36194
-
#2913 áhá, mert nekem német is kell, köszi:) -
#2912 Sorry, a teljes neve: English-Hungarian Dictionary (TinyAppWorks-tol). Marketrol beszervalhato, ingyenes. Nevetol elteroen tobbnyelvu. -
#2911 Hungarian Dictionary nevű alkalmazást nem találok -
#2910 Ja, errol hallottam, csak nem vagtam hogy kezeli a qr-t is (es miert ne kezelne...) -
#2909 nemtudom :D
De van hasznos funkciója is lefotózol egy képet, megmondja miaz, vegy szöveget, cég logoka beolvassa, rákeres google-n -
#2908 Lol, ez nagyonallat (mar csesztetem is) app, hogy maradhatott ki eddig az eletembol?!! -
#2907 olvassa ja, egyből ismeri felfele :)
A sodokut is megfejti -
#2906 Vaaa, meg nem probaltam, beolvassa qr kodot is? Akkor megy fel... :) -
#2905 barcode scaner helyet google goggles, az tudja ezt is, meg mégegypár dolgot :D -
#2904 Barcode scanner - ugye mindenki tudja mire jo...
Bubble - jo kis szintezo, aprocska app :)
Compass - klassz iranytu
Currency Converter Plus - nagy tudasu, klassz penzvalto
ConvertPad - ezerfele dolgot/mertekgysegeket atvalto kalkulator
Barnacle Wifi Tether - a telefon wifi-modemkent torteno felhasznalasa ugye...
Hungarian Dictionary - legjobb offline szotar
Pure Grid Calendar: legjobb naptar widget szvsz
Fancy Widget: agyonjavitva, kellemes skinek, nagyon baba
Extended Controls: szerintem ez ALAP dolog a telefonra :)
Par game:
Shredder Chess - a legjobb sakk androidra
Rope Cut - logikai kigyoetetos
Super Tumble - klassz logikai-fizikai game
Tank Hero - minitankunkkal kell irtani az egyre gyarapodo ellenseget, egyszeru, kellemes grafikaval
X construction: hidepites (aki jatszott mar a Bridge builder-el PC-n az imadni fogja)
-
vass17 #2903 A gyári mindig szar. Nekem egy sennheiser Cx300-II van, elérhető árkategória és mégis fényévekre van a gyári htc-től.
Azért így is hiányolok egy kevés basszust, mivel az ipodot mindig bass boosteren használtam, ezen meg egyáltalán nincs eq, de ezt leszámítva jól szól. -
#2902 845-höz elég lenne venni egy normális fülest a gyári helyett, vagy ígyis úgyis vállalhatatlanul szarul szól? -
#2901 X8 eseten gozom sincs, hogy hol lehet. En a voda 845-ot recoverybol szoktam visszaallitani, de ez X8 eseten nem tudom, mikent mukodik. Probald meg vegigbongeszni a Settingset, esetleg olvasd el a kezikonyvet a gyari beallitasok visszaallitasarol. -
#2900 Ja, legalább világot lát az ember. -
#2899 Annyi belefér :D -
#2898 lol -
#2897 De akkor elvisz az efbiáj, hogy a sziáéj megkínozzon. -
#2896 Azért tegyük hozzá, hogy abban az esetben, ha nemtudod visszaclsinálni szervíz elött. -
#2895 Totálisan Garanciát vesztesz. -
#2894 Valaki letudná nekem írni az Optimusnak a rootolását?
SD kártyára való telepítés érdekel! A garanciát ügye nem vesztem el ezzel a módosítással? Nem lehet nagyítani az ikonokon? -
#2893 Egyeb hasznos alkalmazasokat tudyok ajanlani, mert sok szar van azert a merketen..
Kinek mi valt be? Tools, jatek, akarmi..? -
Landor #2892 Én ezt használom!
Mindig látni rajta hogy mi folyik Gyöngyösön! :Ð -
vass17 #2891 Köszi, keresek egyet:)
-
#2890 Inkább használj egy task mamagert, egyszerübb, gyorsabb, jobb... -
vass17 #2889 Mivel még csak pár napja ismerkedem az androiddal, lenne egy hülye kérdésem:
eddig mindig a Running Services-ből lőttem ki a feleslegeseket (általában nincs sok), de most láttam, hogy a Settings->Applications->Manage App. menüpontban le lehet állítani az alkalmazásokat.
Szóval most melyikkel is kellene foglalkoznom? Egyáltalán az alkalmazások leállítása javít valamennyit a fogyasztáson? -
#2888 Valamelyik alkalmazas kajalja az akksit. Talan sima task manager-el is felterkepezheted melyik. -
#2887 navitel-t hol lehet fullosan letölteni mert nem találom :D -
#2886 Backup-olást majd lehet megpróbálom. Factory reset pontosan hol található?
De amúgy lehet várok még 1-2 hetet mert állítólag ebben az időintervallumban SE kiad majd egy frissítést a telefonokhoz, ami bár szerintem biztosan nem javítja majd meg a gondot, de azért megpróbálom. -
#2885 Biztos ami biztos, en letakaritanam a telefont. A legtisztabb az, ha backupolsz rola mindent, ami fontos es kap egy factory resetet a telefon. Ezutan probalj meg smst kuldeni, ha igy sem megy, akkor biztony irany vele a szerviz. -
#2884 Lehet az lesz. Ebben az esetben érdemes letakarítani róla minden warez cuccot? Vagy nem lényeg annyira? -
#2883 Én szervizbe vinném, azért sms-t tudnia kéne küldeni alap beállítással is. -
#2882 Csősztök Androidosok!
1 hónapja van egy Xperia X8-am, oszt ma akartam vele először SMS-t küldeni. Meglepetésemre közölte velem a telefon, hogy küldés sikertelen.
Amikkel próbálkoztam meg hasonló:
-próbaképp Handcent SMS-t is feltettem, ott is szar
-kártyámon (ami előzőleg egy k750i-ben volt és ott tudtam vele küldeni) van pénz
-több számra is próbáltam küldeni
-Advanced Task Killerben Üzenetek Ignore listán vannak
-Sonyericson menüpontban "Beállítások letöltése" menüt már próbáltam bekapcsolt adatforgalom mellett. Kiírta, hogy letöltés sikertelen.
-Mobilhálózat beállításoknál SMS-központ menühöz kézileg megadtam ezt: +36-30/9-888-000 -> semmi reagálás rá, toábbra is szar.
-mindezek után újra is indítottam a telefont...semmi
Ennyire alap volna ez az Android render alapból, hogy még egy SMS kóldés beállításával is szarakodni kelljen? Vagy netán külön program kelljen rá, hogy tudjak küldeni bármit is?
Vagy egyszerűen csak vigyem szervízbe ezt a fost?
Kérlek titeket segítsetek, mert tanácstalan vagyok! :/ -
Landor #2881 most mé? sztem tök jó! élőben nagyon vagány ahogy kicsapod oldalra a billentyűzetet! :DD -
#2880 Ha a droid pro-ra azt mondtam hogy ronda, akkor erre nem is tudom mit mondjak :)
Egyébként közbe találtam egy tavaly októberi infot, miszerint a dell tervezi kiadni a venue pro androidos változatát. Persze ki tudja mikor lesz az, nemrég jött ki a wp7-es verzió. -
Landor #2879 tessék -
#2878 Btw, valaki nem tud létező, vagy tervben lévő Dell Venue Pro szerkezetű (slide, ilyen qwerty) androidos telóról?
A motorola droid pro hasonló, csak baromi ronda (szvsz) :) -
Landor #2877 igen...
#2807 -
#2876 nehogy már ilyen technológia mellett nem tudnak csinálni ekkora teljesítményű akksit laposabban.Biztos meg tudnák csinálni. -
#2875 mert senki sem venné meg a bumfordi vastag telefont... -
#2874 hát igen csak azt nem értem hogy az ilyen telókba miért nem raknak egy 2000-2500-as akksit,vagy hülyeséget beszélek?