36194
  • 5c0rp330n
    akkor nem sokat er a velemenyed, mar ne is haragudj :)
  • Vadnokedli
    Kérdés; Android Market Chache-jét hol törölhetem? : |
  • Vadnokedli
    Oltás. :D
  • Vadnokedli
    VALAKI!!! Van itt olyan aki játszik Pocket Legends el? Nem tudná nekem elküldeni a 1.7 es verziót? mert SGS 2.2 ön nem tölti le...
  • zoliii
    A Sims3, meg az NFS Shift játéknál, az Android mappába kellett másolni a játék mappáját! Ezt nem lehet gameloft játékoknál megcsinálni, hogy 2 játéknál több is menjen a mobilomon?
  • vass17
    Nem vagyok benne biztos, hogy minden a procin múlik, szerintem inkább a grafikus gyorsítókat hagyják ki ezekből a gépekből. Különben mivel magyarázod, hogy a 2. gen touchon (kb 533 mHz, ha jól tudom) minden gond nélkül futnak az olyan játékok, ami egy erősebb telefonon akadozik??

• MikX
    Azért sokat ne várj el egy MSM7227 600-as procitól ma már amúgysem, ha játékra vettél telefont, ez nem a legjobb választás szerintem.
  • zoliii
    engem azért dühít, hogy veszek egy Androidos mobilt, kapok hozzá egy 2gb-os kártyát, és nem tudok rá játékokat/alkalmazásokat telepíteni! :(
    Nekem idáig kevés játék indult el az LG Optimus-on :(
    NFS Shift, Sims3, Worms :(
    Amiket kipróbálnék: Nova, Avatar, Splintercell, Spiderman, Gangster
  • MikX
    Miért, azok nem androidos játékok? :D
    De azért arra azért újfent figyelmeztetnélek, hogy legyen Class10-es a kártya, különben olyan irtó lassú lesz az egész, hogy hülyétkapsz!
  • zoliii
    Így nagyobb játékok is elindulnak a mobilon? Az androidos játékokat már unom :D
    A splintercell, avatar játékot próbálnám ki, de a teló sajnos a belső memora ment :( Állandóan kiírja, hogy kevés a memória :(
  • Bexter
    Gyári visszaálítást csináltam telon, törölte alkalmazásokat, viszont marketben látszodik összes és nem engedi telepiteni mert már telepitve van, ötlet? :D
  • MikX
    Nahh, hát ez ez fasza, reméltem, hogy nem így lesz...
    Így akkor én nem nyúlok a méhkaptárba, valahogy nemtudom megérteni ezeket a táblákat, vagyis azt, hogy mire is tudnám használni személyszerint.
  • MikX
    Olyan nincs, hogy a legjobb program, attól függ, mire akarod használni, és ahoz mérten telepítsd a kellő programokat, és az lesz a legjobb.
    Ezt egyéne válogatja, erre nincs normális válasz szerintem.
  • mikiking
    Sziasztok. Van egy Orange Boston Androidos telefonom. Az érdekelne,hogy milyen extrákat tudna programokkal ez a telefon ??? Már pár hónapja nálam van,játékokat telepitettem rá,programokat is. A legjobb programok és játékok érdekelnének. Meg az,hogy szoftverfrissitést hogy tudok kivitelezni ?? Mert a bluetooth nem müködik rajta. És még egy kérdés : Live Wallpaper ??? Több telefonon müködik,az enyémen nem akar. Meg lehet valahogy buherálni ? Köszi
  • Tetsuo
    Nem. Nem ismerem. Az Apple-nel is ugyanugy alkalmazzak a manupulaciot termeszetesen, hiszen MINDEN a profitrol szol.
  • kifli
    ezt a flash lejátszást, mindig az apple orra alá dörgölik :D
  • 5c0rp330n
    az apple-el ellentetben akiket parodizalnak, naluk ilyen meg soha nem fordult elo
    egyebkent nemtom ismered-e az eredeti reklamot amit a feje tetejere allit, de elegge ugy tunik hogy nem :)
  • Tetsuo
    Az biztos hogy koprofi. Ilyen reklamokat tervezo stabokban pszichologusok is vannak, akik telenyomjak pl. neurolingvisztikus programokkal, eleterzeskapcsolassal, trendlovaglassal.
  • Solten
    Koprofi reklam... :) A legjobb resz szvsz mikor a csajszi lecsatlakozik az i-dugaszrol... :D
  • Tetsuo
    Reklam.
  • 5c0rp330n
    2x review
  • Solten
    Elegge buntet...
  • 5c0rp330n
    voltmar?
    pwnage :)
  • Jim Morrison
    system panel app
  • Vadnokedli
    Tud valaki olyan Task Killer-t 2.2 re ami tényleg le állítja azt amit kell? mert PL a zenét az Advenced Task Killer nem nagyon állítja le :D
  • zoliii
    De! Az apk fájt felraktam az sd karin létrehozott játékok mappába.
    wifi bekapcsol, játék telepítése, majd külön a játékban a letöltésre kell menni, így letölti a játék többi részét :D idáig csak a Sims3, NFS Shift, Worms, Zuma volt jó LG GT540-en :( A Spider-man elindul, de az intro után kilép :( A felbontás jó. Lehet, hogy kevés a hely a telón :(
  • MikX
    Az okostelefonnal mindent lehet, csak szokszor okosabb nálunk, és rá kell jönni, hogy :D

rtlmost-on gondolom flash alapú lejátszó van, és azért nem megy, mert 2.1 nem támogatja a flasht, youtube meg azért megy, mert van natív youtube lejátszó androidon. Firefoxot nemvágom, én Dolphin HD-t használok, ami szvsz a legjobb böngésző.
    Sims-el meg nem az van, hogy wifi-n kellett volna letölteni a kártyára a fileokat, és azért nem ment?
  • MikX
    Class2: 2mb/s
    Class10: 10mb/s
    szerinted? :D
  • kalaposkan
    Asszem én itt rontottam el a dolgot, hogy nem néztem eléggé utána a memóriakártyáknak vásárlás előtt, és nem tudtam, hogy ez a class dolog mit jelent, aztán igaz, hogy nem drágáért, de sikerült beújítanom egy Class2-est, ami gondolom akkor eléggé lassúnak számít. App2sd után tapasztaltam is egy jelentős lassulást, főleg az alkalmazások indítása/leállítása kapcsán, míg újra magához tér a készenléti rész. Lehetséges, hogy ez akkor a lassú kártya miatt van?

zoliii: optimusra nem fog jönni hivatalos 2.2, én úgy tudom (gondolom itt a GT540-re gondolsz, mert a One-on alapból 2.2 van), szóval aligha teszik fel a honlapra Szóval ha akarsz kártyára telepíteni, akkor root+app2sd a megoldás, vagy nem hivatalos 2.2-es főzött rom.
    Amúgy a Sims3-mal én is így jártam, de már megy mint a karikacsapás
  • Büdös Bohóc
    gondolom ha magára az LG oldalára rakják fel, akkor az hivatalos frissítésnek számít.
  • zoliii
    Ha az lg oldalára felteszik az optimus Android 2.2 frimware-jét, és azt telepítem a mobilomra, akkor megmarad a garancia? Azért jók ezek a reklámok, hogy az okos telefonnal mindent meg lehet csinálni! :D
    pl. az rtlmost.hu-n, egy videót sem tud lejátszani, bezzeg a youtube megy :D A firefox sem megy, mert kevés a hely a telón, memória kártyára való telepítés miatt meg várjak míg megjelenik az Android 2.2 :D
    Jah, és a gyárilag rátett Sims3 sem indult el, míg nem találtam a neten egy mappát, amit az Android mappá kellett másolni, így most már elindult a gyári játék :D
  • MikX
    Nekem főzött rom van, és van benne magyar nyelv, igaz, én "csináltam" utólag, de van :D
    SD-re telepítést 2.1-ben is meg lehet oldani, de az kissé bonyolult, 2.2-ben meg már van ilyen.
    Egyébiránt nem hülyeség, mivel ha mindenféle szirszar kínai memóriakártyákat pakolgat az ember bele, aztán panaszkodik, hogy milyen szar ez a telefon, mert nemmegy ez meg az, ezért van így. Memóriakártyát csakis minőségi sdhc-t érdemes, lehetőleg Class10-est, főleg ha alkalmazásokat arról akarsz futtatni.

A z4root-al meg amúgysem éred el ezt, az csak mint a nevében is van, rootolja a telót (elérhetővé teszi a rendszerfileokat) valamint a superusert is telepíti. Ezután kell még egy busybox, memóriakártyát formázni kell, particionálni, kell egy program még, meg még egykét ügyeskedés 2.1-en.
  • Jim Morrison
    ráadásul magyar :D marha jó !
  • zoliii
    Már utána néztem, hogy vagy egy főzött rom kéne a telómra, vagy frissíteni Android 2.2-re a teló szoftverét. Csak abban tuti, hogy nincs magyar nyelv :( Ilyen hülyeséget, hogy adnak memo karit a telóhoz, de ugyanakkor nem lehet rá telepíteni alkalmazásokat/játékokat! :D
    Még a teló dobozán sincs feltüntetve, hogy hányas Android van a mobilon! :D
  • MikX
    Ha nem tudod, akkor inkább hagyd is szerintem...
  • Jim Morrison
    bridge builderes? :D már szedem is :D
    thx !
  • Megtörhetetlen
    Én erről egy reklámfilmet láttam, ahol lefotózzák a könyvnek a vonalkódját és már online TK-ban ki is dobja mint letölthető e-book tartalom meg ilyenek... Csöppet jó, de hisz google a google meg csak jó lehet (vagyis eddig nem igazán lehet panasz a kiadott alkalmazásaikra, úgy az anroid mint a pc berkein belül ;))
    De persze semmi sem tökéletes mindennek idő kell mire igazán életképes alkalmazás lesz, igazából ezeknél az alkalmazásoknál is az ötlet ami merész és a megvalósítása ami nagyon nem egyszerű...
    De ha csak összehasonlítom az Androidot a WP OS-el akkor is ez a viszonylag új OS már most mérföldekkel veri...

Más:
    A Sudoku megfejtő része, miért van az, hogy nem lehet árverni?? Direkt Paintbe összeollóztam egy sudokut, úgy hogy azt ne lehessen megfejteni és a rossz számokat egyzserűen nem olvasta be.. mintha azok nem is lennének ott... Lehet valami adatbázist néz vagy ezt hogy csinálja? (mert papíron is próbáltam, de ott tollal írtam be a rossz számokat arra még oké azt mondom nézte, hogy nem egyforma azt tuti én írtam, vagy hogy kék volt a toll más a színe és akkor azért tudta, hogy az nem tartozik magához a feladványhoz, de amikor paintbe ollóztam össze ezt nem tudhatta!!! Akkor meg hogy?)
  • zoliii
    én ezt a z4root alkalmazást nem értem, hogy mire jó!
    A listában nincs olyan, hogy sd kártya megadása :( (telepítési helynek)
  • HiPPoNaX
    Esetleg szobajohet meg a ColorDict nevu program, amihez netrol letolthetsz stardict szotarakat. Van ertelemszeruen angol-magyar is. Raadasul kompatibilis vele az FBReader, szoval baromi kenyelmes vele angol nyelvu epubot olvasni :]
  • MikX
    Hátt lehet azóta javítottak, anno fennvolt nekem, de semmire nem volt kb jó, akármit fotóztam, nem ismerte fel. Pl asszem szöveget is fordítana, egyszer nekieresztettem egy japán szövegnek, fotóztam, gondolkodott, és kiírta, hogy japán. Mondom defazza, kigondolta volna :D
    Aztán lehet sokat javult azóta