36194
-
#2833 Én nemrég szereztem be egy androidos mobilt. Tudtok néhány felhasználói tanácsot, tapasztalatot mondani az android market-tel kapcsolatban? -
#2832 Nem értem különösebben a válaszodat. Igen, pont ez a lényege a versenynek, hogy ZTE többet tud eladni, ráadásul van olyan jó, mint a szifon. Apple meg keveset. És pont ezért lesz valaki piacvezető, mert többet elad, ergo több embernek van ZTE telefonja, mint iphoneja (poén, hogy ezt szinte pillanatok alatt elérte ahhoz képest, hogy az iphone hány éve van piacon).
-
#2831 Várható volt, nem is ez volt a kérdés, hanem hogy mikor, de már erre is választ kaptunk! :D
Most már csak tényleg arra kellene törekedniük, hogy kiszűrjék a "gané" programokat a Marketról, illetve pótolják azokat, amik az appstore-on fent vannak, "nekünk" meg még nincs.
-
#2830 30.000 Ft-os telefonból többet adtak el mint egy 180.000 Ft-osból.
Nahát, mily meglepő :D -
#2829 a ZTE pedig az Apple-t C: -
Permissive #2828 http://index.hu/tech/cellanaplo/2011/02/01/az_android_lenyomta_a_symbiant/ -
#2827 most komolyan, ez a cikk kit érdekel magyarországon, a t-mobilet leszámítva? :DDD Ezek amerikai statisztikák .DDD és képes cikket írni belőle a csávókám... -
#2826 2.6.7-es Applanet a legfrissebb már. Amúgy semmi vírus nincs rajta. Nem tudom honnan szedted ezt a baromságot. -
#2825 én nem vettem eddig észre semmi ilyesmit... -
#2824 Hat csak nem kicsit virusos szerintem..xddd -
#2823 óó énmár azóta használom, hogy megjött a telóm, múlthéten :D
jó cucc, eléggé tetszik :) -
#2822 tudtam, hogy még be kell néznem :Dmuxik thx :D -
#2821 [URL=http://www.mediafire.com/?ds1aacyh7ue5vrw]Applanet 2.6.5 ("hivatalos" applanet oldalárol szedtem le; aki nem lenne oda regelve.) LINK <--[/URL] -
#2820 HTC-re szavaztam Galaxy S tulajként :"D.... -
#2819 Vajon melyik gyártóban bízhatunk? -
#2818 még így is kisebb lenne mint a tenyerem. :D -
#2817 nekem tetszik, csak nem tud magyarul, anélkül meg sokra nem megyek vele magyarországon :) -
#2816 Vegyél Galaxy Tabot :D
Az 7", az már csak elég lesz :) -
#2815 nekem se volt egyszerű azt kezelni, kíváncsi vagyok mekkora tenyered meg ujjaid lehetnek akkor, mert nekem azért nem annyira nagyok :D -
#2814 tablet kell neked :D -
#2813 képzeld el a nokia e51-et nekem eddig az volt, régen. :D -
#2812 Errol van szo. 3.5-os eltunik a kezemben... -
#2811 szerintem a 4" kicsi!!!!! KICSI A 10 Centi!!! a négy col! baszátok meg!!
(Nagyok az ujjaim :( meg az egész kezem :/ ezért nekem azért kicsit jobb lenne a 4.3 :D vagy még az 5 is :D -
#2810 ez a swype szövegbevitel engem nagyon felkúr amúgy -
Landor #2809
na igen ez az egyik érv amiért inkább a motorolát választanám!
már a négyesem is határeset... -
#2808 4.3 inch?? Yes! Pont ilyen tepsire van szuksegem... :) -
Landor #2807 háát még majd meggondolom :D -
#2806 A mobilgyártók népszerűségi sorrendje.
"A mobilgyártók sorrendjében érdekes helycsere történt: az itthon sajátmárkás telefonjaival nemrég nyitó ZTE cserélte kiütötte a negyedik helyről az Apple-t. De az első három helyen is vannak érdekességek. Egyértelműen erősödik a keleti szél."
Feb. 13.-án bemutatják a Galaxy S utódját:
Enyhe fail :D
-
#2805 Átvette a vezetést az Android
-
#2804 Google Nexus S - másik galaxis
-
cucumber87 #2803 Oh ez nekem is fentva de első androidos teló és még láma vagyok, hiába inditom el irja h server runing de a skype beállításoknál a cam választásnál nem mutat eszközt :( -
ktomi22 #2802 en ezt hasznalom..remekul mukodik -
cucumber87 #2801 Köszi a helpet egyébként még annyi hogy zte bladem van a mobilarénáról megcsináltam a hangminőség javító törést és nem lett jobb :(
A másik kérdésem létezik e olyan app ami telóbol csinál webcamot közvetlenül nem server (és amit skyphoz is tudnék használni).
-
#2800 Jaja... Itt is van. -
#2799 Megint ködösen fogalmaztam és már leütöttem a mehet-gombot. Úgy értem az app nem áll másból mint egy videó, animáció stb, szerintem nem interaktív. -
#2798 Az egy kamu app. Egy videót játszanak le a telefonon miközben csinálják a dolgokat. Jól begyakorolták, azért tűnik úgy hogy a telefon érzékeli a dolgokat. -
#2797 Szerintem az csak egy mezei videó. Ha tudsz szerezni, hasonló klippet és nem reszisztív a kijelződ, akkor nem kell hozzá app. -
cucumber87 #2796 Sziasztok Láttam egy poénos App-ot iphonera, a neve ISnort :) Nem tudjátok létezik Androidos telóra is?
-
#2795 Nekem aztán mindegy melyik része törik össze -
#2794 Gorilla glass-t terhelheti, a műanyag hamarabb teszi be a kaput. :D