36194
  • FZoleee
    ilyenkor elgondolkodok, hogy mi lehet az átverés, túl olcsók a mobilok :D
  • 5c0rp330n
    cut the rope megjelent, free, toltsetek
  • vass17
    Erre egyébként vigyázni kell, én amikor először kimentem vele az utcára, majdnem elütött egy taxi. Azóta jobban figyelek, és gyakran kiveszem az egyik dugót, amikor szükség van a hallásra:D
  • xxxpaulxxx
    Hát... bármilyen hülyén is hangzik, de majdnem ezt írtam:D

#4709: Hát ha választhatok, hogy rákban, vagy Hendrix-szel a fülemben akarok-e meghalni, akkor az utóbbit választomXD
  • Győri Devi
    azzal az a baj hogy nem hallom előtte hogy elcsapnak XD
  • SzirmosSzisza
    Ki kell tágítani ?
  • xxxpaulxxx
    Ém úgy 2 hete vettem agybadugósat és eleinte tényleg rossz, fájt tőle a fülem, ha huzamosabb ideig használtam, de ma már semmi bajom nincs vele... hozzá kell szoktatni a fület!:)
  • DeerHunter01
    Amúgy nekem az X10-es fülesével a tököm kivan :D
    Adtak hozzá egy nevetségesen rövid vezetékű fülest, tehát rá vagyok utalva a bluetooth-os dologra. Ez nem is lenne baj 3 évszakban, de nyáron hova a f@szba rakjam a bluetooth cuccot ? :D
    Ha csak simán hagyom hagy lógjon a póló alatt akkor feszül a bal oldali füles és ki is esik 1 perc múlva. ááá
    pólóra meg csak bénán lehet felrakni :D
  • vass17
    Inkább vegyél agybadugóst, sztem semmi baj nincs vele.
    Semmi értelme túlkiabálni a vonatot, legalábbis ha nem szeretnél idő előtt megsüketülni, sokkal jobb megoldás a másik, amit még minimum hangerőn is jól hallasz:)
  • Narxis
    :D
  • Vadnokedli
    2.3.3-ban még hangosabban is szól... meg fel vannak cserélve a hangzás módok.. :D
  • jazzy
    Én most próbáltam ki amit Galaxy S-hez adtak, tényleg szűri, de baromi rossz :D
  • SzirmosSzisza
    Vegyél ilyen agybadugós cuccot, kényelmetlen, fáj a füled, de szűri a vonatot :D
  • Bexter
    :D
  • Laza
    A vonatot? Húzd meg a vészféket :)
  • Bexter
    Max hangerőn vonaton nem hallottam a filmet, lehet valahogy buherálni hogy hangosabb legyen?
  • vass17
    Ezeket találtam:
    Volume widget
    Volume control

én ezt tettem fel, egyszerű és könnyen használható: Link
  • kemszi2
    én az audiomanager-t használom de azzal sem lehet az asztalról állítani
  • Vadnokedli
    Nekem is jó lenne, Galaxy S-t rendszerint a hangerő gombos élére ejtem le.. :D
  • vass17
    Nincs mit.

Nem ismertek véletlenül olyan widgetet, amivel az asztalról tudom állítani a hangerőt? Eddig olyat találtam, ami csak mutatja, illetve ha rákattintok, akkor ott tudom állítani, nekem olyan kellene, ami kitesz egy állítót a főképernyőre is, mivel egyre gyengébben mennek az igazi hangerőgombjaim..:(
  • ba32107
    Este majd próbálkozom vele, köszi.
  • vass17
    Pedig ennyi már elég kellene legyen. Előfordul, hogy 1-2-höz nem talál borítót, de ez inkább a kevésbé ismertebbek esetén: persze mindig ott van az alternatív megoldás, hogy rákeresel a google képek között, lemented és zenelejátszóval hozzárendeled.
    Egyébként a Playerpro Előadó nézetben is tölt le képeket, nekem kb 100 előadóból 5-öt nem talált, úgy tudom, hogy a last.fm-es adatbázist használta, ami nem rossz arány.
  • Vadnokedli
    fel? a kezemben tartom- :D
  • tenkenorman
    playerpro gyönyörű. és megy a sensehez. mindenképp próbáld ki.
  • ba32107
    Egész pontosan melyik tag-et kell kitölteni? Winamp-ban (desktop winamp) kitöltöttem a következő metaadatokat: title, artist, album. Így sem talál album covert az androidos winamp (felteszem akkor aa Playerpro sem fog, és valami mást kell kitöltenem)
  • vass17
    én a Playerpro-t ajánlanám, kipróbáltam mindegyiket és nekem ez vált be. sokkal áttekinthetőbb, mint a Poweramp és ehhez is lehet telepíteni EQ-t, ha nagyon kell, mondjuk sztem felesleges. Az albumborítókat is jól kezeli, ha normálisan ki van töltve a tag, megtalálja magától, ha nem, akkor is nagyon egyszerűen hozzá tudod vele rendelni.
  • kemszi2
    én nem használom sokat,ritkán hallgatok zenét rajta.egyszer kellett újra tennem az elmúlt 1 évben.azóta működik
  • Narxis
    Van hozzá trial reseter.
  • ba32107
    De az nem jár le x idő után?
  • Rage47
    nem szoktam ilyeneket csinálni. én csak megkeresem a számokat, albumokat, és megy a zene:) arra a pár óra buszozásra elég. + van equalizer is, de nem kell, van elég mélyem így is.
  • jazzy
    Azért nem tetszett nekem a mixzing, legalábbis utoljára használtam, lehet azóta változott és javíts ki ha tévedek, nem lehet mappa alapján csoportosítani a zenéket.
  • kemszi2
    jah:) virágboltosat kell feltenni :D
  • ba32107
    Abból csak a trial az ingyenes ugye?
  • Rage47
    mixzing nálam
  • jazzy
    Poweramp. best.
  • kemszi2
    poweramp;)
  • ba32107
    A Winamp mi alapján tölti le az album covereket? Néhány számhoz van, néhányhoz nincs.

Valamint ha már itt tartunk: legjobb zenelejátszó? Winamp tetszik, de egyelőre nem tudtam rájönni egy nekem fontos funkcióra: egy szám lejátszása közben rákeresni egy másik számra, és hozzátenni a play queue-hoz.
  • hzsolt
    "Motorola Xt701"

Nem ismerem a GPS képességeit, de biztos megéri Neked ezt megvenni? Szerintem amennyibe ez kerül használtan, annyiért egy új telefont is tudnál venni. Ráadásul a Motorola nem ad ki rá frissítéseket.
  • SzirmosSzisza
    Ehhh, hallgatom zenét Galaxy 3on fülessel és hihetetlen szar a minősége, hallgatom, hallgatom, ez nem élvezhető, Google meg minden van 1-2 5 éves thread, hogy ez régen hiba volt, valahol azt írják, hogy csak saját fülessel jó, gondolom magamban, hogy Samsung az Samsung vazze, működjön, meglesem gyárival és tökéletesen szól >.> (előtte Galaxy s2-jé volt, lehet bezavart, hogy azon van egy + gomb :D)
  • Narxis
    Factory reset segíteni szokott frissítés utáni zavarokon.