A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Haladás FC 2014-2015.Téli szünet.

A bajnokságban ahogy vártam,nincs ellenfelünk.Tabella.Nagyon jól látszik a taktikai váltás is az eredményeinken.Taktika.Ugyan közelében sem leszünk a tavalyi gólrekordnak,mert ahhoz hatvannál is többet kellene rúgnunk a maradék 12 meccsen,de így is sok gólt rúgunk.A védekezésünk pedig szinte tökéletes lett.Igaz,a csapat játékerőben is messze jobb a tavalyinál.A kupát pedig idén meg kell nyernünk,mert az még hiányzik a vitrinből.
    A BL-ben egész simán elértük a csoportkört,a sorsolásra nem lehetett panaszunk. Ott már azért látszott,hogy milyen az,ha igazán erős ellenfelekkel találkozunk.Bár a City,és az Atlético ellen oda-vissza kikaptunk,nem vallottunk szégyent.A Leverkusen ellen szerzett hat pontért cserébe pedig tavasszal kipróbálhatjuk magunkat az EL-ben az Olympiacos ellen.BL-meccsek,és a BL csoport.Teljesen elégedett vagyok ezzel a szerepléssel is.A cél az volt,hogy Európa is megismerjen bennünket,és stabilizáljuk az anyagiakat.Ez utóbbi nagyjából sikerült.Bár most észnél kell lenni,mert további bevétel híján újra csökkenni fog a büdzsé.
    Sajnos más téren még nem állunk jól.Az edzés továbbra is nagyon gyenge,de ezen a nyáron végre javíthatok.A személyzetből hét embernek lejár a szerződése,és senkivel nem hosszabbítok.A Head physio meg nyugdíjba megy.Tehát nyolc új staff érkezik majd.A három lejáró szerződésű játékosra sincs tovább szükségem.Ugrait decemberben eladtam egy arab klubnak,275k,+30%-ért.Szezon végén Guzmicsot is kiplakátolom a hirdetőtáblára,Rózsa pedig listára kerül.Így csak egy magyar játékos marad a csapatban a következő szezonra.Ez ugyan kicsit fájó,de pillanatnyilag nincs más választásom.Ha már a hülye MLSZ lehetővé teszi,hogy egyetlen magyar játékos sem kell a csapatba,akkor élek vele.(egyenlőre) Már bárhova mehetnek a scout-ok,és megkezdtem a fiatal srácok utáni kutatást. Télen,és nyáron is több fiatal tehetséget hozok Afrikából,és Kelet-Európából.És erősen gondolkodom,hogy elszipkázom a Vidi,és a Debrecen két-három magyar tehetségét is.Még ifi szerződésük van,most kellene lépnem.Novemberben volt egy szurkolói nap,11200 ezer ember előtt 3-0-ra vertük a Kaposvárt.A BL-ben csak 4 ezer ember előtt játszunk,nincs több ülőhely.Ezen majd a főnök elgondolkodhat,én nem agitálom.Majd a junior coaching fejlesztését kérem,mert azt sokkal fontosabbnak tartom.Különben sem lehet költekezni,ott még nem tartunk.Csak ifi,vagy free agent jöhet szóba igazolásnál is.Szerencsére rengeteg a jelölt,főleg Nyugat-Afrikában.Bár ha onnan igazolok ifit,az majd 18 évesen csatlakozik,de az nem gond.Megvárom őket,nem megyek sehova.A játékosaim értékei sajnos a BL ellenére sem nagyon növekednek,bár több válogatott játékosom is van már.Egyre több az érdeklődő is,de ha már most meg kell kezdenem az eladásokat,az érzékenyen érintene.De ha bárki menni akar,nem tudom itt tartani,így megpróbálom a legtöbb pénzt kihozni belőle.
    Ezek lennének az eddigi fejlemények Szombathelyről,a januári tavaszban.
    Köszönöm.