A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
BetonK #93848 DVTK 2019/20
A legutóbbi szezont egy kupa elvesztésével kezdte a csapat, az EL győztes Inter megvert minket Monacoban 2-1-re az Európai Szuperkupa meccsen, picit bánkódtam, de meg lehet magyarázni a szezon eleji formával. A keretben egyébként volt egy pici mozgás, eladtam két kezdő játékosom is, van elég fiatalom, akik ráadásul BL-ben saját nevelésnek is számítanak immár, megkapták a lehetőséget, és jöttek újabbak, akik az ifiben beépülnek. Apropó ifi: fiataljaim miután elsők lettek a csoportban,egészen a legjobb nyolcig mentek az u19-es BL-ben! Itt a következő cél: nyerjék meg ők is a sorozatot.
A bajnokságban a 4-2-4-es formációt erőltetem controll mentalitással idegenben is. Nemzetközi színtéren minden esetben óvatosabbra veszem a figurát, ami annyit tesz, hogy 4-4-2 controll a felállás, a szélső hátvédek védekező szerepkörben nyomulnak.
Télen ismét Klubvilágbajnokságot nyertünk, a döntőben a Rivert vertük 5-1-re. A Ligakupát és a Kupát továbbra is arra használom, hogy az asszisztensem által irányított ifik játszanak felnőtt meccset, idén egyik sorozatban sem jutottak döntőbe. A bajnokságot simán hoztuk, ebben a sorozatban két dologra figyelek: a BL-ben mindig 100% körüli legjobb csapatom játsszon, illetve legjobb csatárom állandóan harcban legyen a gólkirályi címért (érthetetlen módon olyan csatárok is rúgnak simán 20 gól felett, akiknek az értékei értékelhetetlenek). Így alakult idén:
A bajnokság első két helyezettje automatikusan BL csoportkörös, a többiek mind selejteznek, az EL-ben két csapat a play-offban kezd. A nemzetközi szereplésnek köszönhetően megerősödött már pár klub anyagilag, ez látszódik már a keretek is, a Győrnek, Debrecennek vannak egészen jó játékosai is. A Fradi búcsúja az első osztálytól mindenképp meglepő, de egyébként ezek a csapatok szerepelnek elöl.
Sorozatban harmadszor nyertük meg idén a BL-t, a döntőben a Man. Utd cspatát vertük meg úgy 3-1-re úgy, hogy két kulcsjátékosom is több hónapra lesérül két héttel a meccs előtt... Ezzel a győzelemmel repultacioban is a világ csúcsára kerültünk, a DVTK a világ legnépszerűbb csapata, és az év végi statisztikából kiderült, hogy a csapat amerikai túrájának köszönhetően az USA-ban adták el a legtöbb Diósgyőr mezt! A játékosaim árai idén nagyon megugrottak, mindenki kb 10x annyit ér, mint a nyáron, itt van pl Touré:
http://postimg.org/image/3pchad7kt/365e51c1/
A csapat kasszája tele van, sok új szponzorunk lett az évek folyamán:
Ezen tények mellett pedig egyre nevetségesebb az a dolog, hogy nem kapunk új stadiont, pedig én kérem amikor csak lehet, de a válasz mindig ugyanaz: nincs elég nézőbázisa a klubnak! Valószínűleg valami bug lehet ez a dolog, minden esetre jó nagy ellentmondás: a miénk a világ legnépszerűbb klubja, ennek ellenére a bérletesek száma alig 5000, és vszínű ez utóbbi szám miatt nincs új létesítmény(átlag nézőszám 16000 körül van). Így marad a Fradi stadion BL-ben, illetve az örökös könyörgés az új létesítményért.
Hátha jövőre....