36194
  • FZoleee
    szép, de maradok a galaxy 3-nál, nem kell nekem ilyen rohadt drága telefon :D
  • Máté94
    Még mindig undorító ez a felület...
    Csak stock Android és Sense.
  • GregSB
    Samu Galaxy S2:

+ kiszivárgott, hogy kiadnak majd egy Hinyeycombos 10" tabletet is idén.
  • Vadnokedli
    Hát nálam is így volt; Galaxy S en (hivatalos2.2 - Froyo)
  • immposible
    Tudna vki jó stratégiai gamet mondani?[robo defense nemjön be:DD]
  • bandi007
    Aztán 1x csak működni fog?
  • Vadnokedli
    valami gyártó oldalán vetted meg? mert nem hiszem hogy csak annyi az engedélyed miután meg veszed hogy egyszer letöltsed.. :D
  • Vadnokedli
    próbáld újra 8888 szor; mindenkinek ez van kb.
  • bandi007
    Pulse minin miért nem tudom az új fiók menü alatt aktiválni a facebook fiókomat?
    Segítsen valaki plíz!
  • Tetsuo
    Ha veszek egy szoftvert, azt hogy tudom ujratelepiteni egy full reset utan? Csak backuprol? :S
  • zoliii
    Valaki leírná, hogy kell androidra játékot telepíteni, mert már annyi lehetőséggel találkoztam, hogy ezt másold ide, azt másold oda változat van! Az nfs-nél, volt egy android mappa, meg egy apk fájl, ezt meg is tudtam csinálni! :D De pl. a Spiderman játéknak elindul az introja, majd kilép :( pedig jól másoltam fel az sd karira! wifi is be volt kapcsolva!
    LG GT540-re kevés a teljes képernyős játék :( Az avatarnak is brutál nagy képe volt :D
  • Solten
  • FZoleee
    oda nem megyek, mert telenoros vagyok :DD
  • Vadnokedli
    Lesz az valamikor; vagy menj be T-Mobile ba; meglepő Módon ott már régóta elérhető volt az SGS 2.2..... én meg Facepalm; Samsung szervízben meg nem.. :D
  • FZoleee
    igen, de folyton ellentétes infók jönnek, havonta változik az álláspont, hogy nincs infójuk a frissítésről, a legújabb meg március-április... :D
  • Vadnokedli
    Galaxy 3 ra Biztos hogy jön a 2.2 (Csak könnyen lehet elbasz mindent. mint Galaxy S en. :D)
  • fery02
    :(
  • bardocz
    Az email fiókomnak nem változott a jelszava, de ma, amikor a telefonomról meg akartam nézni, amikor frissíteni akartam, írta, hogy a jelszó rossz o.O
  • FZoleee
    én is galaxy 3-ra :D
  • Vadnokedli
    Ez ne lepjen meg.
  • Martin82
    Én már örülnék egy 2.2-nek is (xperia x8),de sajnos nem lesz :(
  • Büdös Bohóc
    Ha jól láttam, akkor a 2.4 a dual-core támogatás miatt lesz. Mivel gondolom sok alap dolgot nézve új lesz az alapja a rendszernek, ezért külön kell kezelni ezt a verziót és a 2.1-2.2-2.3 család sorozatát. Vedd úgy ezt is ,mint a 3.0-t, mert ugye az meg nem telefonokra van, hanem tabletekre. Lehet értelmesebb és szerencsésebb megoldás lett volna valami más jelölésmód.
  • qetuol
    vegyél nexust ^^
  • Cat 02 #2970
    Pedig muszáj lesz ^^
  • Probatbicol
    "...az egyszeri felhasználó tiszta elavultnak érzi már a telefonját.."
    úgy gondolom pont ez a céljuk
  • kalaposkan
    Nem arról volt szó, hogy kicsit visszafogják magukat a verziófrissítésekkel? Pont a minap olvastam arról, hogy most a 2.4-gyel várnak egy kicsit, hogy legyen ideje a piacnak felzárkózni, hiszen a legtöbb telefon 2.1-gyel megy, esetleg 2.2-vel. Bár a duplamagosok kapcsán még tényleg lehet értelme, ha az lesz ennek a verziónak a fő újítása, de a következővel tényleg várhatnának kicsit, mert az egyszeri felhasználó tiszta elavultnak érzi már a telefonját, és azért bocsánat, de nem fogok kéthavonta újat venni
    Úgyhogy a következő legyen mondjuk a 4.0 bazisok újítással, mondjuk egy év múlva. Ámen.
  • fery02
    Köszönöm HiPPnNaX és RAZOR 27: ennyi elég is volt, csomagoljam elfele a telefont vissza a dobozába.
  • Megtörhetetlen
    biztos, hogy a 3.0 nem lesz mobilra anno voltak ilyen pletykák, de azóta hivatalosan is kijelentették, hogy nem kell ettől tartani :D
    a 2.3 meg jó poén :D Mármint hogy az hol van, hisz valóban csak nagyon kevés már a piacon lévő készülékre engedélyezik... nyilván üzleti megfontolásból, ami elég szánalmas, de ez van...:S
    a 2.4 pedig várható volt, hisz itt vannak a dupla magos telók amiknek nyilván egészen más az architektúrája és kötelező rá egy új szoft hogy teljesen kihasználja a benne lévő lehetőségeket... Tehát akinek sima egy magos készüléke van ne is reménykedjen benne hogy a 2.4 bármiféle javulást hoz, sőőt szerintem hivatalosan nem is fog kijönni csak duplamagosakra... Habár ráerőltetni rá lehetne gondolom a simákra is csak nem nagyon van értelme, mert nem hiszem hogy gyorsulna vagy bármilyen szinten is jót tenne nekik...
  • hzsolt
    A 2.3 már az ősszel megjelent, A 3.0 csak a tabletekre lesz, annak a mobilosított változata lesz a 2.4.
  • GregSB
    És a 3.0? :D

Elvileg az is lesz mobilra.
  • Jim Morrison
    es a 2.3? :D
  • Solten
    Áprilisban érkezik az Android 2.4
  • MikX
    Ahol minden másét, alkakmazások kezelése résznél, ott van gyorsitotár törlése.
  • RAZOR27
    osztom, enyém 2004-2005ös
  • HiPPoNaX
    kb 2001-es a sim kartyam, szoval nem hinnem, hogy lenne "minimum evjarat" :D
  • Probatbicol
    Az üzenetközpontnak be kellene lennie állítva, mondjuk nálam nem ott van, hanem az üzenetek-en belül a beállítások menüben. Egyszer nekem is kitörölte valami - fogalmam sincs hagy mi, én nem jártam arra- és akkor nem tudtam sms-t küldeni, csak "Sikertelen küldés "-eket írogatott.
  • fery02
    Jaa, hülye vagyok, ott volt volna Adatvédelem menüben (pedig átnéztem már sokszor a beállításokat) a Factory-reset.
    Újra is húztam, de továbbra sem akarja az igazat.

Még az érdekelne, hogy neked (meg mindenkinek) a Beállításokban a Mobilhálózatok menüben az "SMS központ"nál nektek meg van adva valami szám?

Mert én írnék be számot (+36309888000), de le se szarja, továbbra is "Nincs érték" szöveg szerepel alatta.

Lehet SIM kártyám túl régi.
    Androidhoz milyen "évjáratú" SIM kéne legalább? Mert pl anyumé 1 éves sincs és azzal sem akar küldeni.
  • 5c0rp330n
    semmi nem fog elveszni
  • Büdös Bohóc
    ? milyen flash lejátszás , nem látok semmi utalást ebben erre a vonalra :D
  • Gruik
    Sziasztok.
    Ha rootlom a telefonom akkor minde beállitás, program el fog veszni?