36194
-
Borg #3273 Sennheiser HD555/595-nél nincs jobb, ami a kényelmet illeti. (- meg nagyon hangban sincs) -
#3272 Nekem meg valami fasza párnás fejhallgató kéne, ami nem nyomja el a fülemet, és esetleg összehajtható, hogy táskába be tudjam rakni. -
#3271 sennheiser vagy akg-re gondoltam...inkább az előbbi márka
viszont típusra nem tudok rájönni melyik lenne a legjobb választás...füllhallgató és nem fejhallgató kellene -
#3270 sennheiser -
#3269 Sziasztok
Szeretnék venni egy minőségi füllhallgatót max. 15eFt
Milyen márkát és típusokat ajánlanátok? Természetesen Androidos telóhoz lenne. -
#3268 lehet nem tartozik ide, de a google calendar sms küldése ingyenes teljesen, fogadásért nem kell fizetni? :D -
#3267 hát én nem vágom akkor; nekem mindent bele szinkronizál; Események-születésnapok.. telefonszámok. mindent. :D -
#3266 az nekem nem csinálja ezt :( -
#3265 Facebook for Android... Alapbol bele szikronizálja a naptárba. Sőt a telefon számokat is lementi. Nekem. -
#3264 Szükségem lenne vmilyen megoldásra amivel a legkönnyebben és leggyorsabban tudnám az összes facebook születésnapot a naptáramba importálni. Sony Ericsson X10-ről van szó ha számít -
#3263 Bocs, tether* -
#3262 Barnacle wifi teather. -
#3261 szerintem se meg oldható;de ha lehet olyat csinálni hogy a Telefon internetjét használod a gépen akkor ez miért ne lehetne meg oldható? huh. :Dxd -
#3260 nem megoldható, hacsak nincs wifis szarság a gépedben, nem értek hozzá, ha van, akkor a többiek elmondják :D -
#3259 Tudtok olyan programot ami olyat csinál ha; rá kötöm a telót USB-n gépre akkor a gépen kapott internetet telón is tudom használni usb-n?
Valamit mintha olvastam volna; virtuális wifi-t csinál vagy mi tudtok ilyet? :D -
Borg #3258 Néztem már sok helyen, és bele is botlottam emberekbe, akiknek ugyanez a gond. De megoldás nincs. -
#3257 Nézd meg xda fórumon a topikjában, hátha van rá valami okosság. -
Borg #3256 Az X8-at is 2.1-el adják már. Csak az a rohatt bluetooth kihangosítás működne valahogy... -
#3255 Én még csak ügyfélszolgálatoknál használtam ezt, de nem botlottam bele a hibába (htc legend). Elég kellemetlennek hangzik. Pár ismerősömnek van x10 mini-je / mini pro-ja, a minivel már futottak bele abba hogy egyáltalán nem működött a DTMF, aztán magától megjavult. Utánanézve azt hiszem írták pár helyen, hogy a dialer lecserélésével megoldható a probléma. -
#3254 jah, neveremet mult heten frisiitettuk. -
#3253 Nagy nehezen kiadták a 2.1-et rá, én úgy tom. -
#3252 Xperian 1.6 van nem? -
#3251 Most lettem rá qrva mérges, amikor a vissza gombra elveszett a fél órája gépelt postom - nem tudnak olyan szoftot írni ezek a f...opó programozók, h figyelmeztessen, h még nem postoltad el a szöveget, biztosan vissza akarsz lépni?!??! Mindegy, erre még nem nőtt fel a világ...
Tehát amit írni akartam:
Megtaláltam a második komoly hibát a kis Androidos XPERIA-mban, ami javarészt szoftveres hiba, de van némi hardveres oldala is (tekintve, hogy ezt más telefonok kapásból nem szopják be):
Előfordul, hogy az ember használja a billentyűzetet hívás közben, teszem azt, bediktál egy óraállást az elektromos műveknek. Ilyenkor mindenféle menüpontokban kell navigálni és kódot kell megadni, majd az óraállás szintúgy billentyűkkel megadni. Ezeket hívják DTMF kódnak.
Ez rendszerint úgy megy, hogy a telefon ki is adja ezekhez a billentyű lenyomásokhoz tartozó hangokat is - ami egy érintőképernyős mobilnál külön jó, mert biztos lehetsz benne, hogy lenyomtad.
Androidnál éppen ez okozza a problémát: A kiadott hangot a telefon mikrofonján át újra "hallja" és azt hiszi, hogy az is DTMF kód volt, így nekem tizenkét leütésből így lett tizenöt, ami teszem azt egy 3215kWh-s óraállás helyett egy 33215kWh-t bediktálva elég kemény dolgok jöhetnek ki...
Tehát DTMF kód használat csak fülhallgatóval együtt lehetséges! Jó ha ezt mindenki betervezi, mielőtt pl. egy banki átutalásba kezdene a számomra egyre megbízhatatlanabbnak tűnő Androidos kütyüvel. -
#3250 Android 3.0 (Honeycomb) előzetes -
#3249 Market keresojebe beutod: live wallpaper. Lass csodat, jonnek a talalatok :] -
barcames #3248 mozgó háttérképeket honnan tudok leszedni vagy témát? -
#3247 x8 am van szal ezek szerint nem esélyes:S azért köszönöm -
#3246 EZEN fut a tekken, de kell neki az 1Ghz, szóval nemtudom esélyes-e nálad. -
#3245 olyan appot keresek, ami üzenet vagy hívás esetén villogtatja az érintőgombok háttérvilágítását -
#3244 Sziasztok!
Valakinek sikerült működésre bírni a tekkent(psx4droid)? Nekem sehogy se akar összejönni:/ -
#3243 -
#3242 hát igen. -
vass17 #3241 Köszi már megvan, úgy látszik a Menu gomb mindenre megoldást jelent:) -
#3240 magyar vagy angol menüs a telód? mert akkor ugy irányítalak hogy tudjad mit hogy. :D -
vass17 #3239 Nem tudjátok véletlenül, hogy Sms kézbesítési jelentést hol lehet beállítani? Kerestem már mindenhol, de egyszerűen nem találom. -
#3238 Nekem is olyan; meg mindenkinek, de attól független megy alatta elvileg az idő, csak a Képernyő kapcsol ki. És úgy marad ahogy ki kapcsolódott, majd tölti be a valós képet. (frissebb órával.) -
#3237 akkor passz, de engem is megviccelt már ez a dolog és végül erre jutottam, de hát akkor nem ez a nyitja. Bár az ominózus eset óra inkább a hifit is beállítom ébresztőre :D -
#3236 Ha el van némítva a telefon, akkor is ébreszt. -
#3235 nem áll kapcsolatban..legalább is nekem van fent egy programom ami a hangerőket kezeli ás ott külön van a media és külön az alarm -
#3234 blade-em van és nekem is csak akkor frissíti az órát ha leveszem a screenlockot (még látni egy tizedmásodpercre az előtte lévő időt) de ez sztem normális, az ébresztés meg szerintem kapcsolatba lehet a médiahangerővel, nekem is adódtak már belőle problémáim xD