36194
-
f4ember #351 Azért ez egy picit túl irreálisnak tűnik nekem. Ez a 450%-os sebességnövekedés nagyon elméleti. Gyakorlatban nem hiszem, hogy ez sokat jelentene. De azért kíváncsi leszek a többi Android OS-el ellátott telefonok esetén ez mennyit fog jelenteni. -
#350 -
#349 Érkezik a HTC EVO 4G
-
#348 Cellbots :) -
#347 Az AndroidPolice oldalon bemutatott mérések szerint 450%-kal gyorsabb a Nexus One-on az Android legújabb változata, az Android 2.2 Froyo. -
#346 azt a femdetektort en is kiprobaltam mar :D jocucc az biztos :D -
#345 Ez az Android-hengerles amugy is egyelore (?) jenkifoldre igaz, global-szinten jelenleg erdekesmod Nokiabol adnak el a legtobbet es a Symbian a piacvezeto. -
#344 Idén még tuti nem fogja verni az Android a szifon OS-t. Ez a "leelőzés" csak ideiglenes, most senki nem vesz szifont mert kevesebb mint 1 hónap múlva itt a 4G.
És ha igaz minden pletyka + tényleg több szolgáltató fogja tolni, akkor idén még tuti nem fogja beelőzni az Android.
Sokkal inkább jövőre, de végleg biztosan be fogja majd (mivel sokkal több készüléken lesz jelen). -
#343 Hogy is van a jo magyar mondas?
Egy fecske nem csinal nyarat. -
#342 Azert ha a szifon4g-t tenyleg tobb szolgaltato fogja arulni, akkor valtozni fog a kep ismet -
makekx #341 Ismerős talált X10-ére vicces dolgokat, mint pl fémdetektor, ami a hangszóró mágnesét használja erre, meg gemkapocs szintű dolgokat fel is tud emelni szintén annak am ágnesnek a segítségével. Mondjuk értelme nem sok van az egésznek de Iphonera ilyen nincs :D -
#340 Hehhe, lesz ez meg durvabb is.
"Emellett most kezd megmutatkozni az Androidnak az az előnye is, hogy többféle készülék futtatja, és minden jelentősebb szolgáltatónál megtalálható, ellenben a Blackberryvel és az iPhone-nal, ahol csak egy-egy készülék különféle verziói léteznek (utóbbinál ráadásul az AT&T az egyetlen szolgáltató, ahol megvásárolható Amerikában)." -
makekx #339 Trabiubi: igen, sajnos X10-en még nincs meg a 2.1-es android, várni kell rá :( Mondjuk azt modnják azért mert a rajta lévő spceko UI-khoz optimalizálják az egészet but who knows? -
#338 Sztornó, találtam hármat, de az általam keresett lejátszó egyiken sincs fenn (pedig marketről ebben a pillanatban töltöttem le).
Szóval én a MortPlayer Music (beta) nevű lejátszót szeretném letölteni, ha valaki tud egy linket adni, hálásan köszönöm! -
#337 Tudnátok adni egy linket, ahonnan az Android Marketen levő dolgokat tudom PC-re letölteni? -
trabiubi #336 Most ugye az X10 2.x-es frissítéséről beszélsz? -
#335 hát majd talán az utolsó negyedévben.. talán. -
#334 jeeee -
#333 -
mddevil #332 Azé remélem minél hamarabb jön a frissítés mert ez a kamera hát ez semmi, siemens st55öm csinált ilyen képet, de eddig a telefon hozza az 5800 szintjét, bár hangzásban meg se közelíti. -
#331 Igaz, hogy a Pannonnál hivatalosan 2.1-gyel jön a Spica? -
mddevil #330 wifit hogy kell beállítani? :D -
mddevil #329 Huu symbian után picit fura de nem rosz értelemben de biztos megszokom -
mddevil #328 Na meg is vettem aranykártyára tmobilnál, ha frissíteném a firmware-t akkor bukna a gari? vagy egyáltalán tudom frissíteni? -
#327 Van, a processzorba integralva (Q3Dimension). -
mddevil #326 galaxy spicában van grafikus chip? -
#325 -
#324 Hero -
#323 Sziasztok!
Segítsetek kérlek google android rendszeres készülék vásárlás előtt állok..melyiket lenne érdemesebb megvenni?
-HTC Magic
-HTC Hero
-Samsung Glaxy Spica
-
#322 Ehhez hasonló programot látott már valaki marketen? -
#321 Nem azt mondtam, hogy felesleges, hanem hogy van kockázata.
#320 második mondatát nem értem :) -
#320 Vagyhogy félúton rájönni, hogy rossz úton járnak?
Quickfix, mert wiltingelek, hogy miértfölösleges. :D -
#319 Tényleg felesleges a k+f, minek is az. -.- -
#318 Közben rájöttek, hogy rossz úton járnak?
Hiába ölnek valamibe sok pénzt, az lehet attól versenyképtelen, rossz, felesleges.
A k+f ilyen :) -
#317 Ez jo kerdes. -
#316 Ez érdekes, minek fektettek akkorennyi energiát és pénzt a saját Bada oprendszerükbe? -
#315 Samsung: Az Android lesz a fő platform -
Kerki #314 Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz...már csak 16 nap van addig. Mondjuk előbb jöjjön ki a 2.1 Xperia-ra...!:) -
#313 http://www.telefonguru.hu/hir/Keszul_az_Android_2.2_Froyo_2010-4-22
végülis igen, mág nincs, nincs közzé téve, de már étezik csak testfázisban van, 19én debütál :) -
f4ember #312 Május végén mutatja be a Google a 2.2-t. Remélem, szeptemberig már a 2.2-t fogják belepakolni az X10-be. Igaz nekem semmi bajom az 1.6ossal sem nagyon jól pörög X10 alatt. Rakjanak bele még ilyen jókis szolgáltatásokat, mint a Timescape és a Mediascape, akkor azt mondom, hogy frissíteni fogom a mobilomat.