36194
-
vass17 #3193 Szerintetek a widgetek hatással vannak az üzemidőre?
Eddig tartottam tőle, most betettem a gyári zene és rádió widgetet is. Az biztos, hogy service-ként futnaka háttérben, de a System Panel szerint nem használják a procit (a rádió background, de a zene folyamatosan visible, ha nem használom, akkor is). -
Cat 02 #3192 Anroid poweR ? Ehh. Amúgy mostanában 6 éves SE telóm is ezt csinálja :D -
#3191 ja és a Task killerekben Guard/Ignoreljad az órát. -
#3190 Köszi, ezt kipróbálom. Szerencsére erre a telóra sose fog 2.2 jönni, amit barkácsoltak rá az olyan, hogy a középső gomb érintésére lefagy a rendszer:D -
#3189 néha ki kéne kapcsolni a telefont meg be. :DD amúgy 2.2 nél már nincs ez. -
#3188 Egy ideje el rá se néztem a task killerre, szóval nem értem. -
Borg #3187 AlarmClockPlusV2
Én ezt használom. Sokkal jobban beállítható, és a lock screent is felülbírálja a snoozehoz. Még nem fordult elő, hogy kihagyott volna... -
vass17 #3186 Egyébként azt írják, hogy task killer-el is összefüggésbe hozható a probléma. Ha ez igaz, még egy érv amellett, hogy teljesen felesleges... -
#3185 Igen. Marha jó 52kor kelni, és 23 perc alatt beérni suliba. -
vass17 #3184 Ezt a beépített ébresztő csinálta?
Ha igen, akkor be kell üzemeljek egy biztonsági ébresztést is:D -
#3183 Én is hasonló problémákkal küszködök... -
#3182 múltkor asszem ugyanígy basztam rá :D
kelek, nézem az időt már 8:32 van , második órára értem be :D -
#3181 Mi a halálért nem ébreszt a telefonom, amikor ugyan úgy van beállítva, mint eddig, ugyan úgy rakom le este, mint eddig, és semmi sem változik? Se tegnap,se ma nem ébresztett. -
#3180 Nekem az xScope bevált. -
Borg #3179 Teljesen fasza telefon.
Könnyen kezelhető, igo is megy rajta, ha meg nem akkor bírja is szuflával pár napig :)
Kamera fos, meg az usb fedeléért letörném a dizájner kezeit azért...
Viszont az GÁZ, így nagy betűvel, hogy egy egyszerű BT autórádióra nem tud hangot küldeni rendesen... és nem én vagyok az egyetlen, ezzel a problémával. -
vass17 #3178 Az a vicc, hogy ezt simán megcsináltam 2004-ben a palmtopon, mondjuk abban nem volt wifi, szóval nem is volt más lehetőség netezni vele, csak így:) -
#3177 ja igen, amit mi keresünk az afféle "reverse tethering" :D ami jelenleg lehetetlen. állítólag linuxon összelehet valahogy dobni, de még nemláttam működő megoldást o.O de akkormár inkább benevezek egy routerre xD -
#3176 OFF: Mióta van meg az X8? Lehet én is lecserélem rá a telóm mert halálán van, aztán kipróbálnám olcsón az androidot. Hallottam róla hideget meleget. Neked mi a véleményed? -
vass17 #3175 Az én értelmezésem szerint ez nem Usb-n osztja meg a netet, hanem Wifin (a routert váltja ki), tehát kell hozzá legalább egy wifi adapter (a wifis laptopokkal kell működjön, az asztali gépben pedig gondolom nem árt a wifis hálókártya).
Lehet, hogy hülyeséget mondtam, szóval javítsatok ki.
Én is olvasgattam korábban az Usb-s megosztásról, de nem igazán volt rá megoldás. -
#3174 megtaláltam ennek az xp-s változatát, lehet énvagyok kaknúb hozzá, de nemáll össze a kép a fejembe, hogy ez hogy küldene netet az usb-n keresztül (ráadásul a telepítő elindul aztán shit happens o.O) -
Borg #3173 A problémát megtaláltam, de a megoldást nem... -
#3172 FZoleee tessék:http://techline.hu/tudastar/20091109_virtual_wifi_windows_7.aspx
-
#3171 Borg nézz szét a seria.hu fórumán mert ott olvastam ilyen hibáról és ha jól emlékszem megoldották valahogy a srácnak.Ha esetleg előbb megtalálnám mint te akkor írok. -
#3170 amúgy azt nem lehet valami alkalmazással, hogy tudjak a számítógép internetét kihasználva netezni mondjuk usb-n? :D és nem wifi routerre gondolok :P -
Borg #3169 Következő problémám lenne:
BT autórádió + SE X8. Összepárosodnak, semmi gond, bejövő híváskor szépen csörög is a rádión, fel lehet venni a rádión gombbal, DE: A beszédhang nem megy át, az csak a telefonon hallható.
Előző telóval (nem androidos) simán ment ez...
Mi lehet a gond? Valami app kell?
Mert BT beállítás jóformán semmi sincs, se a rádión, se a telefonon... -
#3168 Nemrég frissült a QtADB.
Egész jó lett, végre nem kell parancssorba gépelgetni :) -
#3167 személygépkocsi, tablet funkcióval :D
Szép is lenne, ha egy tablethez extraként, köré épített autót lehetne rendelni :D -
#3166 LoL. Tablet személygépkocsi funkcióval. Szép. -
#3165 Lehet majd rootolni? :P -
#3164 cool -
#3163 -
#3162 Glenn Beck-kel elhinteni egy ilyet? Fúj. :D -
benkoszabi #3161 Üdv. Próbálta már vki a legújabb Universal Androot-ot,az 1.6.2. beta6-ot? Különbség? Frissíthetem a beta5-öt vagy még kockázatos? -
#3160 Zenével és filmekkel bővül az Android Market?
-
#3159 nemtudom mennyire gyors a desire :D
Mindenesetre HD2-n is cm-es rom-ot használok :)
1224 pontot kapok quadrant tesztre...
-
dextr #3158 Mennyire gyors már az android a HD2-n? Sokkal lassabb mint pl egy sima desire cyanogenmod-al? -
vass17 #3157 Szerintem felejtsd el a Task killert. Nekem is javasolták, feltettem, de csak rosszabb lett tőle. Utánaolvastam és azt írják, hogy nem kell bezárni őket, legfeljebb akkor, ha elfogy a memória és belassul, egyébként az Android intelligensen kezeli a háttérprogramokat és azok nem használják a procit (ellenben, ha egyfolytában kilövöd őket, a rendszer mindig el kell indítsa, ami meríti a telefont).
Én egyáltalán nem használom már, azt kell mondjam, hogy teljes mértékben igaz. -
#3156 2-3 nap? Nekem max 2 napot bír, de leginkább naponta töltön van. De az összes kategóriatársa ilyen, ez van, ezt vagy epfogadja az ember, vagy vesz kisebb telot.
Ugye folyamatosan fejlödnek a processzorok, a kijelzök, több a memória, a Li-Po akksik meg már jópár éve közöttünk vannak lényegi fejlödés nélkül.
Kíváncsi leszek am. A tegra 2-es telokra majd... -
#3155 X10-esekhez szólnék.
nektek is hamar lemerül a teló ? 2-3 napot bír nekem úgy hogy alig használom, task killerrel kilőve minden fölösleges cucc, ha meg használom rendesen, 10 perc net wifivel, kis zenehallgatás, 1-2 angry birds pálya, akkor hihetetlen gyorsan lehúzza az akksit. -
#3154 nekem dolphin teljesen tökéletesen megy, egyátalán nem lassú (HTC HD2 + 2.2, 2.3-al talán még gyorsabb is kicsit, vagy csak annak akartam látni :)...)