36194
-
#3473 gingerbread-en amugy ugyanott van ahol a sima battery infok az elozokben is: settings/about phone/battery use/(felul raboksz a grafikonra) -
#3472 gingerbread beepitett cucca, erosen ketlem hogy kulon fel lehetne rakni. tenyleg baromi jo, pl multkor lattam rajta hogy az ejjel hogy szivodott le az aksim magatol ami miatt nem ebresztett es lekestem egy eleg fontos dolgot, valoszinuleg a hatterben valami rendszerfolyamat beragadt es vegig porgethette a procit, ez mondjuk betudhato annak hogy meg betasnak mondhato a rom amit hasznalok (elvileg mar nem sokaig..) -
#3471 ez milyen progi, vagy ha rendszerprogram, akkor hol tudom megnézni?
(a pajzs is érdekel a bal felső sarokban :)) -
#3470 androidra is van chrush the castle, legalábbis egy rész biztos, mert még annó leszedtem, faszán optimalizált szinte bármin elfut, csak szerintem valamivel nehezebb mint gépen. -
#3469 pont most toltam ipad2-n :P
Akkor már egy kis vélemény a iPad2-ről, miben jobb és rosszabb, mint a Galaxy Tab
Hát... ez nem androidos :D baromi gyors, de tényleg amire rányomok az egybpl be is jön... Galaxy Tab is jó, de ott kis akadázokat érzek, talán majd ipad2 nél is egy idő után. Amire nem nagyon jó a tab, arra jó a pad: tv előtt, a kanapén olvasni a hiireket, nem sokáig, mert kicsit nehézre sikerült, hamar elfárad az ember keze. Tab elfér az én kezemben (meg zsebemben :D), de a pad már nem. pad nek szerintem szebb a képe.
Sok mindent még nemtok mondjuk iirni, mert még nem nyúztam eleget, de egyenlőre nekem bejön :O -
#3468 jaeznemsemmi... -
#3467 Én egyszer úgy hazavágtam, h be sem lehetett kapcsolni, mégis újra tudtam rakni. -
vass17 #3466 Szerintem stereo headsetre gondolt, nem a normálra:) -
ktomi22 #3465 ezzel a progival 1 dolgot már probaltam.. hogy nem radiot hallgattam hanem bt headseten hallgattam telefonban lévő mp3-kat.. viszont elkepesztoen szar a a minoseg, mivel nekem csak bt handsfreem van .. es szar a minosege annak.. telefon beszelgetesekre jo..de ne várjunk 128 bites mp3 as hangzást tőle :D .. azt meg hogy fm antennakent mukszik-e.. azt kiprobalom neked a miai nap folyamán, aztan irom hogy megy-e :D
-
#3464 BT headset hiányában sajna nem megy. -
#3463 próbáld ki te, ha nem tetszik, refund -
#3462 Volna egy érdekes kérdésem.
Lehetséges-e az androidos telefon FM rádióját blútót-os (bluetooth-os :) ) headset-en hallgatni? Mert ugye a sima heccet működik antennaként.
Vagyis amit szeretnék: heccet bedug hogy legyen antenna, ÉS bluetoot-os fülesen hallgatni a rádiót.
rákerestem, létezik ilyen program ami ezt csinálja: Super bt mono nevű, de valóban működik-e így ahogy elképzeltem?! Ezt ki tudná valaki próbálni?
-
#3461 dos emu nincs még droidra ?:D -
#3460 A crush the castle is casual, mégis elfér benne a fizika (nem, az angry birds-be ilyen nincs :)), a változatosság, és meg tudják mondani hogy mire kapok 3 csillagot :)
Amúgy nem rossz játék, de az ingyennél szerintem (!) nem is ér többet.
Mindenesetre az amazonos poénjukra reagálva feltettem egy adfree-t, csak a rovio kedvéért :)
(Volt egy másik app, a QCustomShortcut, ami olyan szemét módon tette ki a reklámot, hogy cask akkor tudták a create shortcutra kattintani, ha előbb a reklámra kattintottál...de még ezt is elviseltem :) Ha leszedtem az angry birds-t, leszedetm az adfree-t, is, a rovio meg bekaphatja :)) -
#3459 Az angry birds egy tipikus casual játék. Nem vagy elég casual. :p
Am. szerintem baromi jó és ingyen van. :D -
#3458 Vagy jobban optimalizált a rio, vagy érezni hogy fentebb húztam a procit az előző részek óta, de sokkal simábban megy.
A játékmenet is valamivel jobb lett, de nem sokkal.
Szvsz még mindig béna gagyi játék, sosem fogom megérteni mit esznek rajta annyira az emberek.
Igazán portolhatnák a crush the castle sorozatot, ha jól emlékszem iphone-ra van. -
#3457 Gondolom akiknek az alap játék bizonyos pályákon már eléggé szaggat, azok ezt se próbálják ki. :) -
#3456 menő. -
#3455 fingom sincs mikor jelent meg, annyira nemtud érdekelni, sztem koka játék, csak emlékeztem hogy láttam hozzá unlockert nemrég
#3454 androidra láttam csak eddig (pontosabban droidappz-on van fent) -
TomBond #3454 Az jó lenne a pc-s verzióhoz is? Engem érdekelne! -
#3453 Még jó hogy csak 2 hete jelent meg. -
#3452 márvagy 3hete van pályaunlocker hozzá -
#3451 Már megcsináltam, szoftverfrissítéssel! :D -
#3450 ablakon ki dobod; meg nézed utána újra telepítődött e. -
#3449 Hogy telepítsem újra, ha nem találja a pc a telót? :D -
#3448 Próbáld meg újratelepiteni, de passz, igy látatlanban. Vagy vidd szervizbe.
de sztem ujratelepitéssel jonak kéne lenni. -
#3447 Elérhető az ingyenes Angry Birds Rio
-
#3446 Kéne egy kis help! Meghalt az LG Gt540-em :( Olyan szinten, hogy usb kábelt ha rádugom a telóra, akkor csak tölti az aksit, de nem látja sz sd kártyát! Kártyaolvasóval látja az sd-t! Rootolással próbálkoztam, tegnap még látta a mem. kártyát a telefon! Nem értem, hogy mi baja lett!
Most ilyenkor mi van? -
#3445 egész jó ez az android firefox :)
lehet nem ez a leggyorsabb, de a sync cucc tetszik benne -
pzolika978 #3444 köszi szépen!!! -
#3443 Ehhez van app is androidra asszem.
Torrenten is találni 1-2 gyűjteményt. -
Probatbicol #3442 http://mek.oszk.hu/ -
pzolika978 #3441 e-book-okat honnan tudnék leszedni? -
#3440 ipon.hu
16GB-osokat nem nézegettem. -
#3439 Honnan vetted annyiért? 16GB-ost akkor tudsz venni 10ezerért? -
#3438 én 4500-ért vettem régebben :) -
#3437 Class 10-es 8 GB-os 5000-é meg még szebb. :) -
#3436 Ja igen, az lemaradt, hogy 10 ezerért vettem. xD -
#3435 Én 1 hete vettem class 6-os 16GB-ost 10 év garival. :D
Árgépen láttam class 10-es 16GB-ost 20ezerért. Nekem annyit nem ér, meg inkább a hely számít, nagyrészt a zenéimnek kell meg pár tucat e-booknak. -
#3434 nekem valami szar class4 es ami a teszt szerint épp hogy class 2 es XDD 32/16 GB-s class 6-8 asok mennyi körül vannak?