36194
-
#4713 ilyenkor elgondolkodok, hogy mi lehet az átverés, túl olcsók a mobilok :D -
#4712 cut the rope megjelent, free, toltsetek -
vass17 #4711 Erre egyébként vigyázni kell, én amikor először kimentem vele az utcára, majdnem elütött egy taxi. Azóta jobban figyelek, és gyakran kiveszem az egyik dugót, amikor szükség van a hallásra:D -
xxxpaulxxx #4710 Hát... bármilyen hülyén is hangzik, de majdnem ezt írtam:D
#4709: Hát ha választhatok, hogy rákban, vagy Hendrix-szel a fülemben akarok-e meghalni, akkor az utóbbit választomXD -
#4709 azzal az a baj hogy nem hallom előtte hogy elcsapnak XD -
#4708 Ki kell tágítani ? -
xxxpaulxxx #4707 Ém úgy 2 hete vettem agybadugósat és eleinte tényleg rossz, fájt tőle a fülem, ha huzamosabb ideig használtam, de ma már semmi bajom nincs vele... hozzá kell szoktatni a fület!:) -
#4706 Amúgy nekem az X10-es fülesével a tököm kivan :D
Adtak hozzá egy nevetségesen rövid vezetékű fülest, tehát rá vagyok utalva a bluetooth-os dologra. Ez nem is lenne baj 3 évszakban, de nyáron hova a f@szba rakjam a bluetooth cuccot ? :D
Ha csak simán hagyom hagy lógjon a póló alatt akkor feszül a bal oldali füles és ki is esik 1 perc múlva. ááá
pólóra meg csak bénán lehet felrakni :D -
vass17 #4705 Inkább vegyél agybadugóst, sztem semmi baj nincs vele.
Semmi értelme túlkiabálni a vonatot, legalábbis ha nem szeretnél idő előtt megsüketülni, sokkal jobb megoldás a másik, amit még minimum hangerőn is jól hallasz:) -
#4704 :D -
#4703 2.3.3-ban még hangosabban is szól... meg fel vannak cserélve a hangzás módok.. :D -
#4702 Én most próbáltam ki amit Galaxy S-hez adtak, tényleg szűri, de baromi rossz :D -
#4701 Vegyél ilyen agybadugós cuccot, kényelmetlen, fáj a füled, de szűri a vonatot :D -
#4700 :D -
#4699 A vonatot? Húzd meg a vészféket :) -
#4698 Max hangerőn vonaton nem hallottam a filmet, lehet valahogy buherálni hogy hangosabb legyen? -
vass17 #4697 Ezeket találtam:
Volume widget
Volume control
én ezt tettem fel, egyszerű és könnyen használható: Link -
#4696 én az audiomanager-t használom de azzal sem lehet az asztalról állítani -
#4695 Nekem is jó lenne, Galaxy S-t rendszerint a hangerő gombos élére ejtem le.. :D -
vass17 #4694 Nincs mit.
Nem ismertek véletlenül olyan widgetet, amivel az asztalról tudom állítani a hangerőt? Eddig olyat találtam, ami csak mutatja, illetve ha rákattintok, akkor ott tudom állítani, nekem olyan kellene, ami kitesz egy állítót a főképernyőre is, mivel egyre gyengébben mennek az igazi hangerőgombjaim..:( -
ba32107 #4693 Este majd próbálkozom vele, köszi. -
vass17 #4692 Pedig ennyi már elég kellene legyen. Előfordul, hogy 1-2-höz nem talál borítót, de ez inkább a kevésbé ismertebbek esetén: persze mindig ott van az alternatív megoldás, hogy rákeresel a google képek között, lemented és zenelejátszóval hozzárendeled.
Egyébként a Playerpro Előadó nézetben is tölt le képeket, nekem kb 100 előadóból 5-öt nem talált, úgy tudom, hogy a last.fm-es adatbázist használta, ami nem rossz arány. -
#4691 fel? a kezemben tartom- :D -
#4690 playerpro gyönyörű. és megy a sensehez. mindenképp próbáld ki. -
ba32107 #4689 Egész pontosan melyik tag-et kell kitölteni? Winamp-ban (desktop winamp) kitöltöttem a következő metaadatokat: title, artist, album. Így sem talál album covert az androidos winamp (felteszem akkor aa Playerpro sem fog, és valami mást kell kitöltenem) -
vass17 #4688 én a Playerpro-t ajánlanám, kipróbáltam mindegyiket és nekem ez vált be. sokkal áttekinthetőbb, mint a Poweramp és ehhez is lehet telepíteni EQ-t, ha nagyon kell, mondjuk sztem felesleges. Az albumborítókat is jól kezeli, ha normálisan ki van töltve a tag, megtalálja magától, ha nem, akkor is nagyon egyszerűen hozzá tudod vele rendelni. -
#4687 én nem használom sokat,ritkán hallgatok zenét rajta.egyszer kellett újra tennem az elmúlt 1 évben.azóta működik -
#4686 Van hozzá trial reseter. -
ba32107 #4685 De az nem jár le x idő után? -
#4684 nem szoktam ilyeneket csinálni. én csak megkeresem a számokat, albumokat, és megy a zene:) arra a pár óra buszozásra elég. + van equalizer is, de nem kell, van elég mélyem így is. -
#4683 Azért nem tetszett nekem a mixzing, legalábbis utoljára használtam, lehet azóta változott és javíts ki ha tévedek, nem lehet mappa alapján csoportosítani a zenéket. -
#4682 jah:) virágboltosat kell feltenni :D -
ba32107 #4681 Abból csak a trial az ingyenes ugye? -
#4680 mixzing nálam -
#4679 Poweramp. best. -
#4678 poweramp;) -
ba32107 #4677 A Winamp mi alapján tölti le az album covereket? Néhány számhoz van, néhányhoz nincs.
Valamint ha már itt tartunk: legjobb zenelejátszó? Winamp tetszik, de egyelőre nem tudtam rájönni egy nekem fontos funkcióra: egy szám lejátszása közben rákeresni egy másik számra, és hozzátenni a play queue-hoz. -
#4676 "Motorola Xt701"
Nem ismerem a GPS képességeit, de biztos megéri Neked ezt megvenni? Szerintem amennyibe ez kerül használtan, annyiért egy új telefont is tudnál venni. Ráadásul a Motorola nem ad ki rá frissítéseket. -
#4675 Ehhh, hallgatom zenét Galaxy 3on fülessel és hihetetlen szar a minősége, hallgatom, hallgatom, ez nem élvezhető, Google meg minden van 1-2 5 éves thread, hogy ez régen hiba volt, valahol azt írják, hogy csak saját fülessel jó, gondolom magamban, hogy Samsung az Samsung vazze, működjön, meglesem gyárival és tökéletesen szól >.> (előtte Galaxy s2-jé volt, lehet bezavart, hogy azon van egy + gomb :D) -
#4674 Factory reset segíteni szokott frissítés utáni zavarokon.