A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #93833 Haladás 2015-2016.Téli szünet.
A bajnoság ismét sima ügy ebben a harmatgyenge NB1-ben.Egyetlen említésre méltó esemény,hogy megdőlt a nézőcsúcs,újra a rivális Győr ellen.(A BL-ben a Sóstói stadionban játszunk,ott mindig telt ház van,8500 néző.)
A BL csoportban a sors ismételte önmagát,megint kiestünk,és megint megyünk az EL-be.A hasonlóság itt nem ért véget,mert megint az Olympiacos lesz az ellenfél. Meccsek,és a csoport.
A fejlesztésre költött rengeteg pénz megtette a hatását:Facilities.Most már ebben is messze a liga fölé nőttünk.De még így is lesz mit dolgozni,a junior coaching,és a youth recruitment tekintetében.Az edzésem is már sokkal jobb,mint volt.Eddig a három csillag volt a legjobb,most a három a leggyengébb,de még itt is finomítok.Az utolsó három gyenge magyar edző is távozik szezon végén,és akkor mindenhol minimum négy csillag lesz minden kategóriában.Október 3.-án végigkutattam Afrikát új tehetségek után,újabb két nagy ígéret csatlakozik,ha betöltötték a 18-at.Kettőjükre 1,2M-t költöttem,ami ellenkezik az elveimmel,de befektetésként tekintek rá.Nem sűrűn lehet jó free agenteket leakasztani a fogasról,bár állandóan figyelem a lejáró szerződésű tehetségeket.A szegény Kelet-Európai és Afrikai fiatalok számára már egyre csábítóbbak vagyunk,bár nyugati fizetést nem adhatok.Nagyon fiatal a csapatom,és markánsan erősödünk.A keret fele 20 év alatti,de szinte mindenki valamilyen válogatott.Gyűlnek is a keselyűk a fejünk felett,de eddig még senkit nem kellett azért eladnom,mert menni akart.Ezt gyorsan le is kopogom,tudom,hogy nem lesz mindig így.További öt ember kapott új szerződést,rögtön azután, hogy elvertük a Milan-t a BL-ben.Nőnek a kiadások, mert normális fizetést kell adnom a játékosaimnak.Egyre jobban keresnek,de amíg ott vagyunk a BL csoportban,addig nincs gond.A bajnokok ága nekünk már nem jelenthet problémát.A lengyel,szerb,izraeli,román etc.bajnok mind gyengébb,mint mi.Persze észnél kell lenni,mert egy korai búcsú érzékenyen érintené a zsebünket. Azt nem tudom, hogy mi kellene az egyből csoportkörös induláshoz.Gondolom tovább kellene jutnunk,nem kiesni.Majd jövőre megint megpróbáljuk.A stadion kérdést továbbra is ráhagyom a főnökségre.Kíváncsian várom,mikor jönnek rá,hogy ez így lassan nem méltó hozzánk.Ha beraknák a székeket,14 ezer néző lehetne a BL meccseinken.Nem mintha ezekkel a filléres árakkal a bevétel sokat számítana.
Köszönöm.