36194
-
#3233 Voda 845, kb egy színvonal -
#3232 LG Optimusod van? tán azért? :DD (vagy nem neked van?) -
#3231 Kurvajó ez a telefon, kedd reggel ébreszt, hozzá se nyúlok egész nap, szerdán már nem, és csak akkor frissíti az időt a telefon, amikor megnyomok egy gombot, és beindul a képernyő^^ -
#3230 :DDDD -
#3229 szemüveg pl. -
Cat 02 #3228 Sokan panaszkodnak, hogy nagyon picik lettek az utcanevek, de megoldást én nem találtam, valaki esetleg ? -
#3227 Elérhető a Google Maps 5.2
-
#3226 Sziasztok. Van lehetőség arra hogy androidos programokat lefordítsak magyarra? Mi kell hozzá? -
#3225 Havok physics már Androidos játékokhoz is
-
#3224 hat baszod ennyi erovel 1 dollart is mondhattal volna, sok licit onnan indul. de nyilvan nem az szamit :) -
#3223 Jeeee... na van isten, a baratnom mar regota nyafog egy ertelmesebb "qwerty-s" Samuert... :))
-
#3222 tegnap néztem 4 óra volt hátra a licitből. saccperköbö. amúgy ja 650 re fel mennek.. xd -
#3221 hat en nemtom mit neztel de amit el lehet vinni (tehat nem egy licit elejen tart stb) az olyan 600-nal indul ahogy latom.. van egy 320 korul de annak meg a postaja is meg 300 szoval ugyanott van az is. -
#3220 eBay :D Olcsóbbért is van. Most csak átlagosítva mondtam.
(és ez unlockolt volt[nem tudom hogy még fent van e.])
-
#3219 na igen; de én nem tudom, hogy a Samsung procija ugyan olyan jó e mint most a Tegra2.. meg hát azért grafikai téren még is többet tud az nv a samunál nem? -
#3218 hol van annyiert atrix? -
#3217 Samsung Galaxy Pro:
-
#3216 Hát én most vettem Defy-t úgyhoz az már nekem kimarad. Majd 4 magosat veszek ha legközelebb új telót veszek. xD
Am. viccet félretéve nem rossz ár az 350$ mert tényleg durván felszerelt az Atrix de szerintem sokkal nagyobb lesz az ára ha bejön hozzánk vagy akár Európába, meg egy kicsit riasztó a Motorola frissítési hajlandósága. Ha tényleg egy high-end telót akarnék venni akkor Samu vagy LG. -
#3215 koszi, holnap meglesem, bar ahogy gyorsan rakerestem you and your cell phone (igy 2 player), de remelem van ember v ember is :)
Koszi! -
#3214 ja bocs. egy telón lehet játszani. szorri. ezek nem olyanok:D amugy Connect4 :D -
#3213 Dungeon Defenders: Frist wave (800mhz proci minimum)
Pocket Legends (ez ilyen wow szerű rpg multis cucc.) -
#3212 350$ ért már van Motorola Atrix. elég fainnnnnntosss :D -
#3211 Nem nagyon. :S -
#3210 es olyan multis jatekot tudsz, amit egy telon lehet jatszani? -
#3209 Há gameloftos játékoknál van wifis multi meg van csomó ingyenes játék, pl. billiárd, meg vannak tankosok is amikor oldalnézetben látod a tankokat és lőni kell egymást, régen volt ilyen játék pc-n, lehet van 3D-s is, nem nagyon játszok ilyenekkel okostelón, az egyszerűbbeket kedvelem mert könnyebb az irányítás, passziánsz, angry birds meg ezek a repcsis shooterek tetszenek. Ja van még egy world war nevű cucc ami elég népszerű de nem próbáltam ki, leírásból valami maffiaszerű böngészős játéknak tűnik csak nem kell hozzá böngésző. :D
A 2 magosok most még 100 ezer felett vannak jócskán, de majd gondolom csökken az áruk nyárra. -
#3208 koszi, en is valami ilyemit sejtettem, mert azt tudom, hogy a zipphonok mukodnek itthon is, mert mindig ebayen veszik az emberek egyenesen amerikabol... :D azt nem tudtam mi van az androidokkal.
Koszi ! -
#3207 Tehetséges ember volt, aki a színeket kiválasztotta ehhez a grafikonhoz. -
#3206 CDMA-s telefon Europaban nem fog mukodni semmikepp sem, viszont egy quad-band gsm kutyu ismeri mind a 850/1900 MHz (USA) es a 900/1800 MHz (Eu) frekvenciakat is, szoval az ilyenek mukodnek itthon is. Szerintem a legtobb modern okostelefon tudja ezt, de azert vasarlas elott mindenkeppen nezd meg a kivalasztott darab specifikaciojat :] -
#3205 Mindenhol átveszi a vezetést az Android
-
#3204 de mondj egy appot... hat nemtom, mikor jon az ki es mennyibe faj? -
#3203 Jah, vannak multis appok. :D Veyél egy ilyen új 2 magos procis okostelót. :D -
#3202 1., Tudtok jo kis appokat amivel lehet multizni ? (pl 4 player reaktor)
2., Ha amerikaban veszek telot, akkor az itthon is mukodhet? bar ugye mas a halozat meg minden, de itthon is siman elmenne nem? meg szerintetek milyen telot vegyek? :D -
#3201 Motorola Defy, de az se igazán. De a legjobb ha ilyet keresel. -
#3200 LoL... Tűzálló...
Úgy hallottam a Google az új Azbesztodroid-on dolgozik. -
#3199 Motorola DEFY -
#3198 igen, bear gryllsnek külön gyártottak egyet, az még a pisában is képes működni. sajnos a többi ember nem gyújthatja fel magát, sem a házat, ha ott van a telefon, mert utána nem indul majd az angry birds :( -
#3197 Van már olyan eszköz, ami ütés, por, víz (és tűz)álló és Androidos? -
#3196 "Az androidos készülékek aktiválásainak a száma meghaladta az USA-ban naponta született gyerekeinek a harmincszorosát."
-
#3195 Noh, nem bírtam ki a várakozást gingerbreadre, ezért felraktam a CM 6.1.3 at (froyo) fasza, kicsit szebb, gyorsabb, jobb, de el kellett vele szórakozni, baseband csere, kernel, etc. csere, de úgynézki megérte azt a másfél órát.
vass17: az én meglátásom, hogy eszik az akksit, bár ezis attól függ milyen widgetről van szó... -
vass17 #3194 *futnak a*