert a hardver amit megvettek nem tudja. Igaz, én sosem vágtam mi ez a multitouch mánia, de azért szégyen hogy egy 160 ezres kapacitív cucc nem tudja. -
Részben off, de azért Android plaftorm: Van valakinek infója a T-Mobile Pulse Mini megjelenéséről? Elvileg ápr. 1-én jeleneik meg angliában és németországban, nálunk megjelenik (valaha :D)? -
Ronny #286 Úgy tűnik az X10-ben nem lesz multitáccs. Nem tudom mi történik az SE háza táján, de minden esélyük megvan rá, hogy marginális szereplővé váljanak. -
remélem be lehet előre állítani árakat bizonyos termékekre, mondjuk úgy, hogy 30percig legyen ott, ezzel alkudva egy csomót :D -
Bolti eladóknak fel kell kötniük a gatyájukat :) Mostmár nem csak alaptalanul kötekedő vevőkkel kell megküzdeniük, hanem a "gúgli sopperes" alkudozókkal is, akik állandóan azzal jönnek majd hogy "ez meg az a szomszéd városban $0.45-el olcsóbb!!!" :)) -
Google Shopper
-
crow #282 Szevasz!
Próbáld ki a Screebl nevezetű appot, ez a giroszkópot használva kapcsolja ki-be a világítást.
Sztem nagyon jó, én imádom.
Marketen megtalálod.