A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom

Manchester United harmadik szezon

Végre megszületett az első triplázásunk, ha nehezen is. A bajnokságot végig toronymagasan vezettük, végül 2 verességgel zártuk az egyik az utolsó fordulóban a City ellen, de azt a meccset már nem is vettük komolyan mert már a pont rekord is megvolt. Ligakupába csak úgy mint a szuper kupába a Chelsea megállított minket bár ott már csak 11sekkel, szerencsére az Fa kupába ha nehezen is de visszavágtunk így elsőnek hódítottuk el a 3 év alatt. Bl-be nehezen is de elmentünk a döntőig ahol a Realt szintén nagyon nehezen sikerült legyőzni, főleg h a végére már emberhátrányba is kerültünk. Anyagilag bár még törlesztünk januárig nem állunk rosszul, főleg a fizetés keretbe mivel a nyári Rooney féle eladások miatt még mindig van szabad 720k heti keretünk. Nyáron egyenlőre nem terveztem se igazolni se eladni, elégedett vagyok a kerettel ami elég fiatal is még.
    meccsek egy, meccsek kettő, meccsek három
    3 db igazán kimagasló teljesítmény volt az idén, Mata aki átvette Rooney helyét a csatár mögött és láthatóan jót tett neki, Januzaj aki bár sokat volt sérült így is nagyon megbízható teljesítményt nyújtott és fejlődik is szépen, és még a házi gólkirály Mitrovic akitől ennyit még én se vártam az első szezonba. A vége felé már leült a teljesítménye de azért így is szép ez mert gólkirály lett a bajnokságba meg a BL-be is.

3 év alatti teljesítmény: 3 Bajnoki cím, 2 BL győzelem, 2 angol Szuper Kupa, 1 Eu. Szuper Kupa, 1 Klub Vb, 1 FA kupa győzelem és egy vesztesz Liga Kupa Döntő