104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Már egy kezemen meg sem tudom számolni, hogy ezt az idegesítő hibát hány éve képtelenek kijavítani! A labda gurul, az én játékosom 4 méterre van, az ellenfél tizenötre. Mindketten rástartolnak a labdára, de két méter után az én játékosom lelassul, annyira, hogy éppen egy időben érnek a labdához, amit természetesen az ellenfél elvisz... Volt, nincs.
Hányszor, de hányszor előfordul, nem csoda, ha egy idő után elveszti az ember a fejét. -
sorry a reposztért: Chabaud javítva -
Először is grat mindenkinek!
Fc Séte 34 2014/2015 (2.szezon):
Reményteljes első szezon után a negyedosztályba kerültünk.Nos a két osztály között szinte semmi különbség nincs így titkon reménykedtem a meglepetésben.Kicsit elégedett vagyok meg kicsit nem is...Inkább képek:
Tabella. Szívás ez az osztály hiszen itt még 4 felé vagyunk osztva de a felettünk lévő National (harmad osztály) már egységes, így csak az első jut fel.
Meccsek első, és második fele.A januári hullámvölgyért kár...
Kupa meccsek. Amíg nem kapunk első osztályú csapatot egész jók vagyunk!
Játékosok közül kettőt emelek ki (A többiek egyszerűen kutyaütők voltak): Chabaud és a kedvencem Egbo.
Pár kis érdekesség , tények, szösszenetek kis bajnokságunkból:
Első kép
Második kép
Harmadik kép
Jövőre pedig illene feljutni. Köszönöm ha elolvastad! -
fordjee #94330 Nah, belefutottam egy bugos meccsbe. Az egész meccsen rohadt furcsa dolgok történtek, nem részletezném. 2-1-re kikaptam, a gólokat szögletből és szabadrúgásból kaptam.
Az első bugot 3 képpel részletezném.
kep1
kep2
kep3
Egy előre vágott labdára egyszerre indult a csatár és a védőm, kep1 szemlélteti. A kep2 azt szemlélteti, hogy még mindig nagy a távolság a két játékos között, de már nem akkora, mert a labda már nagyon lelassult és vele együtt a játékosom is. a kep3-on pedig azt lehet látni, hogy hirtelen eltűnt a különbség, és a csatár elrúgja a labdát. A védőm egyszerűen megállt és bevárta a csatárt.
A másik CSODA
Jó pár meccset lejátszottam már, de még sosem fordult elő, hogy 10-20 masodpercnel több legyen a hosszabítás hosszabítása. Itt meg 4 perc, teljesen indokolatlanul.
Beszámolót majd írok hétvégén, de az még odébb van, napi 2-3 meccsel haladok kb.
-
a Messi féle aranybogyós dolog az bevan scriptelve,ha a Barcaval lennél és csak a padra ültetnéd fél szezonon át,akkor is ott lenne januárban az aranylabda top3-ban,max nem nyerné meg -
Baromi jó, hogy a 22 éves sztárcsatárom (David Masson) végigjátszik egy bajnokságot, majd egyből EB, ahol gólkirály lesz, és mikor vége az EB, behívják az Olimpiára... Így hogyan pihenjen?
Emiatt hátrányban is lehetek a rajtkor, mert rajta kívül van még 2 ilyen játékosom.
-
Létező játékos: "Lasse Fosgaard"... Hm, elég szar értékei is vannak!
-
hát ez vicc... 9 meccsen 2 bekapott gólunk volt szögletből erre elmegyünk a Borohoz és kapunk 4t egy meccsen, szépen ki is kaptunk 4:1re. -
Soulwave #94325 YORK CITY FC - 2011/12
Az első szezonom elég könnyűre sikerült a Blue Square Premierben. Végig vezetve hoztuk a bajnokságot, ugyanakkor az FA Trophyban a negyeddöntőben kiestünk. Az FA kupában a 4 körig tudtuk vinni, folyamatosan verve a League-s csapatokat. Végül a Blackpool állított meg minket, ami még abban az évben fel is jutott a PRL-be. A lényeg, hogy a 12/13-as szezont az L2-ben kezdjük.
A végére kicsit elfáradtak a fiúk, nagyobb arányú is lehetett volna a különbség, de ez már nem számít.
Mivel az év elején csak három-négy új játékost hoztam, most körülbelül ugyanennyivel hosszabítottam a szezon végén, összesen 18 távozó játékos volt. A kasszám jelenleg mínuszban van, sajnos épp hogy csak kijöttünk a fizetésből, játékos eladásról pedig szó se lehetett, nem volt érdeklődő. Ennek megfelelően 0k transzfer és 90k fizetési keretet kaptunk.
Jó szokásomhoz híven végignéztem az afrikai válogatottak free agentjeit, a legjobbakat szezon végiéig próbajátékra elhoztam. Baromi jól mentek az edzőmeccsek de jött a fekete leves. Mivel még nem irányítottam angol csapatot, rá kellett jönnöm, hogy itt bizony komoly bevándorlási törvények vannak, és megvétózták az összes játékosom work permitjét. Panasznak nem volt helye, a szövetség határozottan elutasított minden könyörgést. Ekkor már csak négy nap volt hátra az első L2-es meccsig. Kényszerből kellett hoznom három-négy olyan játékost akit amúgy nem vettem volna meg, ráadásul a csapatba sem tudtam őket beépíteni a felkészítési időszak alatt. Úgyhogy még átgondolom ezt a rendszert, és lehet kérvényezni fogom jó ismerősömnél Lord Editor-nál hogy a parlament szavaztasson meg egy új törvényt :)
Az élet azonban nem állt meg az első három meccsből hármat hoztunk, a Ligakupában a CH-s Leeds-et vertük meg 3-0-ra úgyhogy nem leszünk olyan rosszak. Folyt.köv. -
Ez a valóságban is így van. Messi 4 bogyójából 2 nem őt illette volna. Ez már csak szimpátia díj. -
korbin555 #94323 Még egy gondolat az előbbihez.A Barcelona kilenc év óta nem nyert nemzetközi kupát, döntőjük sincs azóta,mégis vezetik a világranglistát.A La Liga-ban nyereget,de az utóbbi három évből kétszer is a Real Madrid győzött.Ez elég érthetetlen,csakúgy,mint Messi.Az elmúlt kilenc évből nyolcszor ő lett a világ legjobb játékosa,pedig a válogatottjuk sem parádézik.VB-ken nem jutottak semmire,egy Copa América ezüstérmük volt még 2019-ben.Awards. -
korbin555 #94322 És még az fm14-et kritizáltuk. -
Ha-ha-ha...
FM2012, 2020-as EB, a döntőben Franciaország - Anglia 2:0. Azt tudni kell, hogy én voltam Anglia szövetségi kapitánya, de 2 évvel ezelőtt a VB-n a csoportból sem jutottunk tovább, és kirúgtak, helyettem Zola lett a kapitány.
Most egy EB döntő után kirúgták Zolát, a gyenge eredményekre hivatkozva (!), és ki a legesélyesebb a poszta...? ÉN! Na ne!
A slusszpoén, hogy az EB győztes franciák kapitányát (Laurent Blanc) is menesztették a győzelem után... Valaki itt normális? Mi az elvárás?
-
korbin555 #94320 Elég pocsék az emlékezőtehetségem az EL-t illetőleg.Mentségemre szóljon,hogy már évek óta nem figyelem.Itt vannak a pontos adatok:
EL győztesek.
BL győztesek.
A tíz év alatt(rajtam kívül),a nem top 5 ligás csapatok közül egyedül a Zenit volt képes egyszer döntőt játszani valamelyik kupában.A rengeteg negyed,és elődöntős csapat itt nem látszik,de azért így is érthető,hogy miért olyan nehéz egy közepesen erős ligát behozni az öt közé. -
korbin555 #94319 Azért is nehéz elképzelni az ilyet,mert ezekben a ligákban nem két csapat van,amelyik esélyes lehet a nemzetközi kupákban.Még a spanyoloknál is,ha kiesne valamelyik giga klub,lenne mások három,amelyik képes lehet EL-t nyerni,vagy BL negyeddöntőig jutni. Például az én tíz éves mentésemben,Angliából gyakorlatilag eltűnt a Man.City.Az arab lelépett,a csillagászati fizetéseket meg nem bírta el a klub.Kölcsönöket vettek fel,-9 pontról indultak a bajnokságban,két teljes évig transzfer embargo alatt is voltak.De ez semmit nem számított az angoloknak,mert az MU meg a Chelsea nyert BL-t,a Tottenham,meg a Liverpool nyert EL-t.Az olasz,spanyol,német,francia csapatok is mindig több csapattal ott vannak a tavaszi fordulókban.Az Atlético,Sevilla,Bayern, Wolfsburg,PSG,és a Napoli is nyert EL-t.De nyert BL-t a Real Madrid is,a Juve kétszer is döntőt játszott,és a Milan is rendszeresen ott van az elődöntő környékén.
Egy csapattal nem lehet csodát csinálni.Ha van három erős klub,akkor simán el lehet jutni a hatodik helyig a ligák rangsorában.Ha a mi csapatunkkal képesek vagyunk állandóan legalább a BL elődöntőig jutni,akkor az egyiket az ötből(nálam a franciát) meg lehet előzni.Ennél előbbre jutni a közepesen erős ligákból szerintem nem lehet. Nekem erre Magyarországon semmi esélyem,mert az is csodaszámba megy,ha valamelyik klub túléli a csoportkört.De legalább az Újpest és a Vidi gyakran csoportkörös,én már ennek is örülök. -
SV Zulte-Waregem
2016/2017
Igazolások.
Malli(2.9m). Necid(6.75m), Morales(2.5m),Regini(8.5m) nagy profitot hozott, hiszen az első 3 1 éve ingyen érkezett, míg az olasz csak 800k-ba került.
Év elején a Belga Szuperkupában 8-1-re vertük a Standard-ot, ezzel megnyertem mindent Belgiumban legalább egyszer.
Bajnokság1.
Bajnokság2.
Behoztuk szépen a hátrányt, utolsó fordulóban nyernünk kellett volna az Anderlecht ellen hazai pályán, sajnos kikaptunk 2-0-ra. Tavaly azonos pontszám után, idén 1 ponttal maradtunk el a bajnoki elsőségtől...
EL-csoport.
Ezen eléggé meglepődtem, hogy ilyen könnyedén mentünk tovább.
Ezután még mentünk 1 kört, a Lyon-t sikerült kiütni 2-1-gyel, a következő körben viszont a Bilbao búcsúztatott minket ugyanilyen arányban.
Statok.
2017/2018
Igazolások.
Berardi 1 éve jött ingyen, 20-ért távozott, amivel klubrekordot döntött.
Bajnokság1.
Bajnokság2.
Végre visszaszereztük az első helyet két peches év után.
EL-csoport.
Megint veretlenül mentünk tovább.
EL-kieséses.
Erre viszont nem számítottam, hogy ennyire erősek leszünk. Ezzel a szerepléssel kaptunk +1 helyet az EL-ben. Első fordulóban a Dortmund ellen 4-2-re kaptunk ki idegenben, pedig teljesen kiegyenlített volt a meccs. Otthon viszont remekeltünk, és megérdemelten jutottunk tovább. A következő körben az oroszokat oda-vissza vertük, majd a Juve ellen volt egy kis szerencsénk is, ami a Milan ellenni meccsen sajnos el is tűnt.Hazai 1-1 után idegenben is kiegyenlített volt a meccs, 1-0 után támadnunk kellett, de 3 hatalmas ziccert is kihagytunk, az olaszok pedig az ő 2 ziccerüket is berúgták, a végén már csak a szépítésre volt energiánk. Érdekes, hogy mind a 2 olasz klub az anyaklubom.
Statok. -
Lancelot1983 #94317 Köszönöm szépen a válaszokat, mindkettötöknek.
Eltudtam volna képzelni egy olyat, hogy a sok elköltött pénz igazolásokra nem térül meg a barcánál és madridnál egyiket lesorolják, mondjuk a 3. ligába másik meg a kiárúsítás után a kiesés ellen küzd, így a bajnokságok szépen visszasüllyed a középmezőnybe és mondjuk a belga csapatok egy jó koncepcióval és egy kis szerencsével tartósan vagy pár évre átveszik jelen esetben a spanyol liga szerepét :)
Bár mondjuk ezek a topligás csapatok nagyon sok televiziós és szponzori pénzt kapnak, így gondolom már ezért is hatalmas és talán behoztatlan előnyre tettek szert a játékban és a valóságban is azt hiszem. -
korbin555 #94316 1.A játék most sem rossz.Vannak benne kisebb-nagyobb hibák,de ezeket semmilyen patch nem fogja már kijavítani.Aki mindig a következő,minden hibát orvosoló javítást várja,az örökké várhat.Összesen nyolc update jött ki eddig(az utolsó január 16-án),de a novemberben jelzett hibák még mindig benne vannak a játékban.Én is bosszankodtam, decemberben pihentettem is három hetet,de rájöttem,hogy nincs értelme várni a csodára.A lényeg, hogy jól játszható,és karriert befolyásoló hibával még nem találkoztam.
2.Azt nem állítanám,hogy annyira könnyű lenne a játék.Ha valaki annyira profinak érzi magát,az is találhat nehéz feladatokat.Sok olyan karriert lehet indítani,ami éveken keresztül elég komoly fejtörést tud okozni.Olyan fm pedig eddig sem volt,ahol az 5.év után már ne lett volna könnyű a legnehezebb karrier is.
3.A top 5 ligák nagyjából mindig is azok maradnak.A franciát már én is szorítottam le az ötödik helyről(fm13),egy török karrierben,de ahhoz többször kellett BL-t nyernem egymás után.(Közben a Galata is többször döntőbe jutott az EL-ben)A portugál,orosz, holland,ukrán,török ligákban szerintem most is meg lehet csinálni.Ennél előbbre azért nehéz kerülni,mert ahhoz más csapat(ok) folyamatos,kiemelkedő szereplésére is szükség lenne.A lengyel Ekstraklasa soha nem tud bekerülni az első ötbe.A belga Jupiler ligánál látok egy halvány esélyt,ha nem az Anderlecht-el kezd az ember.De inkább azt mondanám,hogy ott sincs sok sansz erre. -
Tavaly március elején jött a 3-as patch. Szerintem idén is kb akkor jelenik meg. -
Lancelot1983 #94314 Sziasztok!
Az elöző években, március eleje vagy április eleje környékén jött a végleges patch? ( ami remélhetőleg javítja korbin által felsorolt 150 bugot és a játékot nehezebbé fogja tenni)
Akik sok évet játszottak az elöző illetve a mostani szériával, nektek volt olyan, hogy az évek során a top 5 bajnokság (sorrenben: olasz, angol, spanyol, francia, német) közé beverekedte magát mondjuk egy belga vagy egy lengyel vagy valami közepes bajnokság, illetve a top 5 bajnokság közül süllyed-e vissza valamelyik a közép mezőnybe? Vagy ez nem igazán jellemző dolog? -
Asszem nem a védelem lesz az erősségünk :D Strandberg tavalyi fm után is megtud lepni, összehozz egy 11st, utána el kezd zseniálisan játszani majd félpályáról ver egy akkora öngólt h a támadók megirigyelnék :D
-
Úgy döntöttem nem várok az új javításig csak hamarabb belevágok egy új kihívásba. Minden évbe szoktam angol 2.vonalból felfuttatni csapatott, így most is ezt terveztem. Szimpatikus számomra nagyon a Derby és a Sheffield, de mivel már tavaly futtattam őket így most kisebb csapat után indultam. Két újonc csapattal kezdtem szemezni a Yeovil és a Bournemouth. Előbbi csak 1990be érte a profi osztályt elsőnek így neki ez a 2.vonal az eddigi legnagyobb eredménye, még az utóbbi több mint 20 év után másodjára van ilyen magas osztályba. Végül jobban elolvasva a történelmüket a AFCB-t választottam mivel nem rég majdnem teljesen csődbe mentek (többszöri pont levonás) és utána jött egy ambiciózus vezetés aki a premier ligát tűzte ki célul, de nem eszetlen költekezés útján hanem tudatos úton (elmúlt pár év osztály lépései)
számomra meglepő módon mindent teljesítették az elején: extra pénz, extra fizu, jobb edzés, jobb utánpótlás, anya klub, fiók csapat :D Am nem egy mentést láttam ahol stabil premier ligás csapat lett belőlük. -
korbin555 #94311 Hát nálam nem jött be.Pedig semmi más fájl nincs mellette,ami bezavarhatna.Amúgy sem használtam volna,mert már nem indítok új magyar karriert,csak kíváncsi voltam. -
fmkockán linkelték, ott még nem írtak hasonló problémát. -
korbin555 #94309 Ez a frissítés nekem 4 próbálkozásból 4 crash dump. -
Magyar átigazolási frissítés:
link -
Manchester United harmadik szezon
Végre megszületett az első triplázásunk, ha nehezen is. A bajnokságot végig toronymagasan vezettük, végül 2 verességgel zártuk az egyik az utolsó fordulóban a City ellen, de azt a meccset már nem is vettük komolyan mert már a pont rekord is megvolt. Ligakupába csak úgy mint a szuper kupába a Chelsea megállított minket bár ott már csak 11sekkel, szerencsére az Fa kupába ha nehezen is de visszavágtunk így elsőnek hódítottuk el a 3 év alatt. Bl-be nehezen is de elmentünk a döntőig ahol a Realt szintén nagyon nehezen sikerült legyőzni, főleg h a végére már emberhátrányba is kerültünk. Anyagilag bár még törlesztünk januárig nem állunk rosszul, főleg a fizetés keretbe mivel a nyári Rooney féle eladások miatt még mindig van szabad 720k heti keretünk. Nyáron egyenlőre nem terveztem se igazolni se eladni, elégedett vagyok a kerettel ami elég fiatal is még.
meccsek egy, meccsek kettő, meccsek három
3 db igazán kimagasló teljesítmény volt az idén, Mata aki átvette Rooney helyét a csatár mögött és láthatóan jót tett neki, Januzaj aki bár sokat volt sérült így is nagyon megbízható teljesítményt nyújtott és fejlődik is szépen, és még a házi gólkirály Mitrovic akitől ennyit még én se vártam az első szezonba. A vége felé már leült a teljesítménye de azért így is szép ez mert gólkirály lett a bajnokságba meg a BL-be is.
3 év alatti teljesítmény: 3 Bajnoki cím, 2 BL győzelem, 2 angol Szuper Kupa, 1 Eu. Szuper Kupa, 1 Klub Vb, 1 FA kupa győzelem és egy vesztesz Liga Kupa Döntő
-
korbin555 #94306 Haladás FC.2022-2023.
Ez a szezon nem tartozik a legsikeresebbek közé,de azért nem nevezném nagy visszalépésnek sem.Itthon továbbra is nagy a dominanciánk.NB1.Sajnos a BL idén a negyeddöntőig tartott,ez elég gyengécske produkció a vezetőség szerint,de az én elvárasim szerint is.Illett volna legalább a döntőig eljutni,de erre soha nincs garancia. Különösebben nem is vagyok csalódott,folytatjuk a kemény munkát.Az MU nem véletlenül vert ki bennünket:BL döntő.A klub VB-t azért behúztuk még télen a Corinthians ellenében.
A szezon legnagyobb dobása a Loki wonderkid kapusának megszerzése volt,9,5M-ba került,ezzel érte fizettem a legtöbbet ebben a karrierben.17 évesen gyakorlatilag végig védett az NB1-ben,és már válogatott is lett.Papp Dániel.Nyáron kicsit fájó szívvel,de megválok két olyan embertől,akik még részesei voltak az első sikereknek.Zambrano,és Khutsishvili menni fog.Mindkettő már magyar állampolgár,és ikonok a klubnál,de van két nagyon jó magyar fiú,akik megértek a csapatba kerülésre.Apopó,ikon.Megkaptam a Steam-től az Icon achivment-et,az itt eltöltött tíz esztendőért.Ez sokat nem számít,a klubnál már több éve legendának számítok.Pénzt idén nem költök,mert nem kell új ember.A szokásos évi két-három tehetség azért valószínűleg idén is meglesz,mert a folyamat nem állhat meg.A két távozó emberért pedig komoly bevételt remélek(Bár soha nem azokért jelentkeznek,akiket éppen el akarok eladni.)
Egy évtized kellett hozzá,de most már több magyar klub is erősödött,bár nekem még nem jelentenek fenyegetést.A Vidi továbbjutott az EL csoportjából,de pechjük volt,a Barcelona ellen nem volt esélyük.Az Újpest a BL csoportból átkerült az EL-be,de elszórakozták a továbbjutást a Dinamo Zagreb ellen.Otthon 3-0,idegenben 0-4.Az a Radó verte ki őket,aki már hét éve a Dinamo játékosa,legenda,és csapatkapitány.A következő kör már nekik is a végállomást jelentette,mert a Norwich kiejtette őket.
Az előttünk álló szezonra a BL-ben ennél sokkal többre számítok,itthon meg nincs miért aggódnom.
Köszönöm.
-
korbin555 #94305 Egye meg a fene,az MU kibabrált velünk,már nem először az évek alatt.A tavalyi BL győzelem után idén a negyeddöntő volt a végállomás.Mondjuk már a csoportban sem voltam teljesen elégedett.Ez íígy pedig az utóbbi öt év legrossszabb teljesítménye lett.Meccseink.A főnökség sincs elragadtatva,az elvárás a döntő lett volna.A munkahelyem biztonsága is a béka segge alá zuhant.De csak nem rúgnak ki egy legendát egy gyengébb teljesítmény után.Job status. -
korbin555 #94304 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6 éves koromban vitt ki először apám,azóta kis túlzással csak a katonaság,meg néha a munka miatt hiányoztam.24 évig bérletes voltam.De lassan öt éve nem voltam meccsen,mert a balesetem óta nehezen mozgok,és csak könyökmankóval tudok közlekedni.Állni nem tudok sokáig,a 30 ezres ülő bérletet meg a rokkantnyugdíjból nem engedhetem meg magamnak.Azért már elég öreg vagyok,hogy szép emlékeim legyenek.Sokat láttam játszani Fazekast,Benét,Törőt,Nyilasit,meg az összes focistát, akik akkor még európai szinten is sztárok voltak.Most maradt a TV,de ezt nem is nagyon bánom,mert ami itt megy nálunk,az minden,csak nem futball. -
gondoltam h valami hasonló miatt, irl is szoktál meccsre járni? -
korbin555 #94302 Egy magyar karrierem van minden évben.És hogy miért pont a Haladás?Szombathelyi vagyok,és a Rohonci úton lakom több mint 30 éve,a pályától 200 méterre.Így próbálok elégtételt venni magamnak,ha ezek a falábúak töketlenkednek a pályán.
Szegény Fradi most kapott egy pofont,de ebben a karrierben amúgy sem megy nekik.10 év alatt már kétszer járták meg az NB2-őt.A zakó ellenére idén azért nem esnek ki. -
:D :D :D am miért pont Haladás? ha jól emlékszem tavaly is őket futtattad fel. -
korbin555 #94300 Néha kell egy kis félidei ordítozás.Most úgy tűnik,pont ez kellett nekik,hogy észbe kapjanak. -
csak nem akar össze jönni még a harmadik évbe se a ligakupa győzelem, 3:3 után 11sekkel buktunk, pedig 2szer is vezettünk (1:0 elején, 3:2 a hosszabításban)
-
köszi -
Tessék : Tulajdonságok, History -
köszi, elég bejövős meg is veszem. még 1 kéne ha ráérnél Lucas Evangelista -
Tessék: Tulajdonságok, History -
Gerdzso #94294 Amúgy 3 éve minden meccsen tele a stadion... bővíteni már nem lehet, de még mindig nem tudok újat építtetni...