104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BetonK
    Sztem ne akadjatok fel ennyire ezen a meccsmotor témán, szerintem az csak arra való, hogy a gép által generált eredmény vizualizálódjon. Az eredmény a lényeg, az pedig jön, ha mindent faszául csinálsz.
  • BetonK
    Touré még egyszer:

• BetonK
    DVTK 2019/20

A legutóbbi szezont egy kupa elvesztésével kezdte a csapat, az EL győztes Inter megvert minket Monacoban 2-1-re az Európai Szuperkupa meccsen, picit bánkódtam, de meg lehet magyarázni a szezon eleji formával. A keretben egyébként volt egy pici mozgás, eladtam két kezdő játékosom is, van elég fiatalom, akik ráadásul BL-ben saját nevelésnek is számítanak immár, megkapták a lehetőséget, és jöttek újabbak, akik az ifiben beépülnek. Apropó ifi: fiataljaim miután elsők lettek a csoportban,egészen a legjobb nyolcig mentek az u19-es BL-ben! Itt a következő cél: nyerjék meg ők is a sorozatot.
    A bajnokságban a 4-2-4-es formációt erőltetem controll mentalitással idegenben is. Nemzetközi színtéren minden esetben óvatosabbra veszem a figurát, ami annyit tesz, hogy 4-4-2 controll a felállás, a szélső hátvédek védekező szerepkörben nyomulnak.
    Télen ismét Klubvilágbajnokságot nyertünk, a döntőben a Rivert vertük 5-1-re. A Ligakupát és a Kupát továbbra is arra használom, hogy az asszisztensem által irányított ifik játszanak felnőtt meccset, idén egyik sorozatban sem jutottak döntőbe. A bajnokságot simán hoztuk, ebben a sorozatban két dologra figyelek: a BL-ben mindig 100% körüli legjobb csapatom játsszon, illetve legjobb csatárom állandóan harcban legyen a gólkirályi címért (érthetetlen módon olyan csatárok is rúgnak simán 20 gól felett, akiknek az értékei értékelhetetlenek). Így alakult idén:

A bajnokság első két helyezettje automatikusan BL csoportkörös, a többiek mind selejteznek, az EL-ben két csapat a play-offban kezd. A nemzetközi szereplésnek köszönhetően megerősödött már pár klub anyagilag, ez látszódik már a keretek is, a Győrnek, Debrecennek vannak egészen jó játékosai is. A Fradi búcsúja az első osztálytól mindenképp meglepő, de egyébként ezek a csapatok szerepelnek elöl.
    Sorozatban harmadszor nyertük meg idén a BL-t, a döntőben a Man. Utd cspatát vertük meg úgy 3-1-re úgy, hogy két kulcsjátékosom is több hónapra lesérül két héttel a meccs előtt... Ezzel a győzelemmel repultacioban is a világ csúcsára kerültünk, a DVTK a világ legnépszerűbb csapata, és az év végi statisztikából kiderült, hogy a csapat amerikai túrájának köszönhetően az USA-ban adták el a legtöbb Diósgyőr mezt! A játékosaim árai idén nagyon megugrottak, mindenki kb 10x annyit ér, mint a nyáron, itt van pl Touré:

http://postimg.org/image/3pchad7kt/365e51c1/

A csapat kasszája tele van, sok új szponzorunk lett az évek folyamán:

Ezen tények mellett pedig egyre nevetségesebb az a dolog, hogy nem kapunk új stadiont, pedig én kérem amikor csak lehet, de a válasz mindig ugyanaz: nincs elég nézőbázisa a klubnak! Valószínűleg valami bug lehet ez a dolog, minden esetre jó nagy ellentmondás: a miénk a világ legnépszerűbb klubja, ennek ellenére a bérletesek száma alig 5000, és vszínű ez utóbbi szám miatt nincs új létesítmény(átlag nézőszám 16000 körül van). Így marad a Fradi stadion BL-ben, illetve az örökös könyörgés az új létesítményért.
    Hátha jövőre....

• korbin555
    A 11-hez már nem sok mindent fogsz találni.Még novemberben keresgéltem,de mindenhol halott linkekkel találkoztam.14-es db-t meg ne is keressél hozzá,mert nem létezik.
  • puskas84
    Azon az oldalon a 11-hez nem sok mindent találok, jó lenne egy csokorba a mezek logok arcok...
  • Volcanor
    Tavaly is az utolsó patch után lett jó a játék. Remélem itt is ez lesz, csak bosszantó, hogy hónapokat kell várni rá. Meg elismerték ők is, ahogy olvastam, hogy sok a szögletgól, és javítani fogják, ha minden igaz.
  • puskas84
    A football manager 11-be csúnya lenne :D
    Az is jó ha mostani keretek játékosok csak 2011-be :D
  • korbin555
    Ezt nem értem.A szezon alapból 2013 júniusban indul.Kiegészítőket meg ITT találsz.Meg száz egyéb helyen.
  • Darthmushroom
    melyk fm-hez? asszem van fm 12 meg fm 13hoz is új adatbázis(igazolások,keretek stb..), de tudtommal attól a kezdő dátum alap marad (12-be 11, 13-ba 12, akár brazil kezdéssel is)
  • puskas84
    Sziasztok,

A football managerhez van e olyan kiegészítő ami a mostani bajnokságot rakja bele tehát 2013. júliusába indul a szezon?
    Ez mellett hol találok hozzá mezeket logokat, arcokat stb...
  • korbin555
    Sok mindenben egyet kell értenem,de azért nem tartom kidobott pénznek.Én most 532 óránál tartok,és sok minden nem tetszik,de így is le tud kötni.Arra meg hiába várunk,hogy bármilyen patch változtatni fog rajta.Ilyen lett,már beletörődtem.
    Éppen két érdekes dolog történt velem.A Magyar Kupában a negyeddöntő két meccsét március elsején,és másodikán játszottam.Előtte egy hét,utána öt üres nap volt.Hogy a bánatba rakták egymás utáni napokra,nem értem.Kész szerencse,hogy senki nem sérült meg.A másik inkább csak érdekes,mint bosszantó.Az ifijeim úgy vezetik a bajnokságukat,hogy egyetlen játékos volt ott egész szezonban.Az összes többi csapatnál,ha botlábúak is,de legalább 10-15 ember mindenhol volt.Ez megint hogy lehetséges?Mivel egyfolytában cseszegetett az asszisztens,hogy nincs senki az ifiben,most a nyakába ömlesztettem az összes megjelent ifit.Ha mind a 17-et összerakja,talán kijön belőlük egy jó focista.(na jó,egy normálisat kaptam megint)Egyébként van hét-nyolc jó ifim,de ők mind kölcsönben vannak.Szóval lehet játékos nélkül is bajnokságot nyerni,már csak azt kell kitalálnom,hogy tudnám ezt a nagy csapattal is megcsinálni.
  • 00mate
    13-ban Boavista-val kezdtem egy karriert, eddig egész jó, minden meccset nyertem, viszont ami aggaszt az a góllövés. 10 gólt lőttem 6 meccsen, ami nem sok, ámde kevés. Azon gondolkoztam, hogy lehet a hogy taktika miatt van, vagy a csatárok miatt( egyik taktikám gyémánt alakzat, szélsőkkel, a második meg 4-1-3-2). Nem nagyon találják el a kaput. Bár nem mondanám falábúnak őket, a bajnokság többi csatárához képest, néha mégis olyanokat csinálnak hogy csak nézek ( amerre áll, arra lövi például, de nincs körülötte senki).
  • Sysfox
    Nekem a match engine nem tetszik. A 2012-ben jó volt, nem értem, miért cserélték le. Nem mondom, változatosabb lett, de a játékosok mozgása borzalmasan rossz, sokszor "korcsolyáznak" a pályán, főleg forduláskor szemet bántó. És gyakran természetellenesen passzolnak.
  • Volcanor
    Hivatalos fórumon azt írták, hogy elvileg csak a transfer update-tel együtt jön majd a következő ME patch, csodás... Kezdtem egyet a Zulte Waregem csapatával, de borzalmasan unalmas, kisebb szinten még jobban kijönnek a hibák. Általában minden 3 gólból 2 db szögletből van(+a flipperezés az ötösön belül, majd 5 cm-ről bevágja valaki), a játékosaim meg moziznak, mikor támad az ellenfél, hiába van beállítva, hogy támadják le őket minél előbb, mintha kétszeres sebességgel mozognának az ellenfélnél. A csatárok impotens teljesítményéről meg ne is beszéljünk. 400+ órám van az idei FM-ben, de eddig hatalmas csalódás és pénzkidobás számomra. Remélem azért a következő javítás azért a szöglet-dolgot legalább rendbe teszi. Pedig azt se mondanám, hogy sikertelen vagyok, csak egyszerűen képtelenség hosszú órákat eltölteni előtte, mint a tavalyival vagy az azt megelőző résszel, annyira unalmas és sablonos minden meccs. Meg szerintem a különböző játékstílusok és utasítások között kb alig vehető fel különbség a játék képében. Minél több dolgot raknak bele a meccsen kívüli részbe, pont a lényeg lesz lassan a legrosszabb.
  • korbin555
    ITT minden kérdésedre választ kapsz.
    Egy orvos reputációja nem hiszem,hogy bármi befolyással lenne a játékra.
  • 00mate
    Mik egy jó orvos ismérvei? Gondolom nem csak a physicoterapy-t kell néznem... Meg az jó ha mondjuk a reputációja nem local hanem mondjuk national?
  • korbin555
    Megszereztem az utolsó elérhető magyar tehetséget,aki még nem húzott el külföldre.Jól megizzasztott a Debrecen,mert 1,4M+bónuszt kellett fizetnem érte, pedig 270k volt az értéke.Bezzeg a Twente 800k ajánlatát azonnal elfogadták a piszkok.A srác azonban minket választott,ez máris egy plusz pont neki.Juhász.Az edzők szerint sokkal jobb lesz,mint Sloth.Mondjuk ő is megér egy misét.Klub nélkül lézengett nyáron,és 10k fizetést kért.Ugyan megadhattam volna,de mondtam neki,hogy 5k-t kap.Minden kecmec nélkül elfogadta.Itt még különben sem keres senki 10k-t,pedig nála sokkal jobb játékosaim is vannak.Szóval zajlik az élet a téli szünetben is.A legkapósabb ember a klubnál pedig én lennék.Alig bírom visszautasítani az ajánlatokat.Dinamo Moszkva,Zenit,Sahtar,Fenerbahce,meg hasonló no name klubok.
  • korbin555
    Haladás 2015-2016.Téli szünet.

A bajnoság ismét sima ügy ebben a harmatgyenge NB1-ben.Egyetlen említésre méltó esemény,hogy megdőlt a nézőcsúcs,újra a rivális Győr ellen.(A BL-ben a Sóstói stadionban játszunk,ott mindig telt ház van,8500 néző.)
    A BL csoportban a sors ismételte önmagát,megint kiestünk,és megint megyünk az EL-be.A hasonlóság itt nem ért véget,mert megint az Olympiacos lesz az ellenfél. Meccsek,és a csoport.
    A fejlesztésre költött rengeteg pénz megtette a hatását:Facilities.Most már ebben is messze a liga fölé nőttünk.De még így is lesz mit dolgozni,a junior coaching,és a youth recruitment tekintetében.Az edzésem is már sokkal jobb,mint volt.Eddig a három csillag volt a legjobb,most a három a leggyengébb,de még itt is finomítok.Az utolsó három gyenge magyar edző is távozik szezon végén,és akkor mindenhol minimum négy csillag lesz minden kategóriában.Október 3.-án végigkutattam Afrikát új tehetségek után,újabb két nagy ígéret csatlakozik,ha betöltötték a 18-at.Kettőjükre 1,2M-t költöttem,ami ellenkezik az elveimmel,de befektetésként tekintek rá.Nem sűrűn lehet jó free agenteket leakasztani a fogasról,bár állandóan figyelem a lejáró szerződésű tehetségeket.A szegény Kelet-Európai és Afrikai fiatalok számára már egyre csábítóbbak vagyunk,bár nyugati fizetést nem adhatok.Nagyon fiatal a csapatom,és markánsan erősödünk.A keret fele 20 év alatti,de szinte mindenki valamilyen válogatott.Gyűlnek is a keselyűk a fejünk felett,de eddig még senkit nem kellett azért eladnom,mert menni akart.Ezt gyorsan le is kopogom,tudom,hogy nem lesz mindig így.További öt ember kapott új szerződést,rögtön azután, hogy elvertük a Milan-t a BL-ben.Nőnek a kiadások, mert normális fizetést kell adnom a játékosaimnak.Egyre jobban keresnek,de amíg ott vagyunk a BL csoportban,addig nincs gond.A bajnokok ága nekünk már nem jelenthet problémát.A lengyel,szerb,izraeli,román etc.bajnok mind gyengébb,mint mi.Persze észnél kell lenni,mert egy korai búcsú érzékenyen érintené a zsebünket. Azt nem tudom, hogy mi kellene az egyből csoportkörös induláshoz.Gondolom tovább kellene jutnunk,nem kiesni.Majd jövőre megint megpróbáljuk.A stadion kérdést továbbra is ráhagyom a főnökségre.Kíváncsian várom,mikor jönnek rá,hogy ez így lassan nem méltó hozzánk.Ha beraknák a székeket,14 ezer néző lehetne a BL meccseinken.Nem mintha ezekkel a filléres árakkal a bevétel sokat számítana.
    Köszönöm.
  • korbin555
    Nézd meg a Help and warez topic-ot!
  • LasDen #93827
    nálam anno pont a haladást vették meg kínaiak és töménytelen pénz miatt uralták az nb1et. blbe is folyton ott voltak.
  • Sysfox
    Kedvet kaptam én is egy magyar karrierhez, ezért adtam még egy esélyt az FM2014-nek, és elkezdtem egy karriert a Kaposvári Rákóczival.

A szokásos magyar viszonyok, átigazolási pénz nulla, fizetési keret maximumon, de innen szép nyerni. A média a 14. helyre vár, ami nem valami magasztos cél, én is a kiesés elkerülését vállaltam be.

Az első edzőmeccsen a Balatonlellét vertem 2:0-ra, de valami iszonyat elképzelés nélküli játékkal. A második meccsre alakítottam a taktikán, előtérbe hoztam az általam preferált szélsőkkel való játékot, ezzel 3:0-ra vertem idegenben a Szekszárd csapatát. De legalább már volt elképzelés a játékunkban.

Nem lesz könnyű szezon!
  • fergusonpapa
    Bár a valóságban is megtörténne egy két ilyen vétel.. :)
  • Darthmushroom
    fm kockákba valaki feltöltött egy karriert, ahol ha jól emlékszek az újpesttel nyomta, de nem is ez a lényeg hanem a kecskemétet átvette valami gazdag aki sz@rta belé a pénzt :D de kajak mindenbe :D tavalyi honvéd mentésembe Laudrup Hajdúszoboszlót vette át akik nb3-ba majdnem annyit értek mint mi (2. leggazdagabb voltak utánunk)
  • korbin555
    Na jó,a munkám megmaradt.Most egyszerre folyik a Training,és a Youth facilities építése is,ami "csekély" 17M-ba kerül,és még idén elkészül.Ezzel eléggé nyomás alatt vagyok,mert innentől a BL csoport a minimum elvárás.Ezt a vagyont valahogyan ki is kell termelni,hacsak nem vág hozzám némi készpénzt is a tulaj.Erre inkább nem számítok.Magyar karrierben még nem találkoztam ekkora mázlival.
  • korbin555
    Én is már sok ilyet átéltem az évek alatt,de eddig még egyszer sem váltottak le.Ki tudja,lehet,hogy megtörténhet.A sajtó mindenesetre már le is ültette a helyemre a főnök haverját.Már ki akartam lépni a kézimeccs miatt,de ezt a fejleményt még megvárom.
  • Darthmushroom
    ez olyan poén h hozza a saját emberét, nem is értem h 3-4 év alatt h nem vették ki ezt :D mindig eljátssza az fm.
  • korbin555
    Kösz.Közben a semmiből vezetőségváltás lett.Az új erdélyi magyar,milliomos főnök 2,9M-t fordít az edzőközpont,és a youth facilities fejlesztésére.Mellékesen megjegyezte,hogy lehet, hogy hozza helyettem az emberét,de ezt még átgondolja.
    Kisorsolták a BL csoportot is,hasonlóan nehéz,mint tavaly volt.
  • Gerdzso
    Gratula! :)
  • korbin555
    Haladás FC.2014-2015.

A bajnokságról röviden.Nem vesztettünk meccset,ez mindent elárul.29 góllal rúgtunk kevesebbet,mint tavaly,de 28 góllal kevesebbet is kaptunk.Nagyon stabilan játszottunk,hullámvölgyek nélkül.Ez így már olyan,amit bármikor elfogadnék a jövőben is.Tabella.A Kupadöntőben lemostuk a Vidit,Gomes repült is egyszerre.Kicsit sajnálom,mert egész jól összehaverkodtunk.
    A BL búcsú után az EL-ben próbáltunk szerencsét.Az Olympiacos ellen valahogy még sikerült túljutni,de a CSZKA Moszkvával már nem bírtunk.Európa Liga.Jó nemzetközi szereplés volt,és komoly bevételeket hozott.Szezon végén még részesültünk a TV bevételből is.Jelenleg így álluk pénzügyileg.Ennek megfelelően lett megállapítva a budget is.Ezt elhúztam a fizetések irányába,mert úgysem fogok milliókért igazolni.Három fontos ember már elfogadta az új szerződést,ami nagy megkönnyebbülés.Guzmicsot közben eladtam Izraelbe.Az NB1-ben simán jó volt,de most még normális pénzt kaptam érte.Bosnjak megy a Fradihoz,Rózsa Diósgyőrbe,így az alap keretből marad Németh Márió,aki kicsit még fejlődik is,és jól is játszik.De jövőre biztosan távozik ő is.Vele együtt három magyar lesz a felnőtt keretemben.A másik kettő a nagy tehetségek,Simon,aki már most nagyon jó,és a frissen,a Diósgyőrtől "lopott"Kovács,aki reményeim szerint klasszis CD lesz.Nekik az NB1 tökéletes lesz tanulni,fejlődni. Volt még öt-hat igen jó ifi,főleg Debrecenben és Fehérváron,de nem fértem hozzájuk.Mind rögtön külföldre szerződtek,jellemzően Angliába.Az idióták olyan filléres összegekért adtak túl rajtuk,hogy az már felháborító.De ha minden évben lesz öt magyar nagy tehetség,az szép reményeket vetít előre.Az biztos,hogy az enyémeket csak horror áron vihetik el tőlem.De nem csak itthon kémkedek.A négy legújabb szerzemény:Mytnik,Myazin,Kosnik,és Muratoglu.De a legnagyobb fogás majd egy év múlva csatlakozik hozzánk.17 éves,de már válogatott.400k+bónuszokat fizettem érte,de egy vagyont fog hozni nekünk.Traoré.Most egy kapust kell hoznom Rózsa helyére,a többi poszton rendben vagyunk.Nem ártana az ifit is feltöltenem,mert hat srác lézeng csak ott.Senkit nem tartok meg,akiből nem lesz futballista,és pénzt nem szimatolok benne.A főnökség felé a kérésem a youth facilites fejlesztése volt, pozitív választ kaptam,és azonnal jött rá a reakció.Ez szép volt.Most nagy meló jön,mert a nyolc lejáró szerződésű staff helyére minőségi embereket szeretnék hozni.Túl nehéz csak nem lesz,most megdolgozhat a 90 ezres db a lassú játékmenetért.A klub reputációja itthon a negyedik,de ez nem lepett meg.Gomes kirúgása után a Vidi tett is egy vakmerő kíserletet,de remélem,csak viccnek szánták.Hát itt tartanék jelenleg.Senkit nem szeretnék megijeszteni,de folytatás következik...
    Köszönöm.
  • Volcanor
    Korábban írtam, hogy 5 évet lehúztam a Napoli-nál, ahol 3 bajnoki címet, 3 Szuperkupát és 2 Olasz Kupát nyertem. 2018-ban elbuktam a BL-döntőt velük, lemondtam, és aláírtam a Bayern-hez(év végén elfelejtettem képeket lőni), itt behúztam velük a bajnokságot, illetve sikerült ebben az évben is megint egy kiegyenlített meccsen 1-0-ra elbuknom aktuális csapatommal a BL-döntőt... A szezon végeztével innen is lemondtam, majd aláírtam a török Galatasaray-hoz:
    Szuperkupa.
    Kupa.
    Bajnokság.
    Statok.
    Szezon legjobbja.
    BL-ben már a csoportból kiejtettem magunkat, harmadik hely lett volna meg, de az azt eldöntő meccsen a negyedik ellen a 2 kapust pakoltam be középhátvédnek, és egy védőt a kapuba...Idén egyáltalán nem foglalkoztam a nemzetközi szerepléssel.
    Szokás szerint búcsúztam tőlük egy sikeres év után, és aláírtam az Ajax-hoz.
  • korbin555
    ITT a jó link,sajnos az előbbit elszúrtam.
  • korbin555
    Ha valakit esetleg érdekelne,komplett NB1-NB2 kits.Idei mezek,tehát jelenleg a legfrissebb.Íme.
  • Solt
    Így már tiszta... :)
  • korbin555
    Mert csak ugyanolyat tudtam volna hozni.Sokat töprengtem rajta,de most így döntöttem.Egypárat megpróbáltam idehozni,de olyan fizetést kértek,amit nem tudtam kifizetni.Egy generált coach a 13-as értékeivel 1,9 fizetést akar,mikor az enyém is csak 1,4k.
    Egy anyagilag stabil csapatnál az első nap repültek volna,ebben egyetértek.Most már más a helyzet,kicsit nagyobb lett a mozgásterem.
  • Solt

A személyzetet miért nem vágod ki a francba a legelején? Amikor új vagy, büntetlenül ki lehet rúgni mindenkit... :)
  • korbin555
    Haladás FC 2014-2015.Téli szünet.

A bajnokságban ahogy vártam,nincs ellenfelünk.Tabella.Nagyon jól látszik a taktikai váltás is az eredményeinken.Taktika.Ugyan közelében sem leszünk a tavalyi gólrekordnak,mert ahhoz hatvannál is többet kellene rúgnunk a maradék 12 meccsen,de így is sok gólt rúgunk.A védekezésünk pedig szinte tökéletes lett.Igaz,a csapat játékerőben is messze jobb a tavalyinál.A kupát pedig idén meg kell nyernünk,mert az még hiányzik a vitrinből.
    A BL-ben egész simán elértük a csoportkört,a sorsolásra nem lehetett panaszunk. Ott már azért látszott,hogy milyen az,ha igazán erős ellenfelekkel találkozunk.Bár a City,és az Atlético ellen oda-vissza kikaptunk,nem vallottunk szégyent.A Leverkusen ellen szerzett hat pontért cserébe pedig tavasszal kipróbálhatjuk magunkat az EL-ben az Olympiacos ellen.BL-meccsek,és a BL csoport.Teljesen elégedett vagyok ezzel a szerepléssel is.A cél az volt,hogy Európa is megismerjen bennünket,és stabilizáljuk az anyagiakat.Ez utóbbi nagyjából sikerült.Bár most észnél kell lenni,mert további bevétel híján újra csökkenni fog a büdzsé.
    Sajnos más téren még nem állunk jól.Az edzés továbbra is nagyon gyenge,de ezen a nyáron végre javíthatok.A személyzetből hét embernek lejár a szerződése,és senkivel nem hosszabbítok.A Head physio meg nyugdíjba megy.Tehát nyolc új staff érkezik majd.A három lejáró szerződésű játékosra sincs tovább szükségem.Ugrait decemberben eladtam egy arab klubnak,275k,+30%-ért.Szezon végén Guzmicsot is kiplakátolom a hirdetőtáblára,Rózsa pedig listára kerül.Így csak egy magyar játékos marad a csapatban a következő szezonra.Ez ugyan kicsit fájó,de pillanatnyilag nincs más választásom.Ha már a hülye MLSZ lehetővé teszi,hogy egyetlen magyar játékos sem kell a csapatba,akkor élek vele.(egyenlőre) Már bárhova mehetnek a scout-ok,és megkezdtem a fiatal srácok utáni kutatást. Télen,és nyáron is több fiatal tehetséget hozok Afrikából,és Kelet-Európából.És erősen gondolkodom,hogy elszipkázom a Vidi,és a Debrecen két-három magyar tehetségét is.Még ifi szerződésük van,most kellene lépnem.Novemberben volt egy szurkolói nap,11200 ezer ember előtt 3-0-ra vertük a Kaposvárt.A BL-ben csak 4 ezer ember előtt játszunk,nincs több ülőhely.Ezen majd a főnök elgondolkodhat,én nem agitálom.Majd a junior coaching fejlesztését kérem,mert azt sokkal fontosabbnak tartom.Különben sem lehet költekezni,ott még nem tartunk.Csak ifi,vagy free agent jöhet szóba igazolásnál is.Szerencsére rengeteg a jelölt,főleg Nyugat-Afrikában.Bár ha onnan igazolok ifit,az majd 18 évesen csatlakozik,de az nem gond.Megvárom őket,nem megyek sehova.A játékosaim értékei sajnos a BL ellenére sem nagyon növekednek,bár több válogatott játékosom is van már.Egyre több az érdeklődő is,de ha már most meg kell kezdenem az eladásokat,az érzékenyen érintene.De ha bárki menni akar,nem tudom itt tartani,így megpróbálom a legtöbb pénzt kihozni belőle.
    Ezek lennének az eddigi fejlemények Szombathelyről,a januári tavaszban.
    Köszönöm.
  • korbin555
    Közben kaptam egy jó hírt is,amire már nagy szükségem volt.Scouting range.
  • korbin555
    Sajnállak,mert tudom,milyen dühítő.Még három meccset újrajátszani is idegesítene,nem hat hónapot.És nincs garancia,hogy nem jön elő újra.
    A Visual Studio-val kapcsolatban én is az újratelepítésre gondoltam először.Már több tucatnyi hozzászólást olvastam,és nem ennyire egyszerű.Rengetegen találkoztak ezzel a problémával,és az újratelepítés sem segít.Még a Windows komplett újratelepítése sem.De kaptam egy tippet,ami úgy tűnik,jó lehet.Mivel asztali gépem van,és monitoron játszom,1366x768-as felbontáson van a játék.(Pont azért szereztem egy monitort,hogy ne kelljen a 106 centis tv-nek egész nap mennie.)De ha kirakom a tv-re 1920x1080-as felbontásra,akkor már nem dobál ki.Sem teljes képernyőn,sem ablakos módban.Elég érdekes, de így most jó.Csak nem szívesen használok egy 250 ezres tv-t napi 16-18 órán át egy játék kedvéért.És akkor még mindig ott a kérdés,hogy a másik karriernél miért nem csinálta.(Bár lehet,hogy már ott is csinálta volna.)Közben az is eszembe jutott,hogy korábban már a Civ5-nél is találkoztam ezzel.Csak mivel azt mindig tv-n,és 3D-ben játszom a fantasztikus látvány miatt, ezért felejthettem el.
  • Gerdzso
    Na az én karrieremnek is annyi... akárhányszor töltöm vissza mindig ez van... :(

Még jó hogy az automatikus mentés működik... végül is csak 6 hónapot buktam... meg egy 12 pontos vezetést a PRLben...
  • Gerdzso
    Elvileg újra kell telepíteni.