A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Soulwave
    YORK CITY FC - 2011/12

Az első szezonom elég könnyűre sikerült a Blue Square Premierben. Végig vezetve hoztuk a bajnokságot, ugyanakkor az FA Trophyban a negyeddöntőben kiestünk. Az FA kupában a 4 körig tudtuk vinni, folyamatosan verve a League-s csapatokat. Végül a Blackpool állított meg minket, ami még abban az évben fel is jutott a PRL-be. A lényeg, hogy a 12/13-as szezont az L2-ben kezdjük.

A végére kicsit elfáradtak a fiúk, nagyobb arányú is lehetett volna a különbség, de ez már nem számít.

Mivel az év elején csak három-négy új játékost hoztam, most körülbelül ugyanennyivel hosszabítottam a szezon végén, összesen 18 távozó játékos volt. A kasszám jelenleg mínuszban van, sajnos épp hogy csak kijöttünk a fizetésből, játékos eladásról pedig szó se lehetett, nem volt érdeklődő. Ennek megfelelően 0k transzfer és 90k fizetési keretet kaptunk.

Jó szokásomhoz híven végignéztem az afrikai válogatottak free agentjeit, a legjobbakat szezon végiéig próbajátékra elhoztam. Baromi jól mentek az edzőmeccsek de jött a fekete leves. Mivel még nem irányítottam angol csapatot, rá kellett jönnöm, hogy itt bizony komoly bevándorlási törvények vannak, és megvétózták az összes játékosom work permitjét. Panasznak nem volt helye, a szövetség határozottan elutasított minden könyörgést. Ekkor már csak négy nap volt hátra az első L2-es meccsig. Kényszerből kellett hoznom három-négy olyan játékost akit amúgy nem vettem volna meg, ráadásul a csapatba sem tudtam őket beépíteni a felkészítési időszak alatt. Úgyhogy még átgondolom ezt a rendszert, és lehet kérvényezni fogom jó ismerősömnél Lord Editor-nál hogy a parlament szavaztasson meg egy új törvényt :)

Az élet azonban nem állt meg az első három meccsből hármat hoztunk, a Ligakupában a CH-s Leeds-et vertük meg 3-0-ra úgyhogy nem leszünk olyan rosszak. Folyt.köv.