36194
  • xxxpaulxxx
    HTC vagy esetleg egy Samsung nem lenne jobb?:) (jó ok tudom... a dualcore a lényeg:D)
  • vg
    Őőőő...
  • Vadnokedli
    Bárcsak ne TFT kijelzője lenne, hanem egy SC-LCD / IPS vagy valami vagy sima Amoled.

De most akkor tényleg kalap kaki?
  • vg
    Hát ez teljesen "szar", ingyen se kéne!
  • Vadnokedli
    Vélemény? mit gondoltok róla? mi szar és mi jó rajta? 111 ezer forintos kategória.
  • kemszi2
    amúgy szivatásra is kiválóan alkalmas a program xD
  • kemszi2
    azért lenne jó mert az ágyból már nem mindig látom hogy mire nyomok :D
  • xxxpaulxxx
    Hát... akkorában szerintem fölösleges... de amúgy tuti van ilyen "távoli asztal" program is:D
  • kemszi2
    egy valami lenne még jó benne...ha mutatná az egér körüli részt a telefon képernyőjén.
  • xxxpaulxxx
    Tyűűű! Ez a Unified Remote nevű távkapcsoló program tényleg nagyon jó! Mindent tud, amit tudnia kell!!!:)
  • aate
    Az IGO 8-hoz találtam frissítéseket, a map- ban a térképeket fbl-t cserélem
    a POI mappában is cseréljem vagy elég ha bemásolom ott eleve már kettő poi volt alapból , így most lett három fájl. A building mappában szintén bemásoltam egy 3dc fájlt ez jó így vagy töröljem a régit ?
  • Narxis
    Navigont én pár napja tettem fel és szerintem 2011-es térképek, legalábbis hibát nem találtam rajta.
  • Narxis
    lol
  • aate
    Navigon for Android.Teszt:Itt.
  • aate
    Itt nézzetek körül frissebb térképek után.
  • aate
    Nekem az IGO 8.4.2 ben is 2010-es ,valaki dobhatna egy friss HUN mapot :P
  • xxxpaulxxx
    Viszont ahogy láttam a legfrissebb magyar térkép a Navigon Fresh-en keresztül töltve 2010 Q3-as:D
  • aate
    Ez egyenlőre nekem is passz.
  • Narxis
    Azt tudom, de én miután telepítettem letöltött 2GB adatot SD-re, gondolom az EU térképet. Persze gondolom ezután már csak PC-ről lehet frissíteni a térképeket ha elavulnak?
  • aate
  • aate
    Igen, de a telepítő nem tartalmaz térképeket azt online kell frissíteni pc-n keresztül regisztráció után. ,fals cím :)"
  • Narxis
    Ha valaki feltelepíti akkor eleve a legfrissebbet tölti le, nem?
  • aate
    NAVIGON online folyamatosan frissíthető, egy klienssel pc-n keresztül.(regisztráció szükséges ) Egyébként én is IGO-t használok .böveben itt.
  • desigo
    Sose értettem,hogy miért a legfontosabb a navi programoknál a design?
    CoPilot,Navigon,Sygic is hiába csuda szép ha az iGOhoz van a legjobban lefedett térkép.
    Plusz jön hozzá mindig frissebb térkép.Jelenleg idei május 13-ait használok.
  • FZoleee
    nagyszerű, froyora is van? :D
  • Troyan
    Ahoj, szerintetek a samsung tv-m miért nem látja a galaxy tabom videó fileait ha usbvel vannak összekötve? Kipróbáltam háttértár és médiatár funkcióval is. A tv bármilyen külső vinyót, pendriveot visz ezt nem. Neten vagy gyári tv out kábellel csinálták vagy média dokkolóval. De én nem akarok ilyet ha van lejátszó a tvben. Köszi
  • aate
    Kicsit jobb a grafika.
  • Vaxi
    én egy developer accountot szeretnék már, de amint megérkezik a visa kártyám, már fizetek is be :)
  • Vadnokedli
    Van 3 gördeszkázó android; kutyasétáltató, meg még nem tudom..

• desigo
    Póló lehet,hogy érdekelne ha van normális designnal...
  • Jim Morrison
    /lehet en is beszallok :D
  • Vadnokedli
    Van itt olyan aki szeretne rendelni a Google-től kiegészítőket; Androidos pólót, Googleosat, Tollat, Poharat, stb-t? Lehet itthon boltban venni?; gondolom nem, úgy hogyha valaki tervezi hogy rendeljen beszállok postaköltséggel, az enyémhez hozzá téve :D
  • item
    Halál fia!
  • item
  • kifli
    mivel jobb mint az igo?
  • xxxpaulxxx
    Vagy app protectorral, amivel külön alkalmazásokra be tud állítani kódot, vagy mintát:)

Nekem duplán "topsecret":D alapból a képernyőzárra ráraktam egy mintát és még ebbe az App protectorba is beraktam 1-2 progit:DD
  • Narxis
  • aate
    NAVIGON 3.6.0 for android 2.3.X
  • qetuol
    zárd le a telót jelszóval vagy mintával
  • xxxpaulxxx
    Feltörték a Navigon 3.6-ot!!!:D