A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #94316 1.A játék most sem rossz.Vannak benne kisebb-nagyobb hibák,de ezeket semmilyen patch nem fogja már kijavítani.Aki mindig a következő,minden hibát orvosoló javítást várja,az örökké várhat.Összesen nyolc update jött ki eddig(az utolsó január 16-án),de a novemberben jelzett hibák még mindig benne vannak a játékban.Én is bosszankodtam, decemberben pihentettem is három hetet,de rájöttem,hogy nincs értelme várni a csodára.A lényeg, hogy jól játszható,és karriert befolyásoló hibával még nem találkoztam.
2.Azt nem állítanám,hogy annyira könnyű lenne a játék.Ha valaki annyira profinak érzi magát,az is találhat nehéz feladatokat.Sok olyan karriert lehet indítani,ami éveken keresztül elég komoly fejtörést tud okozni.Olyan fm pedig eddig sem volt,ahol az 5.év után már ne lett volna könnyű a legnehezebb karrier is.
3.A top 5 ligák nagyjából mindig is azok maradnak.A franciát már én is szorítottam le az ötödik helyről(fm13),egy török karrierben,de ahhoz többször kellett BL-t nyernem egymás után.(Közben a Galata is többször döntőbe jutott az EL-ben)A portugál,orosz, holland,ukrán,török ligákban szerintem most is meg lehet csinálni.Ennél előbbre azért nehéz kerülni,mert ahhoz más csapat(ok) folyamatos,kiemelkedő szereplésére is szükség lenne.A lengyel Ekstraklasa soha nem tud bekerülni az első ötbe.A belga Jupiler ligánál látok egy halvány esélyt,ha nem az Anderlecht-el kezd az ember.De inkább azt mondanám,hogy ott sincs sok sansz erre.