36194
  • Narxis
    LOOL
  • MikX
    Jah. Amin meglepödtem, tegnap hivatalosan bejelentette az SE, hogy 2.3.3 at kap ax X10 év közepén...
  • Solten

link

• Jim Morrison
    alkalmazasok/fejlesztes ha jol emlkeszem
  • desigo
  • bounty88
    Üdv. Azt hol tudom beállítani 2.1-nél, hogyha töltöre kerül a teló akkor a képernyő kikapcsoljon? mert amúgy kikapcsol, 1 percre van állítva, de ha USB-n van vagy hálózatin akkor nem kapcsol ki....

Köszi!
  • LoSA
    Reméljük! Nincsen már sok idejük a fiúknak! :)
  • Narxis
    Legyél optimista, jön és kész! :D
  • LoSA
    Elvileg Galaxy Sre jön a 2.3 ebben a hónapban még, de ebben már nem hiszek! :)
  • Narxis
    Én még a 2.2-re várok, köcsög motorola. :D
  • LoSA
    Hihetetlen, hogy Iphone-ra havonta kijön a frissítés, én meg itt várok már nem tudom mióta az új Androidra... 2.3 sose fog kijönni... :(
  • bardocz
    Runkeeper pro ma nagyon szépen működött, egyetlen hiba a telefonba van, hogy 500m bicózás után kapcsolódott a gps, de szépen mért végig minden adatot, térképen kirajzolta merre jártam, nagyon jó.
  • fery02
    :D
  • Vadnokedli
    jolkivagy :D
  • Solten
    Klassz wallpaper...
  • JackMeadow
    néma mifolyik itt
  • kifli
    valami se xperia bemutató :D
  • FZoleee
    lehet valahogy az üzeneteket/névjegyzéket lekódolni? csak a feloldózárat találtam meg, de az nem kell, elég csak erre a 2-re valami kód :D
  • vg
    Wow!
  • Petka
    Pulsenál, ha kiveszem az akksit, de be van dugva töltőre vagy USB-re, akkor ki se kapcsol a telefon.
  • vg
    Én se igazán... :) A kérdés továbbra is az, hogy ha usb-n a pc-re kötöm(de normál 220-as töltést is beleérthetem), akkor a telefon közvetve árammal megy ergo aksi pihen, vagy ilyenkor is aksiról megy a telefon és ezáltal egyfolytában tölti is egyben...?
  • TomBond
    Ezt nem értem.
  • Vadnokedli
    ez mi a rák?
  • Vadnokedli
    a töltő nem juttat áramot a csatlakozóig.
  • kifli

Humoros aranyosból :D
  • vg
    Ezt nem nagyon értem. Miben más a "áramos" töltés, és az "usb" töltés... ?
  • Vadnokedli
    Kiesen most jött a cucc hogy 2.2.1 es frissítés már van. Szóval frissítem. :D
  • Vadnokedli
    ÉN is így teszek mindennap; és szerintem károsítja; kivéve ha töltőn van a teló(szerintem:D)
  • Match
    CM7 van rá, én azt próbálnám ki.
    A gyári 2.2 nekem se volt túl jó a legenden, a CM7-el remekül elvagyok.
  • vg
    Ha a telómat(samsung galaxy) ráteszem usb-n a gépemre, akkor ugye tölt, de miután feltöltötte az usb-ből nyert árammal megy tovább, vagy az aksiról? Károsítja az aksít, ha hazaérvén minden nap ráteszem a gépre, bekapcsolom a wifi-t? Hmm, ezt tudja valaki? Nem igazán találtam erről semmi lényegi információt.
  • Vadnokedli
    Odint nem vágom; a kies pedig még nem ajánlotta fel. :D

Balfaszvagyok; még ha az odin könnyű is ezért félek bele kezdeni. :DD
  • MikX
    Mért nem raksz fel gingerbreadet? Elv van rá, nem?
  • Vadnokedli
    ja nekem eddig; volt E51 em; Nokia N97mini-t akartam. De aztán a Proci; és a kijelző miatt Galaxy S lett; nem bántam meg; csak azt hogy 2.2 re frissítettem; és most bugozódik, meg fagy. mert szar amit a trémobil csinált rá :DDDxd
  • MikX
    Vannak ilyenek... Ismerösöm N8 asát nézegettem, mondtam neki hogy ennyi pénzért telefont is vehetett volna. Aztmondja jó ez, tud egy csomó mindent. Jah, régebbi symbianhoz képest igen , csak közben mindenki más tovább fejlödött.
    Én is nokiás voltam, n73, n95 fasza telok voltak a maguk idejében, csak Meg is maradtak ugyanott.
  • Vadnokedli
    De szerintem ezzel; hogy ezt mondják rá... hogy Okos.... Ezzel csak becsapják az embereket. :| xddd
  • theone91
    Ő volt az okostelefon hullám epicentruma évekkel ezelőtt, gondom ezért asszociálnak sokan a Nokiára (többnyire azok akik ötévente vesznek egy telót és abszolút nem tartanak igényt egy telefon másodlagos funkcióira, vagy szimplán a Nokiafagek)...
  • zoliii
    Van LG GT540 Optimusra Android 2.2, csak az oroszok csinálták! :D
    Magyar nyelv tuti, hogy nincs benne :(
    frissítés!
    Csak így a garinak annyi :(
  • kemszi2
    rtl mostot ne is várd szerintem egyhamar,az májkroszoft felség terület :D
  • Vadnokedli
    LG Optimusa van :DD Ha jól tudom;

Én attól nem várnék sokat... főleg hogy 2.2 nem fog ki jönni rá; az valószínű.

Amúgy én azt nem komálom hogy Okostelefon - Nokia... Mi a?... a nokiának az oprendszere halott.
  • theone91
    A Flashez kell teljesítmény rendesen, így nehéz ráoptimalizálni mobilkokra. Milyen Android-od van?