A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Azért is nehéz elképzelni az ilyet,mert ezekben a ligákban nem két csapat van,amelyik esélyes lehet a nemzetközi kupákban.Még a spanyoloknál is,ha kiesne valamelyik giga klub,lenne mások három,amelyik képes lehet EL-t nyerni,vagy BL negyeddöntőig jutni. Például az én tíz éves mentésemben,Angliából gyakorlatilag eltűnt a Man.City.Az arab lelépett,a csillagászati fizetéseket meg nem bírta el a klub.Kölcsönöket vettek fel,-9 pontról indultak a bajnokságban,két teljes évig transzfer embargo alatt is voltak.De ez semmit nem számított az angoloknak,mert az MU meg a Chelsea nyert BL-t,a Tottenham,meg a Liverpool nyert EL-t.Az olasz,spanyol,német,francia csapatok is mindig több csapattal ott vannak a tavaszi fordulókban.Az Atlético,Sevilla,Bayern, Wolfsburg,PSG,és a Napoli is nyert EL-t.De nyert BL-t a Real Madrid is,a Juve kétszer is döntőt játszott,és a Milan is rendszeresen ott van az elődöntő környékén.
    Egy csapattal nem lehet csodát csinálni.Ha van három erős klub,akkor simán el lehet jutni a hatodik helyig a ligák rangsorában.Ha a mi csapatunkkal képesek vagyunk állandóan legalább a BL elődöntőig jutni,akkor az egyiket az ötből(nálam a franciát) meg lehet előzni.Ennél előbbre jutni a közepesen erős ligákból szerintem nem lehet. Nekem erre Magyarországon semmi esélyem,mert az is csodaszámba megy,ha valamelyik klub túléli a csoportkört.De legalább az Újpest és a Vidi gyakran csoportkörös,én már ennek is örülök.