36194
-
#471 -
#470 Tetszik, tetszik! Remélem most már hamarosan nálunk is kapható lesz és elfogadható áron (140 környéke és alatta). -
#469 zsír :)
-
#468 -
#467 Itt a nyár. Egy hét ingyen navigáció Androidon -
#466 -
rorock #465 Örülök is neki,mer legalább egyre több hasznos program lesz Androidra is...:) Kéne valami jó divx lejátszó program...mert amik most vannak azok sajnos nagyon gagyik:( -
#464 Ez kerlekszepen szurkoloi logo... :D a VB idejere. -
#463 Mi ez az új logó? -
#462 Egyre előrébb tör az Android
"Az Egyesült Államokban az Apple iPhone rovására növekszik az Android alapú modellek piaci részesedése."
-
#461 Évente csak egy Android platform várható -
#460 Ugyan nem telok, de ez a video is gyonyoruen szemlelteti hogy miert jobb technologia az AMOLED:
-
#459 -
#458 Technologiabol kifolyolag. Az AMOLED-nek masfelszer nagyobb a fenyereje a TFT-nel. Mindketto sz@rul olvashato napfenyben az igaz. Nem azt irta hogy az EVO-e jobban latszik napfenyben hanem jobban latszik a kepernyoje ha be van kapcsolva az automata fenyero-szabalyzo (ertheto, ha rakuldi a fenyerot max-ra nyilvan jobban latszik). Persze ez meg csak az akkut terheli jobban. -
#457 Linket.
Eddig én bárhol olvastam összehasonlítást azt írták, hogy mindkettőt szar olvasni tűző napon, bár a TFT-t egy picit jobb.
Pl: HTC EVO 4G review: Az Evo 4G TFT WVGA kijelzője jobban olvasható (napon), mint a Nexus One és Legend AMOLED-je.
"The EVO fared a bit better in bright sunlight with the automatic brightness control turned on -- it didn't hurt to have a hand cupped over the display, granted, but we could definitely make out what was going on (and here's a little bonus: it's usable in all orientations while wearing polarized sunglasses)."
A Super AMOLED már láthatóan jobb, mivel ott kevesebb rétegből áll a képernyő:
De ezt (a rétegek minimalizálását) már elkezdik alkalmazni a hagyományos TFT kijelzőknél is, pl az iPhone 4 kijelzője már sokkal fényesebb lesz mint az eddigi iPhoneoké.
Ez messze nem egy lefutott kör még. A Samsung persze hogy azt állítja hogy a saját S-AMOLED technikája a legjobb, hülye lenne nem azt mondani. -
#456 Tech oldalak mar regota megallapitottak hogy napfenyben az OLED messze jobban olvashato mint a TFT... -
#455 Lemaradt, hogy az emberi szemnek a dinamika-tartománya jóval nagyobb mint a mai fényképezőké / kameráké. Ezért van az hogy a lenti videon jól látszik az iPad kijelzője, a srác keze meg totál beégett (tiszta fehér az egész), semmi részlet nem látszik rajta.
Ebből is látszik hogy semmi értelme ilyen képek alapján ítélni. -
#454 Jó, akkor mutatok neked rögtön két oldalt, ahol az iPad IPS kijelzője jobban látszik mint Solten belinkelt képén:
Egy, kettő, video.(grátisz :)
Ezeknek semmi értelme, mert nagyban függ attól hogy milyen kamera-beállításokkal készültek a képek/videók.
Vagy élőben kell kipróbálni ezeket, vagy megvárni a tech oldalak tesztjeit. Én ezekre a netes amatőr képekre már régóta nem adok. -
#453 Es nem szembol van... Megneznem a kettot egymas mellett... :) -
#452 bár jobban látszik, ki tudja, a képek sem ugyanazok. -
#451 AMOLED-et se látod napfényben:
Mondom, majd ha jön az engadget, slashgear, gizmodo, stb, és fej-fej mellett leteszteli az iPhone4-et és Samsung Galaxy S-t akkor hinni fogok az eredménynek. Az hogy az Apple és a Samsung nyomatja a saját marketing dumáját az nem hat meg :) -
#450 Ájpad+napfény:
-
#449 Nemtom, en a sima LCD-bol se latok turot sem kinn a szabadban napsuteskor... -
#448 Mindenesetre az koztudott hogy az IPS tobbet fogyaszt az AMOLED-nel meg turot se latsz belole napfenyben... :)) -
#447 A Samsung szerint.
Majd ha egy független techoldal összehasonlítja őket és ők is erre jutnak akkorelhiszem :) -
#446 Samsung: A Super AM-OLED jobb mint az IPS -
#445 Motorola: Android 2 GHz-es processzoron -
#444 elítram... -
#443 Elmehetne handheld gameingplatform-nak lazán. Ha talál magának fejlesztőt. -
#442 Motorola to launch 2GHz Android phone in 2010 -
deino #441 Androidos RSS readerekkel kinek mi a tapasztalata? Én két jót találtam, és végül is a zseniális NewsRoom nyert ( írtam is a tapasztalatokról ), de a FeedSquares se rossz annyira, csak sokkal rondább az UI.
Most wifi-n történő szinkrozásra keresek épp _legális_ appot, eddig az OnAir a legközelebbi jó megoldás, az wifin keresztül FTP-s csatlakozást hoz létre a telóval. -
#440 Samsung: iPhone 4's retina display is nice, but it's no AMOLED
Vagyis az IPS többet zabál... :) -
#439 Még több európai országban használható a Google navigációs szolgáltatása
Hogy ez mennyire allat... Es termeszetesen igyenes... -
csaby14 #438 valaki nem tudja? -
#437 Skacok,ha minden igaz holnap megyek megvenni a Desire-t. Majd beszámolok hogy milyenek a tapasztalataim.
Más: Ez a galaxy S elég korrekt kis telefon. Samsunk kijelzők favoritok! -
#436 Megfogtam a lényeget nem igaz?
Amúgy a telefon szuper nagyon tetszik. -
#435 Most hogy mondod, alaposan megneztem az egyeb reszleteket is (minden ami nem a keszulek), a kormei hagyjan, de az amorf cocakez is hatborzongato. -
#434 csajomnak nincs ekkora körme basz -
csaby14 #433 Hello, most vettem egy spicát és most ezt azzal írom, de nem ez a lényeg hanem hogy rá tetettem 2.1-et és érdekelne hogy kell rátenni live walappert már leszedtem meg telepítettem párat de nem indul ha a home képernyőn az opciókba megyk akkor nincs ott hogy élő háttér csak hogy háttér de abba sincs az élő csak a sima nem tudjátok hogy mit tegyek hogy menjen? -
#432 Hú de geil ez a aranyhalas-vízben tapicskolós interaktív háttér.