A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #93818 Haladás FC.2014-2015.
A bajnokságról röviden.Nem vesztettünk meccset,ez mindent elárul.29 góllal rúgtunk kevesebbet,mint tavaly,de 28 góllal kevesebbet is kaptunk.Nagyon stabilan játszottunk,hullámvölgyek nélkül.Ez így már olyan,amit bármikor elfogadnék a jövőben is.Tabella.A Kupadöntőben lemostuk a Vidit,Gomes repült is egyszerre.Kicsit sajnálom,mert egész jól összehaverkodtunk.
A BL búcsú után az EL-ben próbáltunk szerencsét.Az Olympiacos ellen valahogy még sikerült túljutni,de a CSZKA Moszkvával már nem bírtunk.Európa Liga.Jó nemzetközi szereplés volt,és komoly bevételeket hozott.Szezon végén még részesültünk a TV bevételből is.Jelenleg így álluk pénzügyileg.Ennek megfelelően lett megállapítva a budget is.Ezt elhúztam a fizetések irányába,mert úgysem fogok milliókért igazolni.Három fontos ember már elfogadta az új szerződést,ami nagy megkönnyebbülés.Guzmicsot közben eladtam Izraelbe.Az NB1-ben simán jó volt,de most még normális pénzt kaptam érte.Bosnjak megy a Fradihoz,Rózsa Diósgyőrbe,így az alap keretből marad Németh Márió,aki kicsit még fejlődik is,és jól is játszik.De jövőre biztosan távozik ő is.Vele együtt három magyar lesz a felnőtt keretemben.A másik kettő a nagy tehetségek,Simon,aki már most nagyon jó,és a frissen,a Diósgyőrtől "lopott"Kovács,aki reményeim szerint klasszis CD lesz.Nekik az NB1 tökéletes lesz tanulni,fejlődni. Volt még öt-hat igen jó ifi,főleg Debrecenben és Fehérváron,de nem fértem hozzájuk.Mind rögtön külföldre szerződtek,jellemzően Angliába.Az idióták olyan filléres összegekért adtak túl rajtuk,hogy az már felháborító.De ha minden évben lesz öt magyar nagy tehetség,az szép reményeket vetít előre.Az biztos,hogy az enyémeket csak horror áron vihetik el tőlem.De nem csak itthon kémkedek.A négy legújabb szerzemény:Mytnik,Myazin,Kosnik,és Muratoglu.De a legnagyobb fogás majd egy év múlva csatlakozik hozzánk.17 éves,de már válogatott.400k+bónuszokat fizettem érte,de egy vagyont fog hozni nekünk.Traoré.Most egy kapust kell hoznom Rózsa helyére,a többi poszton rendben vagyunk.Nem ártana az ifit is feltöltenem,mert hat srác lézeng csak ott.Senkit nem tartok meg,akiből nem lesz futballista,és pénzt nem szimatolok benne.A főnökség felé a kérésem a youth facilites fejlesztése volt, pozitív választ kaptam,és azonnal jött rá a reakció.Ez szép volt.Most nagy meló jön,mert a nyolc lejáró szerződésű staff helyére minőségi embereket szeretnék hozni.Túl nehéz csak nem lesz,most megdolgozhat a 90 ezres db a lassú játékmenetért.A klub reputációja itthon a negyedik,de ez nem lepett meg.Gomes kirúgása után a Vidi tett is egy vakmerő kíserletet,de remélem,csak viccnek szánták.Hát itt tartanék jelenleg.Senkit nem szeretnék megijeszteni,de folytatás következik...
Köszönöm.