A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Volcanor
    Hivatalos fórumon azt írták, hogy elvileg csak a transfer update-tel együtt jön majd a következő ME patch, csodás... Kezdtem egyet a Zulte Waregem csapatával, de borzalmasan unalmas, kisebb szinten még jobban kijönnek a hibák. Általában minden 3 gólból 2 db szögletből van(+a flipperezés az ötösön belül, majd 5 cm-ről bevágja valaki), a játékosaim meg moziznak, mikor támad az ellenfél, hiába van beállítva, hogy támadják le őket minél előbb, mintha kétszeres sebességgel mozognának az ellenfélnél. A csatárok impotens teljesítményéről meg ne is beszéljünk. 400+ órám van az idei FM-ben, de eddig hatalmas csalódás és pénzkidobás számomra. Remélem azért a következő javítás azért a szöglet-dolgot legalább rendbe teszi. Pedig azt se mondanám, hogy sikertelen vagyok, csak egyszerűen képtelenség hosszú órákat eltölteni előtte, mint a tavalyival vagy az azt megelőző résszel, annyira unalmas és sablonos minden meccs. Meg szerintem a különböző játékstílusok és utasítások között kb alig vehető fel különbség a játék képében. Minél több dolgot raknak bele a meccsen kívüli részbe, pont a lényeg lesz lassan a legrosszabb.