A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Úgy döntöttem nem várok az új javításig csak hamarabb belevágok egy új kihívásba. Minden évbe szoktam angol 2.vonalból felfuttatni csapatott, így most is ezt terveztem. Szimpatikus számomra nagyon a Derby és a Sheffield, de mivel már tavaly futtattam őket így most kisebb csapat után indultam. Két újonc csapattal kezdtem szemezni a Yeovil és a Bournemouth. Előbbi csak 1990be érte a profi osztályt elsőnek így neki ez a 2.vonal az eddigi legnagyobb eredménye, még az utóbbi több mint 20 év után másodjára van ilyen magas osztályba. Végül jobban elolvasva a történelmüket a AFCB-t választottam mivel nem rég majdnem teljesen csődbe mentek (többszöri pont levonás) és utána jött egy ambiciózus vezetés aki a premier ligát tűzte ki célul, de nem eszetlen költekezés útján hanem tudatos úton (elmúlt pár év osztály lépései)
számomra meglepő módon mindent teljesítették az elején: extra pénz, extra fizu, jobb edzés, jobb utánpótlás, anya klub, fiók csapat :D Am nem egy mentést láttam ahol stabil premier ligás csapat lett belőlük.