A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Haladás FC.2022-2023.

Ez a szezon nem tartozik a legsikeresebbek közé,de azért nem nevezném nagy visszalépésnek sem.Itthon továbbra is nagy a dominanciánk.NB1.Sajnos a BL idén a negyeddöntőig tartott,ez elég gyengécske produkció a vezetőség szerint,de az én elvárasim szerint is.Illett volna legalább a döntőig eljutni,de erre soha nincs garancia. Különösebben nem is vagyok csalódott,folytatjuk a kemény munkát.Az MU nem véletlenül vert ki bennünket:BL döntő.A klub VB-t azért behúztuk még télen a Corinthians ellenében.
    A szezon legnagyobb dobása a Loki wonderkid kapusának megszerzése volt,9,5M-ba került,ezzel érte fizettem a legtöbbet ebben a karrierben.17 évesen gyakorlatilag végig védett az NB1-ben,és már válogatott is lett.Papp Dániel.Nyáron kicsit fájó szívvel,de megválok két olyan embertől,akik még részesei voltak az első sikereknek.Zambrano,és Khutsishvili menni fog.Mindkettő már magyar állampolgár,és ikonok a klubnál,de van két nagyon jó magyar fiú,akik megértek a csapatba kerülésre.Apopó,ikon.Megkaptam a Steam-től az Icon achivment-et,az itt eltöltött tíz esztendőért.Ez sokat nem számít,a klubnál már több éve legendának számítok.Pénzt idén nem költök,mert nem kell új ember.A szokásos évi két-három tehetség azért valószínűleg idén is meglesz,mert a folyamat nem állhat meg.A két távozó emberért pedig komoly bevételt remélek(Bár soha nem azokért jelentkeznek,akiket éppen el akarok eladni.)
    Egy évtized kellett hozzá,de most már több magyar klub is erősödött,bár nekem még nem jelentenek fenyegetést.A Vidi továbbjutott az EL csoportjából,de pechjük volt,a Barcelona ellen nem volt esélyük.Az Újpest a BL csoportból átkerült az EL-be,de elszórakozták a továbbjutást a Dinamo Zagreb ellen.Otthon 3-0,idegenben 0-4.Az a Radó verte ki őket,aki már hét éve a Dinamo játékosa,legenda,és csapatkapitány.A következő kör már nekik is a végállomást jelentette,mert a Norwich kiejtette őket.
    Az előttünk álló szezonra a BL-ben ennél sokkal többre számítok,itthon meg nincs miért aggódnom.
    Köszönöm.