36194
  • kifli
    mennyivelgyorsabb?
    Nekem 8gb class 10-es kingston kártyám van :)
  • MikX
    Hát pont lehet... bár gyári rommal nemtudom. Nekem froyon frankón megy. Söt, van data2sd, ami az oprendszert is sdröl tölti. Persze ez csak akkor ér vapamit, ha class10 es kártya van benne, mert az gyorsabb mint a beépitett.
  • Narxis
    Im a 21yr old girl :<) i tie my galaxy around my wrist and i masturbate.. I love this.. The sound of orgy n orgasm is great.. it makes me wet :<D

LOOOLz
  • FZoleee
    nincs erre valakinek apk-ja?
  • kifli
    For U.S. Customers Only
  • theone91
    Mármint kérdés volt :)
  • theone91
    Igen, és elérhető lesz az USA-n kívül (lásd: Amazon Appstore)...
  • GregSB
    De, szifon topicban mindenkinek átállt a telefonja :)

Más: Elindult az Amazon Cloud Player

Ingyen adnak 5GB tárhelyet, ide fel tudod tölteni a zenéidet, utánna bárhova tudod streamelni őket (Gépekre és Androidos telefonokra).

Ha megveszel egy albumot, akkor felupgradelődik a tárhely 20GB-ra.

Szép lépés Amazontól, Azt pletykálják a Gúgli és Apple is pont erre, vagy hasonlóra készül. Ők meglépték előbb :)
  • fery02
    Bizony. Csak annyi bajom van vele, hogy egy idő után elfelejti az inaktivált ébresztőimet, aztán, ha legközelebb kellene, újra állíthatom be őket kézzel.
    Na meg a pre-alarm hangerejével is kísérletezgetek azóta is, mert most pl 10% hangerőn van, de múltkor pl arra is felébredten. :/
  • kifli
    főzött rom
  • Narxis
    Gentle Alarm, az jó kis cucc. Azóta nem ébredek úgy mintha egy vonat ment volna el a fejem mellett. :D
  • fery02
    Pont most mondják, hogy lehet év közepén jön ki rá újabb android és abba lehet majd választani, hogy hova akarsz telepíteni.
  • fery02
    X8-am is átállt és erről meg is tudtam bizonyosodni előző nap, mikor is ébresztőt (Gentle Alarm) beállítva kijelezte, hogy hány óra múlva fog megszólalni és 1 órával kevesebb időt írt, mint szokott. :)
  • DeerHunter01
    hát 1 gigára nem tudok sokat pakolni...
  • Vadnokedli
    pont sehogy; sőt a jövőben se sehogy. App2SD applikésünnel. talán.
  • DeerHunter01
    X10-en azt hogy tudom átállítani hogy ne a telefon belső memóriája telepítsem az appokat hanem a memkártyára ?
  • zoliii
    Sziasztok! Kinek sikerült már LG GT540 Optimust megcsinálni, úgy, hogy mem. kártyára lehet telepíteni? én ezt próbáltam de nem sikerült. Kéne 1 kis help!
  • pzolika978
    Nekem SE X8 átállt és ébresztett is,bár már fent voltam.
  • Jim Morrison
    am szerintem azok nem allnak at :D
  • Jim Morrison
    nincsen sifonom... slinky tevedett... csak 2 hetig volt nalam :D de egyszer sem mondtam neki, hogy enyem :O
  • MikX
    Fura dolgok ezek... Irták, h x10 nem ébresztett, nekem igen, meg munkatársam galaxy s-e is átállt, ébresztett. Nekem CM6 froyo van x10-en, mtársamnak gyári froyo gala-n.
  • Vadnokedli
    Galaxy S átállt;.. hogy ne állt volna át?XD
  • Narxis
    Szifonod is átállt Jimmy? :p
  • Jim Morrison
    nálunk csak a sütő meg a mikró nem állt át...
  • LoSA
    Galaxy S nem átállt... ;)
  • Narxis
    lol, azért ez meglepő :D
  • Bexter
    Galaxy nem ált át :D
  • desigo
    Blade is átállt és ébresztett is...
  • bardocz
    Átállt, ébresztő is megszólalt. Szinte meg is lepődtem.
  • DeerHunter01
    nekem is átállt (X10) de az ébresztőóra elfelejtett megszólalni, így nézhettem felvételről az f1-et :D
  • Narxis
    Minden androidos teló sikerrel vette az akadályt, android powa! :)
  • Rage47
    Galaxy 3 is átállt egyből
  • redmonk
    X10-em 2.1-el sikeresen át állt.
  • FZoleee
    hát átállt a mobilom automatán, most már ezt is tudjuk :D
  • bardocz
    Biztonság kedvéért felveszem az F1-et, max 1 óra késésben nézem majd.
  • FZoleee
    én is éppen most kerestem rá a neten, de nem találok sok hasznos infót :D
  • Petka
    Látom nem csak nálam vannak ilyen problémák :D
  • MikX
    Énis ezen agyaltam, hát,ha nem, rákenek mindent a droidra. :D
  • bardocz
    Megnéztem a dátum beállításnál, és olyat találtam, hogy hálózattól kapott adatok használata. Ebben bízhatok, hogy reggelre átáll, és nem fogok 1 órával később kelni, mert nem áll át magától, vagy olyan megbízható, mint néha az ébresztő?
  • MikX
    Úgynézki, at az utat választják, hogy életben tartják egy darabíg még, mivel nem ellenfele házon belül az Arc-nak, play-nek Neo-nak.
    Nem mellesleg inkább a már meglévö tulajokat akarja gondolom a márkánál tartani.
    Kérdés mennyire lesz az Q2 vége ténylegesen. Habár a nagy lemaradás, töketlenkedés 1.6 al után pontosak voltak a mulitouch-al pl.