36194
-
xxxpaulxxx #4593 HTC vagy esetleg egy Samsung nem lenne jobb?:) (jó ok tudom... a dualcore a lényeg:D) -
vg #4592 Őőőő... -
#4591 Bárcsak ne TFT kijelzője lenne, hanem egy SC-LCD / IPS vagy valami vagy sima Amoled.
De most akkor tényleg kalap kaki? -
vg #4590 Hát ez teljesen "szar", ingyen se kéne! -
#4589 Vélemény? mit gondoltok róla? mi szar és mi jó rajta? 111 ezer forintos kategória. -
#4588 amúgy szivatásra is kiválóan alkalmas a program xD -
#4587 azért lenne jó mert az ágyból már nem mindig látom hogy mire nyomok :D -
xxxpaulxxx #4586 Hát... akkorában szerintem fölösleges... de amúgy tuti van ilyen "távoli asztal" program is:D -
#4585 egy valami lenne még jó benne...ha mutatná az egér körüli részt a telefon képernyőjén. -
xxxpaulxxx #4584 Tyűűű! Ez a Unified Remote nevű távkapcsoló program tényleg nagyon jó! Mindent tud, amit tudnia kell!!!:) -
#4583 Az IGO 8-hoz találtam frissítéseket, a map- ban a térképeket fbl-t cserélem
a POI mappában is cseréljem vagy elég ha bemásolom ott eleve már kettő poi volt alapból , így most lett három fájl. A building mappában szintén bemásoltam egy 3dc fájlt ez jó így vagy töröljem a régit ? -
#4582 Navigont én pár napja tettem fel és szerintem 2011-es térképek, legalábbis hibát nem találtam rajta. -
#4581 lol -
#4580 Navigon for Android.Teszt:Itt. -
#4579 Itt nézzetek körül frissebb térképek után. -
#4578 Nekem az IGO 8.4.2 ben is 2010-es ,valaki dobhatna egy friss HUN mapot :P -
xxxpaulxxx #4577 Viszont ahogy láttam a legfrissebb magyar térkép a Navigon Fresh-en keresztül töltve 2010 Q3-as:D -
#4576 Ez egyenlőre nekem is passz. -
#4575 Azt tudom, de én miután telepítettem letöltött 2GB adatot SD-re, gondolom az EU térképet. Persze gondolom ezután már csak PC-ről lehet frissíteni a térképeket ha elavulnak? -
#4574 -
#4573 Igen, de a telepítő nem tartalmaz térképeket azt online kell frissíteni pc-n keresztül regisztráció után. ,fals cím :)" -
#4572 Ha valaki feltelepíti akkor eleve a legfrissebbet tölti le, nem? -
#4571 NAVIGON online folyamatosan frissíthető, egy klienssel pc-n keresztül.(regisztráció szükséges ) Egyébként én is IGO-t használok .böveben itt.
-
#4570 Sose értettem,hogy miért a legfontosabb a navi programoknál a design?
CoPilot,Navigon,Sygic is hiába csuda szép ha az iGOhoz van a legjobban lefedett térkép.
Plusz jön hozzá mindig frissebb térkép.Jelenleg idei május 13-ait használok.
-
#4569 nagyszerű, froyora is van? :D -
#4568 Ahoj, szerintetek a samsung tv-m miért nem látja a galaxy tabom videó fileait ha usbvel vannak összekötve? Kipróbáltam háttértár és médiatár funkcióval is. A tv bármilyen külső vinyót, pendriveot visz ezt nem. Neten vagy gyári tv out kábellel csinálták vagy média dokkolóval. De én nem akarok ilyet ha van lejátszó a tvben. Köszi -
#4567 Kicsit jobb a grafika.
-
#4566 én egy developer accountot szeretnék már, de amint megérkezik a visa kártyám, már fizetek is be :) -
#4565 Van 3 gördeszkázó android; kutyasétáltató, meg még nem tudom..
-
#4564 Póló lehet,hogy érdekelne ha van normális designnal... -
#4563 /lehet en is beszallok :D -
#4562 Van itt olyan aki szeretne rendelni a Google-től kiegészítőket; Androidos pólót, Googleosat, Tollat, Poharat, stb-t? Lehet itthon boltban venni?; gondolom nem, úgy hogyha valaki tervezi hogy rendeljen beszállok postaköltséggel, az enyémhez hozzá téve :D -
#4561 Halál fia! -
#4560 -
#4559 mivel jobb mint az igo? -
xxxpaulxxx #4558 Vagy app protectorral, amivel külön alkalmazásokra be tud állítani kódot, vagy mintát:)
Nekem duplán "topsecret":D alapból a képernyőzárra ráraktam egy mintát és még ebbe az App protectorba is beraktam 1-2 progit:DD -
#4557 -
#4556 NAVIGON 3.6.0 for android 2.3.X -
#4555 zárd le a telót jelszóval vagy mintával -
xxxpaulxxx #4554 Feltörték a Navigon 3.6-ot!!!:D