36194
-
#391 Igy van. -
#390 Ezen kívül ha jól emlékszem mostmár Rootolás nélkül is lehet majd alkalmazásokat telepíteni az SD kártyára ugye? -
#389 Fityiszt mutat az Apple-nek a Google -
#388 Skype Mobile with video support coming to Android Market later this year?
-
#387 Brutális okostelefon az Acertől
-
#386 A videot nem tudom most megnezni, de PDF-et az 1.5-os Hero-m is vigan megnyit, alapbol rajta van, bar lehet nem Adobe gyartmany. -
#385 Ingyenes Adobe PDF olvasó Androidra -
lenox01 #384 Nem tudtam betenni a videót... :(
Flash - Desire vs Nexus One -
lenox01 #383 -
lenox01 #382 -
#381 -
#380 -
bobama #379 Sztem a bemutatóban a wifi bemutatása volt a legjobb ahogy egy ipad-nek adtak netet androidos telóról.
Sztem az SD telepítés és a wifi hotspot a legkirályabb. -
#378 Azt hiszem ez az egyetlen egy nagy előnye a Nexus One-nak (és bármelyik Google által kiadott telefonnak) a Desire-vel (HTC-vel) szemben.
A gúgli telefonjaira mindig azonnal meg fognak jelenni az updatek, a HTC-nél meg meg kell várni amíg seggelődnek vele, egyes készülékeknél meg imádkozni kell hogy kiadják... -
#377 "net megosztás USB-n"
Tudtommal ezt már az 1.6 is tudta (b.nőm tatto-jában van ilyen opció)
"a Sprint HTC Hero-ra csak jövőre fog"
ez a legjobb :D szvsz Hero-ra soha az életben nem lesz 2.2 -.- -
#376 alkalmazások SD kártyára telepítése - ez a legjobb :D
bar van az a vanilia costum ROM vagy mi (nekem is az van), azzal elvileg mar lehet sd re telepiiteni, meg nem jottem ra hogy :D -
lenox01 #375 Ma bejelentették az Android 2.2-t!
- alkalmazások SD kártyára telepítése
- automatikus alkalmazás frissítés / egy gombnyomással lehet frissíteni az összeset
- alkalmazásoknál 2- 5 szörös sebességnövekedés
- telefon mint wifi hot spot
- net megosztás USB-n
- új funkciók a böngészőben
- fejlesztett exchange támogatás
- alkalmazás továbbvitel készülékváltás esetén
- adobe flash, adobe air támogatás
- gyorsabb böngésző
- zene vásárlás marketből
- saját zene streamelése saját otthoni gépről
ilyen és még pár aprósággal bővül az android...
Lehet szavazni, hogy megjelenés mikor lesz + azután mennyi idővel fog megjelenni a Nexusra, mert a Sprint HTC Hero-ra csak jövőre fog!
UPDATE
Már elérhető a 2.2-es SDK!
A HTC-től a következő modellek kapják meg idén az év második felében:
-Desire
-Droid Incredible
-EVO 4G
-Mytouch Slide
-megjelenő modellek -
#374 Gameloft: Tíz 3D játék Android csúcsmodellekre
"Úgy tűnik, hogy a Gameloft újragondolta azon állítását, mely szerint nem éri meg Android alapú modellekre fejleszteni, ugyanis nemrég 10 játékkal rukkolt elő a Google nyílt platformjához." -
mddevil #373 Valaki akinek galaxy spicája van meg tudná nézni h hogy megy nála az armageddon sqadron nevű játék? mert nálam nagyon laggol és elméletileg rendesen kéne fusson. -
#372 jah 9 óra eltérés... -
#371 Ehh, a nagy bejelentés holnap lesz.
Holnap 17:30-kor pontosan. -
#370 Látom már 359ben linkelted. Mostmár van 369 is -
Monoton #369 Gondolom #359-et szeretett volna írni. -
#368 Nincs is 369 post? -
#367 6-kor kezdődik a Google I/O keynote.
Élőben lehet nézni a #369-es linken! -
#366 Közös Flash kampányra készül az Adobe és a Google
-
mddevil #365 Szerintem semmi hardweri korlátja nincs esetleg a kevés memória bár nem tudom h az mennyire játszik ebben szerepet, de minden touch screen tud multitouchot még a rezisztív is! A kijelzője biztos támogatja, ha jól emlékszem 2.1re ígérték h lesz multitouch de végül nem lett. -
mddevil #364 Szerintem meg lehetne oldani gombokkal az irányítást. -
Tujm #363 és a spicára nem lehet valahogy multitouchot varázsolni? vagy alapból a kijelzője nem támogatja? -
#362 jaja :/ Pulsra kéne valami jó cucc, ami nem igényel internet hozzáférést. Tudtok ilyet? Valami igazán jó progi vagy játék kellene. -
#361 Hát ezeknek alap a multitouch. -
mddevil #360 Huu van rá esély h valamelyik fut spicán? -
#359 BTW, holnap és holnap után Google I/O
Itt lehet majd nézni livestreamet:
http://youtube.com/GoogleDevelopers
Ha lesz valami őjdonság Androiddal kapcsolatban, akkor azt tuti itt fogják bemutatni :) -
#358 Mától 10 új játék elérhető Androidra a Gamelofttól.
Hmm, érdekes, miért nem a Marketon tették közzé őket? -
-
Fester #356 Gondolom volt már róla szó, de linkelnétek nekem pár igényesebb oldalt, ahonnan témák és programok tölthetők Android-hoz? Köszi! -
#355 jo kep :D na es persze a hiir is :) -
#354 Google: 65.000 Android mobil naponta
-
#353 mondjuk ha alapból iszonyat lassú volt akkor tényleg elképzelhető a 450%-os növekedés :D -
#352 Ez a 450% lényegében csak a Benchmark-ban mutatkozik meg,működés közben annyira ez nem lesz szerintem tapasztalható,de persze azért gyorsabb lesz valamivel. Amúgy ez tudjátok hol lesz nagyon érdekes,egy X10-en. Bár az méág késöbb lesz. De ha az is annyit fog gyorsulni akkor huhhúú!:D