A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Sajnállak,mert tudom,milyen dühítő.Még három meccset újrajátszani is idegesítene,nem hat hónapot.És nincs garancia,hogy nem jön elő újra.
    A Visual Studio-val kapcsolatban én is az újratelepítésre gondoltam először.Már több tucatnyi hozzászólást olvastam,és nem ennyire egyszerű.Rengetegen találkoztak ezzel a problémával,és az újratelepítés sem segít.Még a Windows komplett újratelepítése sem.De kaptam egy tippet,ami úgy tűnik,jó lehet.Mivel asztali gépem van,és monitoron játszom,1366x768-as felbontáson van a játék.(Pont azért szereztem egy monitort,hogy ne kelljen a 106 centis tv-nek egész nap mennie.)De ha kirakom a tv-re 1920x1080-as felbontásra,akkor már nem dobál ki.Sem teljes képernyőn,sem ablakos módban.Elég érdekes, de így most jó.Csak nem szívesen használok egy 250 ezres tv-t napi 16-18 órán át egy játék kedvéért.És akkor még mindig ott a kérdés,hogy a másik karriernél miért nem csinálta.(Bár lehet,hogy már ott is csinálta volna.)Közben az is eszembe jutott,hogy korábban már a Civ5-nél is találkoztam ezzel.Csak mivel azt mindig tv-n,és 3D-ben játszom a fantasztikus látvány miatt, ezért felejthettem el.