A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #93840 Sok mindenben egyet kell értenem,de azért nem tartom kidobott pénznek.Én most 532 óránál tartok,és sok minden nem tetszik,de így is le tud kötni.Arra meg hiába várunk,hogy bármilyen patch változtatni fog rajta.Ilyen lett,már beletörődtem.
Éppen két érdekes dolog történt velem.A Magyar Kupában a negyeddöntő két meccsét március elsején,és másodikán játszottam.Előtte egy hét,utána öt üres nap volt.Hogy a bánatba rakták egymás utáni napokra,nem értem.Kész szerencse,hogy senki nem sérült meg.A másik inkább csak érdekes,mint bosszantó.Az ifijeim úgy vezetik a bajnokságukat,hogy egyetlen játékos volt ott egész szezonban.Az összes többi csapatnál,ha botlábúak is,de legalább 10-15 ember mindenhol volt.Ez megint hogy lehetséges?Mivel egyfolytában cseszegetett az asszisztens,hogy nincs senki az ifiben,most a nyakába ömlesztettem az összes megjelent ifit.Ha mind a 17-et összerakja,talán kijön belőlük egy jó focista.(na jó,egy normálisat kaptam megint)Egyébként van hét-nyolc jó ifim,de ők mind kölcsönben vannak.Szóval lehet játékos nélkül is bajnokságot nyerni,már csak azt kell kitalálnom,hogy tudnám ezt a nagy csapattal is megcsinálni.