36194
  • Vaxi
    olvasni való
  • Vaxi
    nincs.
  • DeerHunter01
    am valami olyan időjárásos widget van ami nem használ netet csak gps-t ? :D
  • Vaxi
    az kimaradt, hogy galaxy3-ról van szó :D
  • Vaxi
    Ha valakinek hasonló gondja lenne:

"Akinek USB problémája van (nem csatlakozik PC-hez), NEM KELL FACTORY RESET!!!!
    1. Tárcsázd a következőt: *#7284# ezzel elindítod a PhoneUtil alkalmazást.
    2. Az USB résznél váltsd át MODEM-re majd vissza USB-re
    3. Zárd be az alkalmazást
    4. Öröm és boldogság:DDD, újra működik rendesen az USB"

megjegyzés: nekem USB helyett PDA volt odaírva.
  • Vadnokedli
    hát menj be a szinkronizációba pipáld be és pipáld ki a facebookot.

És elvileg szinkronizálja akkor; ja meg jelöld be hogy napi egyszer szinkronizáljon. (nekem így van.)
  • redmonk
    Akkor valami nem jó nálam mert naptárba nem vitt át semmit.
  • Vadnokedli
    De ; szinkronizálja. kalendárt. ami a naptárra is kihat.
  • redmonk
    Ez volt az első amit próbáltam de a naptárat nem szinkronizálta
  • Vadnokedli
    Szinkronizációnál. - Facebook.
  • redmonk
    Hogyan tudnám legegyszerűbben importálni az összes facebook születésnapot naptáramba? facebook for android-ra gondoltam de sehogy sem jött össze.
  • bazza
    nekem is ez van, de hogy tudom rávenni, hogy egyszerre mutassa az időjárást és a sys infókat? nekem csak az egyik, vagy csak a másik látszódnak. (nincs bepipálva az amihez oda van írva hogy kilövi a sys infót)
  • Borg
    Én is ezt használom. Viszont azt nemtom hol lehet beállítani, hogy a lock screenen is ezt mutassa, ne a sima digital clockot.
  • Cat 02 #3300
    MIUI?
  • bazza
    Sziasztok!
    Olyan widgetet szeretnék ami ha akarom egyszerre mutat időt, időjárást, és az alapvető sys infókat (akksi, szabad hely, memória). Eddig olyat találtam ami vagy csak az időjárást, vagy csak sys infókat mutatott egyszerre. Esetleg tudtok nekem konkrét tipped adni?
  • 5c0rp330n
    egy rendes IEM-et ami felmegy az agyadig semminek nem kene kiraznia a fuledbol..
    hangszorobol ugyanolyan hangminoseget kiepiteni pedig mint fejhallgatoval siman 5-10-szer annyiba kerul, fejhallgatoval nehany (mondjuk 3-4-5) tizezerbol mar egesz jo kis hifi hang erheto el.
  • vass17
    Ismerős az érzés: korábban volt dolgom egy Sennheiser Cx300-al, engem is idegesített, állandóan úgy éreztem, hogy ki akarja szívni a dobhártyámat. Tudom, hogy hülyeség, de a nyomás akkor is zavaró.

Ezután jött a Cx300-II, ami a javított verziója. Nem tudom, hogy mit csináltak vele, de az biztos, hogy ezt sokkal inkább el tudom viselni, nem érzek benne akkora nyomást, mégis nagyon jó basszusa van. Egyedüli problémája, mint minden "agyba" dugósnak, hogy egy idő után eltömítődik a szűrő, így elhalkul, de ezt meg lehet oldani alkoholba áztatással.
  • bardocz
    Nekem még csak gondom volt vele:)
    SE-hez volt olyanom, amit nagyon mélyen bele kellett dugni a fülbe, na attól azt éreztem, hogy a fülem be van dugulva, és azt reflexesen kidolgoztam valahogy.
  • vass17
    Szvsz ez egyénfüggő..én pl. soha nem vennék fejhallgatót az utcán, mert hülyén néz ki.
    Nem tudom milyen füled van, de egy jó fülhallgató biztosan nem esik ki belőle, legalábbis nekem soha nincs ilyen gondom.:)
  • bardocz
    Miért nem való? Fülhallgatót kirázza a fülemből a busz:)
    Itthon meg szóljon csak a hangszóróból.
  • Vadnokedli
    remélem ez nekem szólt. Meshuggah-t vágod? hö!? :D
  • 5c0rp330n
    utcara nem igazan valo fejhallgato egyeltalan. egy jo kis IEM kell esetleg noise cancelling-el, es annal jobb a vilagon nincs. otthonra meg termeszetsen hifi fejhallgato kell, minimum hd555/595 szint :)
  • tenkenorman
    hehe nem. csak a rock. de lehet igazad van. néha egyszerűen képtelen vagyok kibírni hogy ne küldjem fel maxra + 15% equalézerrel
  • Ogrus
    Nos igen ,ezt ismerem.Pont a konvertálást akarom kihagyni,ha lehet.
    Azért köszi.
  • Probatbicol
    De a PDF-et át tudod konvertálni EPUB-ra akár online is, vagy egy konvertáló programmal. Ez pl. elég jó.
  • Ogrus
    Van olyan ebook olvasó androidra ami viszi a PDF file-okat,és a könyvborítókat is megjeleníti.Aldiko nagyon jó lenne,de PDF-et nem tud.
    Köszönöm.
  • bardocz
    Összehajtható fejhallgatót viszont nem találtam még. sima fülhallgatót nem használnék, mind kiesik a fülemből.
  • HiPPoNaX
    Szerintem lehet, azert vannak hozza ezek a kulonfele adapterek, hogy mindenfele telefonnal/szamitogeppel mukodjon headsetkent :]
  • Vadnokedli
    http://www.pixmania.hu/hu/hu/04134772/art/razer/moray-mikrofonos-fejhallgato.html

fülhallgató? ezzel vajon lehet beszélni a mikrofonba amikor hívnak?
  • Vadnokedli
    mert bömbölteted a szutyok 2000Bpm es teknőt(neem amugy nem, nem tudom mit.) :( amúgy szerintem inkább legyen halk egy füles de minőségi
  • tenkenorman
    ne röhögjetek mert komolyan mondtam:D tényleg kéne egy fejlhallgató mert a fülhallgatókat elhasználom pár hónap alatt akár hogy is vigyázok rájuk
  • Borg
    Attól is függ hol akarod használni. Ezek utcára nem annyira jók, mert nyitottak. Ellenben mp3-nál is lazán hallod a különbséget, aztán majd szépen át is szoksz flacra :)
  • MikX
    N most kipróbáltam, nem igen hivogattam ilyen számot, nálam semmi probléma nem volt sehogyan x10 el, azért hozzátenném, gyári rommal lehet, de nekem cyanogen froyo van fenn.
  • Büdös Bohóc
    panasonicnak is vannak nagyon nagyon jó cuccai, én egy kifutó szériás agybedugósat vettem pár hónapja, akkor már csak 2500 volt (!) valami 4-5000 helyett és hallod úgy szól mint az állat. El nem hinné az ember, de akkora basszus van benne, hogy szétszáll a fejed.

és hát na, 2500 az nem 15000 :DDDD egy próbát megér.
  • Vaxi
    :DDDDD
  • Narxis
    :DD
  • FZoleee
    :DDDDDDDDD
  • Rage47
    nekem sony ericsson HPM-82 van a Galaxy3hoz:D végét kicsit meg kellett bütykölni, hogy illeszkedjen hozzá, de imádtam a hangját, ezért nem akartam megválni tőle, és 10k volt anno a K800-amhoz
  • tenkenorman
    nekem valami olyan fejhallgató kéne amivel nem röhögnek ki len az utszán
  • bardocz
    MP3-at hallgatok, szóval vaklószínű a hangbeli különbségeket észre se venném, hacsak nem valami oltári szar fülhallgatóról van szó, mint a mostanim.