36194
-
#4753 :DDD -
#4752 Előttem T-Mobil boltban eladó közölte vevővel, hogy valami 80k-s LG / Xperia és a Galaxy S2 között annyi a különbség, hogy Galaxyn szebbek a képernyő színei :D -
#4751 áhh köszönöm!! -
#4750 közben utánanéztem és nem augusztust írtak már legutóbb: hozzászólást olvasd
"Tegnapi nappal megkapta mindhárom szolgáltató a végleges változatot. A kártyafüggetlen felhasználóknak jó hír, hogy a teszteken átfutott a szoftver így remélhetőleg jövő hét elején már elérhető a szervízpontokban és KIES-en keresztüli is frissíthetik a telefonjaikat. A Gingerbread szoftver a jelenlegi információk szerint nem fog megjelenni Galaxy 3-as készülékre."
(június 21.-i bejegyzés, szóval elvileg 2-3 napon belül fel kéne kerülnie) -
#4749 erről tudsz vmi linket adni? -
#4748 Olyan csőlátású vagy, fáj olvasni -
#4747 "Amúgy nem vennék iphone-t mert nem veszek apple terméket, egy gusztustalan cégnek tartom, aki hülyének nézi az ember.
Nem is értem hogy miért másolják őket"
Na, szimpatikus egy srac vagy.
Amugy az 1:1-ben copy tenyleg nagyon gaz. Kina elsportolo ebben. -
#4746 nem szoktam notikat nézegetni így fogalmam sincs, honnan a bill (ami csak 1 része az egész gépnek, gondolom nem majdnem 1:1-be lemásolták a notit)
Amúgy nem vennék iphone-t mert nem veszek apple terméket, egy gusztustalan cégnek tartom, aki hülyének nézi az ember.
Nem is értem hogy miért másolják őket
(ó dehogynem értem, a buta amerikaiak miatt -.-") -
#4745 A masolas egyidos az emberiseg tortenelmevel. Emeszd mar meg vegre es lepj tul ezen... Vagy vegyel egy kurva iphonet... Azt tudod-e hogy a mostansag divatos es Apple altal szeretettel hasznalt szigetes billentyuzet Sony laptopon jelent meg eloszor? 2003-ban. -
#4744 És még tagadod is mindig. -
#4743 nem nekem, hanem a sok vállalatnak aki másolja :D
azzal meg hogy ez az én szememben szánalmas nemtudok mit kezdeni :D (mint egy kamu 4 csíkos adadas/adadis/adabas stb cipó) -
#4742 Neked a vesszőparipád ez a kurva iphone. -
#4741 szvsz ebben ne reménykedj, max custom rom szinten -
#4740 Akkor azt még kivárom, mert ilyen házilag barkácsolt cuccot nem tennék fel, ha nem muszáj. -
#4739 Remélem Gingerbreadet is kap a Galaxy 3. -
#4738 mivel az függetlennek számít, elvileg augusztusra lesz függetlenre szoftver, azt írták a samsung fb oldalán -
#4737 Akkor a wifi volt az szerintem.
Amúgy meg nem, nekem független Galaxy 3 van T-Mobillal és Kies nem ír semmit :/ -
#4736 Helló,
az aksit előtte nem sokkal töltötted, vagy már ment 1 napja(vagy ha nem 1 egész nap de sok órát) és úgy írt 60%-ot, majd hirtelen lemerült?
Utóbbi esetben olvastam valahol, hogy lehet ilyen hiba, hogy a telefon rosszul jelzi a töltöttséget és talán vmit le kell törölni.
mintha itt láttam volna a faq-ban, csak most nincs kedvem megint regelni
Amúgy igen, a wi-fi meríti eléggé az aksit.
A t-mobilos android 2.2-nél miről látszik, hogy t-mobilos?
Mert van egy kártyafüggetlen galaxy 3-am telenoros kártyával, arra feltehetem? Ha igen honnan szerezhetem be a rom-ot?
-
dextr #4735 Nekem is volt hasonló problémám a napokban az lg o2x-emmel. Egy app csinálta. Feltölöttem teljesen délután (vagy csak azt írta) és egy éjszaka alatt lemerült és kikapcsolt. Csináltam rajta egy hard resetet, visszaraktam az appokat és ugyanez. Most csináltam újra egy hard resetet és nem raktam vissza semmit, így jó. -
#4734 szar az aksi gondolom
nekem is volt hasonló a zte blademmel, de az azért, mert még pár napos aksi volt és nem érte el a teljesítőképesség maxot, azóta nincs már ilyen, 2-3 napig is bírja (nagy szó ettől a kis aksitól) -
#4733 Galaxy 3, előző tulajdonosnak nem merült le magától, azért nem értem. -
#4732 selejt termék -
#4731 Vagy a MeeGo-val... Ez az N9 nagyon kellemes. Igaz, mindossze min. 1 evet csusztak vele. Erre kellett volna szvsz rafekudniuk, van sajat store, lehet hogy ha marad a bratyizas az Intellel, jobban kijottek volna, az is lehet hogy a lefekves az MS-nek jackpot lesz, majd a jovo eldonti. -
#4730 mert atomgagyi, hogy úgy próbálják meg eladni a telót, hogy úgy néz ki mint egy jó eladási mutatókkal rendelkező telefon :D -
Play4Real #4729 és az miért baj ?? -
#4728 Mitől lehet, hogy magától lemerül az akksi ? Pl este játszottam, kiléptem, volt 60 %on és reggel 0 %-on volt. Wifi folyamatosan megy, az lehet baj ? -
#4727 igo vagy valameik gps progi tuti tud ilyet..
amúgy ilyet találtam: iMapMyRUN Run GPS Running Jog (marketbe keress olyat, hogy run...)
nokiámhoz volt régen lépésszámláló is, nemtudom ez tudja-e :) -
barcames #4726 van olyan android program ami számolja, hogy egy nap hány métert megyek? :D -
#4725 Játszik valaki a Robotek HD-val?Szinte verhetetlen helyzetben vagyok és össze csíteli magának a győzelmet az ellenség!Amúgy teszik meg minden,de ma már nagyon felhúzott!Ha valakinek van vele tapasztalata azt szívesen fogadom! -
#4724 többre vitték volna, mint az MS-sel -
#4723 Ja, a kedelyek megnyugtatasa vegett: ez csak a Nokia probalkozasa volt anno... :)) -
#4722 Ja, már elolvastam mobilarenan... -
#4721 LOL, ehhez M$ mit fog szólni? :D -
#4720 Hehhe... :)
-
#4719 Jaja, a ZTE mellett a Huvely sem a vegtermekkel gurigazik. Az olcsosag hattereben a nagyvonalu allami tamogatas es a "kenyszermunkaval" eloallitott termekek allnak... :)) -
#4718 1+ :DDD -
#4717 pont ma voltam a tmobileba láttam egy olcsó hauweit teljesen jó volt, szép volt, jó anyagokból, és egész jól vitte az androidot, még a live háttérképektől sem akadt a görgetés, csak maga a háttér picit. -
#4716 Miért nem írják a Glory RAMját? -
#4715 újabb iphone klón :D -
#4714 Én inkább azt nem értem,hogy miért kerülnek az apple termékei olyan irdatlan sokba...