36194
  • theone91
    Ha már az Apple belecsapott a lejárató hadjáratba... :D
  • theone91
    Eléggé ütős ennyiért.
  • Gerygrey
    XBox Live-hoz hasonló közösségi játékrendszer jön Androidra
  • Solten
    A ma reggeli Metro-ban lattam:

Reklam & marketing : Zsenialis.
  • Solten
    Az Android modellek zöme már Ecrair alapú

#546: a front dizajn hasonlo, abban igazad van, a baromsag amit irtal hogy mindenki iphone-nak nezi.
  • Blasta
    nem a meretukrol beszeltem okostojas, hanem a DIZAJNROL!
    de a faszomat magyarazom a NYILVANVALOT, csak ki kell nyitni a szemed es ranezni a telefonokra, egybol latni, hogy szembol dizajnban szinte alig van kulonbseg.
    kesz ennyi, a temat reszemrol lezartnak tekintem.
  • Solten
    Az, ugyanis egymas melle teve oket az ajfon kisebb (rovidebb) es magasabb, ducibb, persze ez egybol feltunik a szemlelonek ha eloben latja oket... Mindenesetre kellemes kepnezegetest...

Erdekes modon ket 3G tulaj is jelen volt mikor forgattam a kezeimben, egyikuk se nezte iPhone-nak... Persze valoban, lekerekitett elu "teglatest" forma mindketto...
  • jazzy
    Harmadikra lehet
  • Blasta
    Harmadikra?
  • jazzy
    Továbbra sem nézném sem elsőre sem másodjára iphonenak.
  • GregSB
    Mint két tojás. Izé, alma :D

• Blasta
    No comment...

• jazzy
  • Solten
  • Kenyér001
    Az android developer SDK-ba belenézve azt látom, hogy a következő szenzorokat lehet elérni:
    TYPE_TEMPERATURE
    TYPE_PROXIMITY
    TYPE_PRESSURE
    TYPE_ORIENTATION
    TYPE_MAGNETIC_FIELD
    TYPE_LIGHT
    TYPE_GYROSCOPE
    TYPE_ACCELEROMETER

Ezek mindegyike alapkövetelmény lehet az androidot támogató telefonokban hardverileg, vagy gyártónként / árkategóriánként szűkülhet ez a felhozatal?
  • Solten
    "elso (sot masodik) ranezesre siman mindenki iphone-nak nezi."

Az a mindenki akkor csereljen szemet (mindkettot lehetoleg), mert qrvara kulonbozo a ket keszulek, foleg akkor valik nyilvanvalova ha egymas melle rakod oket.

A design tokeletes, joval kecsesebb a 3G-nel. Es konnyebb. Jo kezben tartani.
  • csaby14
    tudtommal igen de mivel nem mondtad hogy milyen szenzorokra gondolsz hát sztem az androidnak legelső pillanattól fogva követelménye volt a 3.5mmes jack az érintőképernyő a giroszkóp talán a GPS is
  • jazzy
    Fogtam és nekem nem tűnt iPhonenak.. lehet szegényes a gondolkodásom.
  • desigo
    ezen az oldalon találsz részletesebb leírást a telefonokról
  • Kenyér001
    Megtudna valaki szánni egy válasszal? #526 Előre is köszi!
  • Blasta
    fogtal mar a kezedben galaxy s-t? ha meg nem, akkor majd megtudod...
    (amugy is sikhulye a kerdes. Mit lehet lekoppintani? A lekerekiteseket, a nagy gombot a kijelzo aljan, a korben femes hatasu burkolatot, a fekete tukrozodo elolapot... megfogod es iphone-nak tunik, ez van. Szerencsere a tudasa karpotol a szegenyes design-ert)
  • jazzy
    Mit lehet lekoppintani egy iphoneon? Kijelző alatta gomb, hű.
  • Blasta
    csak egy baj van azzal a telefonnal: elso (sot masodik) ranezesre siman mindenki iphone-nak nezi.
    samsungek durvan lekoppintottak a regi designt...
  • GregSB
    Nagyon helyes, kell is az erős konkurencia az Applenek!

Nekünk fogyasztóknak az a legjobb, ha erős verseny van a piacon :)
  • Solten
    No, munkatarsam raunvan az Apple baromsagaira, rendelt egy Samsung Galaxy S-t. Ma meg is erkezett neki. A tereros-mizeriat nem tudtam tesztelni mert a SIM-et nem pakolta at a 3G-jebol.
    Paran nyavajognak a fem hianya miatt, az anyagminoseg azonban kituno es cserebe kellemesen konnyu a keszulek. Lapos es elegans, az eddig kezbesimulo kecses szappan 3G kenyelmetlen utana es otromba joszagnak tunik mellette.
    A kijelzo egyszeruen hiperfasza. Kristalytiszta, eles kep, hipererzekeny. A kutyu iszonyat gyors, mindenre rogton reagal. A HD videok es a fotok minosege tokeletes. Szerelem az elso latasra, 4" alatt nincs elet... :D

Az Android 2.1 jobban bejon szamomra mint az iOS 4. Az Apple felkotheti a bugyit, no more iPhone... :)
  • Kenyér001
    Ugyanazon feladatot ellátó szenzorok vannak bennük, vagy van amelyikben egyik típusból nincs, másikból van?
  • deino
    Megjött az iwiw app androidra. Írtam is róla. Nem túl jókat, sajnos.
  • theone91
    "Ugyanazok" alatt mit értesz?
  • Kenyér001
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy az androidos telefonok mindegyikében ugyanazok a szenzorok vannak ártól, márkától függetlenül?
    Kösz előre is a válaszokat!
  • Solten
  • Solten
    Tízmillió Samsung Galaxy S még idén?

"Tavaly még csak az alsóbb szegmensbe szánt S5230 kapcsán mert a Samsung tízmilliós eladásokról álmodni, ám idén már a többszörös áron bevezetett Android csúcsmodell esetén is hasonló előrejelzésekkel állt elő. A Galaxy S esetén persze egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy az év végéig tartó több mint öt hónap alatt az eladások megtízszereződnek, hiszen már az első néhány nap alatt is több mint egymillió példányban kelt el. A 4 hüvelykes, 480x800 képpontos Super AM-OLED érintőkijelzővel, HD videók rögzítésére is alkalmas 5 megapixeles kamerával, HSPA vagy EV-DO Rev. A hálózati támogatással, GPS, WLAN (802.11b/g/n) és Bluetooth 3.0 modullal szerelt készülék számos fronton túlmutat a konkurens Android alapú ajánlatokon is, hiszen az iPhone 4-gyel azonos 1 GHz-es ARM Cortex-A8 processzora mellé egy sokkal fürgébb grafikus gyorsítót is kapott."
  • Jim Morrison
    ha lesz appinventor, akkor en is kiveszem a reszem
  • Solten
    Android Market: Túl az egymilliárdon

• Teppik Amon
    "Tájékoztatjuk, hogy jelenleg nincs arról információnk, hogy a jővőben a Vodafone is forgalmazni fogja-e a Samsung Galaxy S típusú készüléket! "
    :\
  • Solten
    A Samsung eleg komolyan tolja, a Bada-s Wave-bol is elfogyott tobb mint 1 millio... Varhatoan iden fogjak tulszarnyalni a Ny-Europaban egyeduralkodo Nokiat.
  • desigo
    1 million Galaxy S phones already sold, Samsung wants to sell 9 million more

• Jim Morrison
    appinventort varom. akartam mar irni programot ra, nem valami uber bonyolultam, ezert jo hogy jon ez a cucc. kivancsi vagyok kapok e meghivot :D
  • Solten
    Android Market - robbanás és felzárkózás
  • joebacsi
    Ez tökéletes arra, hogy feleslegesen zabálja a szűkös akksi időt :)
  • csaby14
    nemtom t-nél már van pár hete